Popularno prošlog tjedna – 2.2. – 8.2.

Što je bilo popularno na ProHrvanju zadnjih 168 sati? Ja znam, a sada je vrijeme i da vi saznate:

  1. Raw pregled – velika objava Triple H-a
  2. Popularno prošlog tjedna – 26.1. – 1.2.
  3. Najbolji mečevi siječnja
  4. Koliko puta je Big Show promijenio stranu?
  5. Bray Wyatt ozlijeđen na Raw-u? Informacije o dva povratka

Ovaj tjedan Alen je ugrabio prvo mjesto liste. Njegov pregled prošlotjednog Raw-a izdanja ugrabio je prvo mjesto kao najčitaniji članak na stranici. Za razliku od njegova prvog mjesta, Raw nije zaslužio isto. Čak je i on rekao da je to bila solidna epizoda.

Drugo i treće mjesto ugrabile su stvari koje su rad kompletnog uredništva. Broj dva pripao je prošlotjednom izdanju ove rubrike. Izgleda da vam se ta ideja sviđa, vidjeti pet najčitanijih članka na jednom mjestu, a nama se sviđa njegova visoka pozicija. Mjesto iza dograbio je članak u kojeg smo stavili tri (po našem izboru) najbolja meča u siječnju. Još jedna rubrika za koju nismo znali kako ćete prihvatiti, a ispalo je zapravo vrlo dobro.

Četvrto mjesto ugrabili smo Big Show i ja, onaj u kojem pišem koliko je puta div napravio turn. Prelazak iz negativca u pozitivca ili obrnuto. Punih 20 puta. I nabrojao sam ih sve.

Nastavlja se trend da listu zatvori onaj koji ju je i otvorio. Alen je spomenuo glasinu nastalu nakon istog onog Raw-a koji mu je donio prvo mjesto. Bray Wyatt, Randy Orton i Sheamus i glasine oko njih.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Popularno prošlog tjedna – 2.2. – 8.2."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*