Preview za večerašnji Raw

Večerašnji Raw održava se u XL Centeru u Hartfordu, Connecticutu i već je sam po sebi prilično bitan show jer ćemo vidjeti prvi dio ovogodišnjeg shake-upa, a uz to je i najavljeno ponešto mečeva.

Krenimo od samog shake-upa kojim ćemo saznati koji će to ljudi, ili čak titule, prijeći sa SmackDowna na Raw. U utorak ćemo pak saznati tko će s Rawa prijeći na SmackDown.

Prije nego možda jedna od njih, ili čak obje prijeđu na SmackDown, Sasha Banks i Bayley sukobit će se večeras na Rawu. Njih dvije imaju prilično neskladan odnos pun svađa u zadnje vrijeme, tako da možemo očekivati jedan prilično dinamičan i interesantan meč ovdje.

Nakon što su Braun i Nicholas predali titule Kurtu Angleu jer Nicholas ima školskih obveza, Kurt Angle je odlučio napraviti Tag Team Eliminator (Vince vam u zadnje vrijeme mrzi riječ tournament pa se ovo zove tako kako se zove). Nakon što su prošli tjedan pobijedili svoje protivnike, Revival te Hardy & Wyatt sukobit će se u međusobnom meču, a pobjednik istoga će ići na Bar na Greatest Royal Rumbleu.

WWE u svom previewu također najavljuje pojavu Ronde Rousey, Lashleyja te potencijalnu konfrontaciju Reignsa i Joea.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Preview za večerašnji Raw"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*