Power ranking tjednih showa

Ako ste ikada pratili neki Američki sport onda ste upoznati s power ranking sistemom. Prošlo smo prošlog tjedna imali šest tjednih showa koje smo popratili, odlučio sam složiti jednu takvu listu u kojem možete vidjeti kako je bilo moje mišljenje za tjedne showe.

Odmah ću napomenuti jednu važnu stvar. Ovo je moje mišljenje, ne službeno mišljenje ProHrvanje portala. Već smo mnogo puta pokazali kako naši urednici imaju drugačija mišljenja i drugačiji pogled na stvar. Isto tako, ako se vama neki show svidio više nego vama, sjetite se kako su ukusi različiti. Sada kada smo to kazali, evo kako sam ja poredao ovotjedne showe.

  1. Dynamite zauzima broj jedan ovaj tjedan. Imao je najbolji meč (Young Bucks vs Private Party), imao je ponajbolje promoe te me je poprilično zainteresirao za iduću epizodu. Nije sve bilo sjajno, ali mi je dao najviše.
  2. Povratak gledanju Impacta i odmah broj dva. Sam show je od početka do kraja bio smislen, par dobrih TV mečeva i apsolutno fantastičan main event segment kojeg sam istog trena nominirao za najbolje godine na našem forumu (dostupno samo registriranim članovima). Jedan segment može stvoriti li pokopati show. Ovdje je napravio ono prvo.
  3. NXT je uzeo broj tri. Tu možete očekivati prilično visoku kvalitetu hrvanja, često i meč koji će kandidirati za najbolji tjedna. Ali NXT za mene ima jedan veliki problem – promo. Točnije nedostatak istoga. Moraju početi imati segmente gdje ljudi nešto govore, Cijeli show je imao svega nekoliko minuta mikrofona, i to ne pretjerano dobroga.
  4. Malo je falilo da Power završi na postolju. NWA je u svojoj prvoj epizodi pokazao stil drugačiji od svih ostalih, definirao par priča, pokazao tko su važni ljudi, imao nekoliko promoa koji srce diraju te su imali jedan vrlo dobar meč u main eventu.
  5. RAW je bio suhoparan i dosadan i jedino što mi je odskakalo od svega na showu je priča u kojoj su Rusev, Lana i Lashley. Da, ljubavni trokut je najbolja stvar što RAW trenutno pruža, ali je priča koherentna i Rusev (koji je opet over) polako postaje najveći babyface kompanije.
  6. Smackdown je sa svojim draftom zasjeo na zadnje mjesto. Draft je bio manje zabavan od boje koja se suši na zidu. S time nisu mogli bolje od ovog mjesta.
PozicijaProšli tjedanShowBodovi
1.N/AAEW Dynamite25
2. N/A Impact18
3. N/A WWE NXT15
4. N/A NWA Power12
5. N/A WWE RAW10
6. N/A WWE Smackdown8

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Power ranking tjednih showa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*