Preview za večerašnji SmackDown

Večerašnji SmackDown emitira se iz Talking Stick Resort Arene u Phoenixu, a kao i gotovo svaki tjedan do sada, najavljeno je poprilično puno stvari.

John Cena će napraviti svoj povratak u WWE nakon što smo ga posljednji puta vidjeli na WrestleManiji. No, ovaj puta on se vraća kao free agent, što po najnovijim glasinama znači da će on nastupati na oba branda. Kako, zašto, kada i gdje, nadamo se da će nam biti jasnije nakon ove epizode.

Nakon što je već imala dvije prilike protiv Naomi za Women’s titulu, Lana će dobiti treću priliku večeras zato što joj prošli tjedan tijekom njenog meča s Naomi ramena nisu bila na podu dok je sudac odbrojavao pin. Daniel Bryan je to shvatio kao dovoljno relevantan razlog da joj se pruži još jedna prilika.

S obzirom da je danas u Americi Dan neovisnosti, održat će se Battle Royal čiji će pobjednik ići na trenutnog United States prvaka i to na Battlegroundu. AJ Styles će biti jedan od učesnika, ostali u ovom trenutku nisu poznati.

Njihov meč na Battlegroundu je najavljen, ali će New Day i Usosi prije toga imati jednu malo drugačiju borbu. Večeras će se dotična dva tima suočiti u rap borbi.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Preview za večerašnji SmackDown"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*