Pregled ovotjednog Total Divas: Provala, nesigurnost i neuzvraćeni osjećaji

Došlo je konačno vrijeme za prvi ikad Total Divas review! Moje ime je Bruno, i ja ću vas provoditi kroz Total Divas recenziju na prohrvanje.com! Ovotjedna epizoda “Insecurity Breach” treće sezone Total Divas odnosi se na nesigurnosti na Evu Marie oko svoga izgleda i zdravlja, provala kuće Brie Belle i Daniel Bryan-a te ljubavne strasti Rose Mendes koja osjeća prema Paige! Stoga, krenimo! 🙂

Eva Marie je nesigurna u svoj izgled, zabrinjava ju njezina težina i nije zadovoljna svojom trenutnom linijom. Njezina bestie, Cameron je zabrinuta oko takvog razmišljanja jer je nezdravo imati takvo negativno mišljenje o sebi!

U međuvremenu, Brie Bella i Daniel Bryan imali su provalu u kući. Brie je u strahu da se takvo što ne ponovi te želi zaštiti sebe i svoju kuću od budućih provala.

Tri Amigas; Rosa, Alicia i Paige provode zajedno vrijeme kod Foxyine kuće. Nakon što Paige ode, Rosa povjeri svoje osjećaje Foxy i njezinog sestri (bivšoj NXT Divi i Tought Enough 2011 natjecateljici) Christini svoje osjećaje prema Paige! Kaže kako joj Paige daje neke hintove, i Rosa se zaljubljuje u Paige! Kasnije saznajemo nakon što ove tri dive ponovno provedu večer zajedno kako Paige ipak nema iste osjećaje prema Rosi, što Rosu to duboko pogađa jer je mislila da joj Paige uzvraća istu ljubav, što Paige nema nikakve osjećaje prema njoj, nego želi ostati kao best frendice! (Friendzoned!).

Cameron i Jonathan (Evin suprug) odvedu Evu Marie kod umjetnika gdje Eva mora opisati sebe kako izgleda dok će umjetnik nacrtati onako kako ona vidi sebe, te zatim druga osoba opisuje kako ju on vidi u svojim očima. Evu Marie, kao i njezinu najbolju prijateljicu Cameron to jako pogađa zbog nedostatka samopouzdanja i jako negativnog razmišljanja o sebi koje je jako loše danas u društvu. Eva Marie odlučuje da će promjeniti svoje navike i kada je konačno došao dan za slikanje naslovnice nekog časopisa, fotograf i njegovi asistenti se dive Evinoj ljepoti i fit tijelu, što Evi daje natrag njeno samopouzdanje.

Paige pokušava popričati sa duboko povrijeđenom Rosom, koja se ne javlja na njene pozive i poruke. Kasnije kada se njih dvije konačno sastaju i popričaju oči u oči, Paige joj objasni da je Rosa predivna djevojka, ali da je za nju best frendica i da tako želi da ostaju. Rosa nekako prihvati to i zagrle se.

Na After-Total Divas s Renee Young i Summer Rae se pridružuje Rosa Mendes.

Mišljenje: Svidjela mi se ova epizoda. Vrlo pozitivna epizoda o tome kako svi trebamo voljeti sebe i razmišljati pozitivno, a ne biti negativni. Brie Bellina situacija me nije previše zanimala. Rosin crush na Paige mi je bilo jako zabavan storyline! Na Rosinu žalost, Paige ju je friendzonala. Držim ti fige Rosa, naći ćeš osobu jednog dana koja će te voljeti! Nikad dosad nije imala sreće, ali tko čeka, taj dočeka! Don’t lose hope! 🙂

Be the first to comment on "Pregled ovotjednog Total Divas: Provala, nesigurnost i neuzvraćeni osjećaji"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*