Power ranking tjednih showa

Treći tjedan stiže, uz jednu malu preinaku. MLW Fusion je prebacio svoj show na nedjelju, tako da ću nedjelju gledati kao početak tjedna, a ne kraj. Stoga, idemo vidjeti što smo vidjeli u tih sedam dana.

Odmah ću napomenuti jednu važnu stvar. Ovo je moje mišljenje, ne službeno mišljenje ProHrvanje portala. Već smo mnogo puta pokazali kako naši urednici imaju drugačija mišljenja i drugačiji pogled na stvar. Isto tako, ako se vama neki show svidio više nego vama, sjetite se kako su ukusi različiti. Sada kada smo to kazali, evo kako sam ja poredao ovotjedne showe.

  1. I treći tjedan AEW Dynamite je broj jedan na ovoj listi. Imali smo nekoliko sjajnih mečeva i imali smo sjajni segment u kojem je Cody uz pomoć svoje konjice napao Inner Circle. Premda treba napomenuti kako je ovo prvi tjedan kako je bilo malo zamora u showu zbog nedostatka promoa.
  2. Nekima će NXT ovaj tjedan biti prvi, pogotovo kada je Finn Balor napravio heel turn. Meni neće, zato što mi to nije bio najbolji trenutak tjedna. Baš kao što mi ni mečevi nisu bili na razini onih koje je broj jedan dostavio. Također promo problem u showu.
  3. Jedini show koji nije imao promo probleme je Power, nekoliko sjajnih promoa i sve to neskriptrano (onako kako bi i trebalo biti). Tamo gdje Power zaostaje je na aspektu mečeva, tu malo kaskaju. Ovdje smo imali dva korisna stompa i jedan meč koji je imao fokus na priču.
  4. MLW Fusion je nastavio graditi premda nadolazećem PPVu, bilo je tu solidnih stvari, ali moram kazati kako su bili nešto lošiji po pitanju kvalitete nego što su bili prošli tjedan.
  5. NXT UK predvodi donji ešalon ove liste. Iako su statistički iznad pola, po pitanju kvalitete on, a i oni ispod njega, nisu baš dostavili nešto pretjerano zabavno. Jedan solidan main event i sve ostalo zaboravno.
  6. RAW je imao čak i dobre mečeve, ali je opet imao onaj problem zamora. Trajao je predugo i često se govorilo jedno, a događalo drugo. To je onaj dio gdje je direkcija cijelog showa prilično upitna, premda se to ne može kazati za Rusevov segment.
  7. Impact je dosta pao ovaj tjedan, ali realnost je što oni zapravo nisu imali epizodu nego emisiju. Jednu u kojoj su u novom terminu na novoj (jačoj) TV kući predstavili likove i što se do sada događalo. Imali smo dva meča s Bound for Glory preshowa, koji nisu oduševili, a zapravo je dobro što nisu bili dio carda pošto bi oslabili jako dobar PPV.
  8. Smackdown je bio show kojeg ste komotno mogli preskočiti i ne bi baš puno propustili. Čak su imali i jako zabavan main event kojeg su mi istovremeno uspjeli zgaditi preglasnom lažnom publikom. Dok je skoro sve ostalo bilo upitne kvalitete.
  9. 205 je imao jedan solidan meč u main eventu i to je otprilike to. Isto tako, jedan od problema showa je to što svi 205 likovi moraju raditi tipičan WWE tip meča, iako im to po konstituciji i sposobnostima nikako ne odgovara.
  10. Zadnje mjesto na ovoj listi uzeo je RoH TV. Isto jedan solidan meč u main eventu, u kojem je publika bila mrtva. Koliko god su se trudili podići publiku, to jednostavno nije išao. Prvi dio showa kao da se nije ni dogodio – bio je toliko loš.
Pozicija Prošli tjedan Show Bodovi Ukupno Bodova
1.AEW Dynamite2575
2.WWE NXT1851
3.+1NWA Power1539
4.-1MLW Fusion1227
5.+1WWE NXT UK1018
6.+4WWE RAW819
7.-2Impact634
8.WWE SmackDown416
9.-2WWE 205 Live28
10.-1ROH TV13

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Power ranking tjednih showa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*