Preview za večerašnji SmackDown

Večerašnji SmackDown održava se u Blue Cross Areni u Rochesteru i bit će to pretposljednji SmackDown prije nadolazećeg PPV-a. Mnogo toga je već sada poznato za show.

Još prošli tjedan je najavljeno kako će se Nakamura i Kevin Owens po prvi puta sukobiti u WWE ringu jedan na jedan. Nakamura je već pobijedio Owensa u timskom meču što bi mu možda moglo osigurati i meč za US titulu u budućnosti, a i obojica su dio Money in the Bank meča.

Nakon što ga je Ziggler pobijedio prošli tjedan u main eventu SmackDown, AJ Styles ovaj tjedan traži osvetu nad Zigglerom te će se njih dvojica ovdje sukobiti još jednom.

Prije prvog ikada ženskog Money in the Bank meča, vidjet ćemo još jedan six man tag team meč, upravo onaj kojeg smo vidjeli na Backlashu – Becky, Charlotte i Naomi borit će se protiv Tamine, Carmelle i Natalye.

Nakon što su prošli tjedan napravili svoj povratak i sukobili se s Usosima protiv kojih će imati i meč na Money in the Banku, New Day će se na ovoj epizodi vratiti i u in-ring akciju. Protivnici u ovom trenutku nisu poznati.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Preview za večerašnji SmackDown"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*