Payback 2015 predviđanja

Noćas je vrijeme za osvetu. Paybabk PPV dat će nekim ljudima priliku da poravanju račune. Hoće li to uspjeti? Još ne znamo, ali imamo svoja mišljenja o tome.

Seth Rollins vs Randy Orton vs Dean Ambrose vs Roman Reigns

Alen Butumović: Imamo tri člana Shielda u istom meču, jedan protiv drugog! Iako to nije onako kako mi priželjkujemo jer se ovdje u miks ubacio i Randy, njihov pravi Triple Threat ima vremena na nekom većem događaju. Ovo je bilo dosta dobro odrađeno, iako je malo Kane dobio previše pozornosti ovdje jer ovaj meč ovisi o njegovoj karijeri. Ako Rollins dobije, sve u redu, ako ne, otpušten je. Interakcije Reigns i Ambrosea u zadnja dva tjedna su mi se jako svidjele i to dodaje veću nepredvidljivost meču jer je svaki čovjek za sebe i ne znam hoće li možda netko prevariti nekog ovdje iako su do ovog meč bili u odličnim odnosim, kao što su u ovoj situaciji Reigns i Ambrose. Očekujem jedan vrlo zabavan meč koji na kraju možda ispadne i meč večeri. Drago mi je da su dodali Ambrosea u ovaj meč naknadno jer on zaista daje svježinu meču. Očekujem pobjedu Rollinsa na nekakav prljav način. Rano je da izgubi titulu, a ne vidim da bi itko od ove trojice mogao je u ovom trenutku uzeti, osim ako nas WWE ne iznenadi.

Vedran Karlić: S poslovne strane dio ovog meča moramo gledati sa stajališta ‘tko će dočekati Lesnarov povratak s naslovom oko struka’. Ne kažem da će pobjednik ovog meča biti njegov budući protivnik, ali smatram kako postoji velika mogućnost za to. Moje navijanje će ići prema Ortonu. Znamo kako je dobar izbor za prvaka, a preostali sudionici meča komotno mogu krenuti prema Shield meču u nekoj doglednoj budućnosti.

20150426_payback_EP_LIGHT_match-HP_cenarusev

John Cena vs Rusev

Alen Butumović: Ovo nije bilo ništa posebno, stvarno. Znao sam da će nakon Extreme Rulesa postati dosadno. Doduše, priča između Lane i Ruseva je zanimljiva, no to nije to, iako će vjerujem Lana imati ključnu ulogu za Ruseva u ovome meču, no sama priča između Cene i Ruseva se svodi na to kako će njih dvojica natjerati jedno drugog da kažu ‘I quit!’ i to su sva ova tri tjedna ponavljali iz showa u show. Očekujem kako bi meč mogao biti barem solidan. Cenini dosadašnji ‘I quit!’ mečevi su bili u najmanju ruku ok, tako da ćemo vidjeti kako će to ovdje ispasti te kako će se Rusev snaći. Kao što sam rekao, mislim da će Lana imati ključnu ulogu ovdje i možda na kraju i prevariti Ruseva nakon svega što se događalo s njima u zadnja tri tjedna te će Cena tako zadržati titulu i onda, nadam se, stvarno odmaknuti od Ruseva i prijeći na neku novu i svježiju priču.

Vedran Karlić: Koja je šansa da Cena izgubi ‘I quit’ meč? Prije bih se kladio na smak svijeta nego na to. Rusev i Lana su od ponajboljih negativaca kompanije postali teži apsurd, poraz ovdje bi ih komotno mogao pokopati. Baš zato ću navijati za suprotno. Zovite me ludim, ali vjerovat ću da Rusev može dobiti pozera Cenu. Ne očekujem neku veliku kvalitetu, Royal Rumble i WM meč su mi bili ok, dok Extreme Rules nisam mogao gledati koliko mi je bio grozan.

20150426_payback_EP_LIGHT_match-HP_2-3falls

New Day vs Cesaro & Tyson Kidd

Alen Butumović: Ovo će biti još bolje nego njihov meč na Extreme Rulesu koji je i ondje bio vrlo, vrlo dobar. Sada imaju 2 out of 3 falls stipulaciju, a bliža prošlost mečeva s tom stipulacijom govori da ti mečevi su većinom bili odlični. Sjetimo se Usos vs Harper/Rowan s Money in the Banka prošle godine, recimo. Nadam se da će dobiti 15-ak minuta ili možda čak i više i kako će ovaj meč na kraju ispasti kao kandidat za meč godine jer ono s Extreme Rulesa i još dodatnih 5-6 minuta zasigurno to i je. Mislim da New Day ovdje zadržavaju titule. Bit će zanimljivo vidjeti tko će se boriti za New Day jer WWE izgleda ide na to ‘Free bird’ pravilo gdje bilo tko može braniti titulu od te trojice.

Vedran Karlić: Tri čovjeka u timu prva ujedno znači i tri kombinacije parova. Mislim kako ćemo u meču na dvije pobjede vidjeti sve tri (WWE pravila su potrebno proizvoljna), a upravo to će biti razlog zašto će New Day zadržati titule – Cesaro i Kidd će biti umorniji. New Day je bio potpuno promašen koncept prilikom nastajanja, sada kad su negativci veliki mi je užitak gledati ih, pogotovo njihovo prekomjerno slavlje. Tag Team mečevi malo kada razočaraju, ako im daju dosta vremena, a s obzirom na dva od tri pravilo to bi se trebalo dogoditi, mogli bi imati pravu malu poslasticu.

Results

Ryback vs Bray Wyatt

Alen Butumović: Ovo je zasada najviše solidno. Priča se još nije dovoljno razvila d bude nešto predobro, no između Extreme Rules i Paybacka nije bilo dovoljno vremena, pa vjerujem kako će nastavak biti bolji. Očekujem barem solidan meč od ove dvojice. Ne smiju dobiti previše vremena jer će biti dosadno. 10 minuta, manje ili više, je sasvim ok za njih dvojicu. Mislim kako će ovaj program njih dvojice se sastojati od tri meča, tako da mislim da će Wyatt ovdje ostvariti pobjedu. Trebalo bi biti solidno ako se ne pretjera s vremenom.

Vedran Karlić: Volio bih znati što točno žele od Rybacka. Zapravo, volio bih znati i što točno žele od Wyatta. Kako ne znaju, evo im međusobni meč. Ima potencijala da bude zabavno, a kao pobjednika vidim Wyatta. Osim ako ga njegovi bivši sljedbenici ne zeznu. To bi bilo zaista fora.

20150426_payback_EP_LIGHT_match-HP_zigglersheamus

Sheamus vs Dolph Ziggler

Alen Butumović: Njihov meč s Extreme Rulesa je bio dobar, tako da vjerujem da će i ovaj biti. Sviđa mi se ova priča između njih dvojice, uloženo je truda u nju te mi je odličan Sheamusov novi karakter nasilnika. Na Extreme Rulesu, Dolph Ziggler je ostvario pobjedu, iako je na kraju poslije meča poljubio Sheamusovu stražnjicu, tako da mislim da će ovdje Sheamus odnijeti pobjedu jer mu je potrebnija nego Ziggleru u ovom trenutku. Mislim kako bi čak i Sheamus mogao ići na neku titulu, moždi IC, ili čak US titulu protiv Cene. Njegov novi karakter treba dobro iskoristiti, sasvim sigurno.

Vedran Karlić: Dobar ali kratak meč s Extreme Rulesa pokvarili su time što Sheamus nije odradio što je morao. Ubijaju pojam stipulacija kada ih se nitko ne pridržava. Vrijeme je za osvetu. ‘Ajmo Ziggler, izbori pobjedu i natjeraj ga da napravi ono što prije par tjedana nije.

20150426_payback_EP_LIGHT_match-HP_wadeneville

King Barrett vs Neville

Alen Butumović: Imali su nekoliko dobrih mečeva u zadnja tri tjedna, tako da će i ovaj biti među njim, ako ne i bolji. Ovo je prvi pravi PPV meč za Nevillea jer je na Extreme Rulesu bio na pre-showu stoga mislim da bi mogao napraviti nekoliko novijih poteza koje dosad nismo vidjelo, no i ako ne bude, bit ću zadovoljan jer ono što trenutno radi je super. Za pobjednika nisam siguran. Barrett je postao King of the Ring i bilo bi dobro da on pobijedi u ovom meču, no opet s druge strane, ne bi bilo pretjerano dobro ni da Neville izgubi. Ipak, mislim da će Neville pobijediti.

Vedran Karlić: Barrett je kralj. Dobro i? Neville dolazi iz iste države pa bi mu trebao biti podanik? Neću se ni truditi dublje analizirati zavadu. Barrett je toliko često gubio da po zakonu velikih brojeva treba jednu pobjedu.

20150426_payback_EP_LIGHT_match-HP_divastag

Bell Twins vs Tamina & Naomi

Alen Butumović: Naomin novi karakter negativca je kul, no ostalo ovdje baš i ne. Tamina je imala jedan meč od povratka, nije se baš iskazala previše, tako da od ovog ne očekujem previše. Rekao sam, ovdje čekam samo d dođe Paige i skine titulu s Nikki koja je stvarno postala dosadna. I da, nadam se da Belle neće previše govoriti ‘Come on, Nikki!’ ili ‘Come on, Brie!’ jer mi to tako ide na živce tijekom njihovih mečeva. Bit ću zadovoljan ako se to ne bude učestalo događalo.

Vedran Karlić: Belle su postale pozitivke samo zato što je Naomi postala negativka? Možda bih tu logiku prihvatio da sam se najeo ludih gljiva. Interesa za borbom skoro pa i nemam, a nadam se da će Naomi dobiti samo zato što ima cool ulaznu glazbu. Belle se mogu vratiti svojoj međusobnoj zavadi od prije par mjeseci.

20150511_payback_EP_LIGHT_kickoff-hp2

Macho Mandow & Curtis Axel vs The Ascension

Alen Butumović: Veliki pomak za Ascension! Čak su uspjeli dogurati do pre-showa gdje će vjerojatno izgubiti od dvojice hrvača koji imitiraju hrvače iz prošlosti. No, to nije loša stvar za Sandowa i Axel koji nastavljaju biti zanimljivi u svojoj ulozi i bio bih sretan kad bi WWE i dalje zadržao njihov tim poslije Paybacka.

Vedran Karlić: Sandow zaslužuje nešto bolje od onoga što mu kreativni tim daje. Sreća za njega, na suprotnoj strani je Ascension. Pobjeda za njega, usprkos tome što mu je Axel u timu.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Payback 2015 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*