Preview za večerašnji SmackDown

Večerašnji SmackDown održava se u Baton Rougeu, Louisiani, a evo što je u ovom trenutku najavljeno za show:

John Cena vs Baron Corbin

Prošli tjedan tijekom potpisivanja ugovora između Cene i Stylesa pojavio se Baron Corbin koji je tada najavio svoj ulazak u Royal Rumble i pritom se unio Ceni u lice, a onda kasnije na Talking Smacku rekao kako John Cena više nije glavni u WWE-u. Nekoliko trenutaka kasnije, WWE je najavio kako će se Corbin i Cena sukobiti jedan na jedan.

 

SmackDown Tag Team titule: American Alpha (c) vs The Wyatt Family

Na posljednjem SmackDownu u 2016. godini Gable i Jordan pobijedili su u 4-Way eliminacijski meču i tako osvojili Tag Team titule koje su do tada držali Wyatti. Naime, u tom meču je došlo do nesuglasica između Harpera i Ortona koji su branili titule za Wyatte, što ih je koštalo pobjede. Dva tjedna kasnije, Wyatti dobivaju svoj revanš.

 

Natalya vs Nikki Bella

Nitko nije znao tko je napao Nikki Bellu na Survivor Seriesu zbog čega Nikki nije niti mogla sudjelovati u tom meču…sve do prije nekoliko tjedana kada je Natalya napokon priznala kako je ona to napravila. U posljednjih nekoliko tjedana vidjeli smo mnogo verbalnih sukoba između njih dvije što je rezultiralo ovim mečom večeras.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Preview za večerašnji SmackDown"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*