Koji su planovi za sljedećeg Lesnarovog izazivača?

Braun Strowman prema planovima trebao je izazvati Lesnara za WWE titulu na Great Balls of Fire PPV-u u 7. mjesecu. No, s obzirom kako Strowman ima problema s laktom te će morati na operaciju zbog toga i izbivati jedan ili eventualno dva mjeseca iz ringa, WWE će morati promijeniti planove u vezi toga jer nisu sigurni hoće li se Strowman vratiti do tada, a i ako se vrati, to bi bilo prekasno da krenu graditi njihov okršaj samo dva tjedna prije PPV-a.

Ako se Strowman ne vrati do tada, WWE će navodno održati turnir, odnosno seriju mečeva u nadolazećim tjednima na Rawu kako bismo saznali novog izazivača. Tko bi mogao biti u tom turniru i tko bi ga mogao osvojiti, nije poznato. Roman Reigns je glavni favorit kada se priča o izazivaču za Brocka Lesnara, no prema planovima, Reigns još uvijek neće biti stavljen u tu poziciju jer žele izgraditi meč između njega i Lesnara kasnije, možda čak i na sljedećoj WrestleManiji.

Stoga, u miksu ostaju Finn Balor, Bray Wyatt, Dean Ambrose, The Miz, Seth Rollins i Samoa Joe kao glavne opcije. S obzirom da Balor još nije dobio svoj revanš za pojas, moguće je da njega stave na Lesnara. Rollins je pak u posljednjim tjednima mnogo govorio o tome kako bi izazvao Lesnara. Ili to možda bude trenutni IC prvak, Dean Ambrose.

About the Author

Alen Butumović
Urednik ProHrvanja koji obožava Deana Ambrosea.

Be the first to comment on "Koji su planovi za sljedećeg Lesnarovog izazivača?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com