Koji su planovi za sljedećeg Lesnarovog izazivača?

Braun Strowman prema planovima trebao je izazvati Lesnara za WWE titulu na Great Balls of Fire PPV-u u 7. mjesecu. No, s obzirom kako Strowman ima problema s laktom te će morati na operaciju zbog toga i izbivati jedan ili eventualno dva mjeseca iz ringa, WWE će morati promijeniti planove u vezi toga jer nisu sigurni hoće li se Strowman vratiti do tada, a i ako se vrati, to bi bilo prekasno da krenu graditi njihov okršaj samo dva tjedna prije PPV-a.

Ako se Strowman ne vrati do tada, WWE će navodno održati turnir, odnosno seriju mečeva u nadolazećim tjednima na Rawu kako bismo saznali novog izazivača. Tko bi mogao biti u tom turniru i tko bi ga mogao osvojiti, nije poznato. Roman Reigns je glavni favorit kada se priča o izazivaču za Brocka Lesnara, no prema planovima, Reigns još uvijek neće biti stavljen u tu poziciju jer žele izgraditi meč između njega i Lesnara kasnije, možda čak i na sljedećoj WrestleManiji.

Stoga, u miksu ostaju Finn Balor, Bray Wyatt, Dean Ambrose, The Miz, Seth Rollins i Samoa Joe kao glavne opcije. S obzirom da Balor još nije dobio svoj revanš za pojas, moguće je da njega stave na Lesnara. Rollins je pak u posljednjim tjednima mnogo govorio o tome kako bi izazvao Lesnara. Ili to možda bude trenutni IC prvak, Dean Ambrose.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Koji su planovi za sljedećeg Lesnarovog izazivača?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*