Pregled ovotjednog Total Divas: Ugroženi dom, prijateljstva i karijera

Ispričavam se na malom zakašnjenju ovotjednog Total Divas review-a! U ovotjednoj epizodi gledamo probleme između Fox i Cameron, Natalye i njezine kuće te još jedne obiteljske drame između Brie i Nikki Belle! Pa stoga krenimo!

Natalya se požali na probleme između nje i T.J. (Tyson Kidd) i kako njezina kuća ima neku inspekciju (?) pa treba naći novi smještaj za sebe i mačku. Naomi se vratila na One Night Only epizodu i bila je njena desna ruka te odlučila pomoći Nattie u ovoj njezinoj situaciji.

U međuvremenu, Nikki Bella je zabrinuta što njena sestra Brie Bella ima seksualne odnose s Daniel Bryan-om bez zaštite. Nikki je u strahu njezine karijere zbog The Bella Twins brand-a, koji bi mogao nestati ako njena sestra ostane trudna. Brie želi osnovati obitelj s Danielom, dok se Nikki jako protivi tomu jer je u strahu da ona neće moći nastaviti svoju karijeru u WWE-u sama.

Alicia Fox i Cameron imaju neprijateljske odnose. Rosa Mendes pokušava sprijateljiti, dok u početku ne uspijeva, na kraju se Foxy i Cam ipak sprijatelje nakon što razmjere svoje odnose jedna prema drugoj. Alicia misli o Cameron kako bi joj mogla oteti njezino mjestu u WWE-u, dok Cameron misli da je svaka posebna na svoj način.

Na After-Total Divas sa Renee Young i Summer Rae se pridružuje Natalya.

Mišljenje: Zanimljiv storyline između Alicie i Cameron. Drago mi je da su na kraju uspjele doći na pozitivnu stranu. Nikki Bella ima konačno svoju solo karijeru pa je više sigurnija u pomisao da bi Brie Bella mogla napustiti nju. Natalyinin storyline mi je nekako dosadnjikav u ovo epizodi, ali mi je drago da se Naomi vratila. Na kraju krajeva, pomalo dosadnjikava epizoda za razliku od prijašnje, ali nije ni čudo da su ostavili ovu epizodu da bude puštena za vrijeme Grammy nagrada jer se baš i ne isplati previše pogledati. To bi bilo sve za ovu epizodu! 🙂

1 Comment on "Pregled ovotjednog Total Divas: Ugroženi dom, prijateljstva i karijera"

  1. You go gurl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*