ProHrvanje Forum – najbolje mjesto za wrestling raspravu

Gledate wrestling, a mislite da ste u manjini na ovim prostorima? Htjeli biste mjesto gdje možete kvalitetno raspravljati o apsolutno svemu što se dogodi u svijetu hrvanja i izvan njega? Onda je ProHrvanje forum pravo mjesto za vas.

ProHrvanje Forum nastao je krajem 11. mjeseca 2016. kao naš najnoviji projekt. Cilj tog projekta je okupiti sve obožavatelje ovog oblika sporta i zabave na jedno mjesto kako bismo dokazali da na ovim prostorima ipak postoji priličan broj wrestling fanova.

Registrirati se možete na ovom linku: http://prohrvanje.com/forum/ucp.php?mode=register

ProHrvanje nudi mnogo toga na svojem forumu, a evo nešto od toga u kratkim crtama:

  • Rasprava o svemu što se dogodi u wrestlingu (sve kompanije, PPV-i, tjedni showovi, wrestleri…)
  • Kockarnica – virtualna kladionica koja se provodi za vrijeme svakog WWE PPV-a. Članovi foruma se natječu tako da daju odgovore na zadana pitanja vezana uz dotični PPV i tako skupljaju bodove tijekom godine.
  • Glasanje za najbolje mečeve/promoe/trenutke tekuće godine – pokrenuto je početkom ove godine, a riječ je o nominiranju vama najdražim mečevima ili momentima ove 2017. godine. Kada nešto nominirate, ostali članovi glasaju s ‘DA’ ili ‘NE’ o čemu ovisi potencijalni prolazak nominacije u daljnji protokol projekta.
  • Razne teme u kojima možete pokazati svoju kreativnost i sposobnost (Be the booker – tema u kojoj sklapate svoja dream rivalstva i feudove; Vaše wrestling slike/posteri/video uradci – u njoj možete pokazati svoja umijeća dizajniranja postera ili sposobnost rada na video editoru i sklapanju videa)
  • Član mjeseca – odvija se početkom svakog mjeseca i glasa se za prethodni mjesec. Nadležni odabiru tri člana, a onda ostali članovi foruma imaju priliku glasati tko je od njih zaslužio tu titulu. Član mjeseca tada može birati i boju koju želi da njegov nadimak nosi taj mjesec.
  • Svlačionica – dio foruma koji se ne odnosi na hrvanje i u kojem se možete opustiti, upitati što želite, raspravljati o bilo čemu iz života i zabaviti se.
  • Podforumi za filmove, serije, knjige, video igre, glazbu i ostale sportove – ovdje možete diskutirati i bilo kojem filmu/seriji koju ste pogledali, pjesmi koju ste poslušali, sportu kojeg pratite ili knjizi koju ste pročitali.

Uz sve to, možete pronaći još mnogo toga! Upitati bilo što želite, raspravljati o bilo čemu što vam padne napamet a da ne krši pravila našega foruma…i jednostavno uživati u društvu ljudi koji vole upravo ono što i vi volite – profesionalno hrvanje! Posjetite naš forum već danas, prijavite se i zajedno s nama učinite ovo još boljim mjestom za wrestling raspravu!

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "ProHrvanje Forum – najbolje mjesto za wrestling raspravu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*