Popularno prošlog tjedna – 26.1. – 1.2.

Svakog ponedjeljka postavit ćemo pregled top pet najčitanijih članaka / analiza / vijesti na ProHrvanju u proteklih tjedan dana. Ovotjedna lista izgleda ovako, redom od najčitanije prema dolje:

  1. Royal Rumble 2015 recenzija
  2. Ring Of Honor Final Battle 2014 pregled
  3. Pro Wrestling Guerrilla Untitled II pregled
  4. 6 načina kojima WWE može spasiti trenutni Main Event WrestleManije
  5. Ovotjedni NXT pregled – Ugovor bez batina

Prvo mjesto ugrabila je moja Royal Rumble recenzija. Centralni događaj WWE siječnja nije završio onako kako smo se nadali, bilo je puno negodovanja, a uz svu objektivnost koju sam htio postići nisam mogao zanemariti razočaranje koje nam je WWE pružio.

Željko je svojim člancima ugrabio drugo i treće mjesto. On nas je odveo malo u prošlost i opisao nam što su Ring of Honor i Pro Wrestling Guerrilla napravili u svojim zadnjim događajima, onima koji su se dogodili prije nego je ProHrvanje počelo s radom.

Alen isto tako nije bio zadovoljan Royal Rumble krajem, on je, za razliku od mene, otišao korak dalje. Odlučio je napisati šest načina kojima bi se mogao spasiti ovogodišnje finale WrestleManije. Hoće li mu trebati spašavanje? O tome ćemo pisati tek krajem ožujka, početkom travnja.

Otvorio sam listu, pa je red i da zatvorim prvu listu koju postavljamo. Čast za to dobio je NXT, točnije pregled ovotjedne epizode. Neki kažu da je to trenutno najbolji proizvod kojeg WWE ima, a da li je tako možete sami kazati u novoj anketi koju sam otvorio. Samo pogledajte samo u traku s desne stane i recite nam svoje mišljenje.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Popularno prošlog tjedna – 26.1. – 1.2."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*