Povratak Balkan Wrestling Alliance projekta – naš e-fed ponovno je u pokretu

Možda ste mislili da smo zaspali ili da smo previše lijeni da svakodnevno pišemo po portalu, ali morate znati kako je forum itekako aktivan u zadnje vrijeme i kako se ondje trudimo pokrenuti što više sadržaja kako bi zabavili naše članove.

Prije gotovo dvije godine pokrenuli smo jedan projekt, naš e-fed na forumu, a riječ je o Balkan Wrestling Allianceu, virtualnoj wrestling kompaniji. Do sada smo bili napisali i objavili preko 15 epizoda, a onda smo stali na jedno vrijeme.

No, svi oni koji imaju svog lika ondje mogu biti sretni jer je BWA ponovno u pokretu. Prije par dana objavili smo 18. epizodu pod nazivom Miris dima, a upravo smo objavili i 19. epizodu pod nazivom Prva žrtva.

Stoga, ako imate već prijavljenog svog lika u ovom projektu, možete nastaviti s njim. Ako nemate, slobodno nam se pridružite, nikad nije kasno. Ako trebate kakva uputstva, slobodno nam se javite. Do kada će ovaj projekt trajati ne znamo, no drago nam je da je opet aktivan i nadamo se da ćete ga podržati. Link na cijeli podforum vezan uz BWA nalazi se ovdje.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Povratak Balkan Wrestling Alliance projekta – naš e-fed ponovno je u pokretu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*