Ovotjedni TNA Impact pregled – Judin poljubac

Nakon prošlotjednog velikog finala i jednako velike izdaje, TNA Impact se ovaj tjedan pojavio na ekranima kako bi nam odgovorio na pitanje zašto. Ovotjedna epizoda imala je mrvicu prekratke mečeve, izuzev tag tim meča, no sve priče se nastavljaju vrlo zanimljivim putevima i ostavljaju puno prostora za danji rad.

Uz ‘You sold out!’ povike publike, na pozornici je MVP predstavio svoju novu obitelj naziva Beat Down Clan kojoj su se pridružili Samoa Joe i Low Ki. Jedini izdajnik koji se nije pridružio je Eric Young, on je samo privremeni saveznik kojem je sve ovo odgovaralo za vlastiti cilj.

Samoa Joe vs Kurt Angle

Uvodni promo možda bi bio još dulji da se nije pojavio Kurt Angle i suprotstavio se novoosnovanoj familiji. Prvi koji mu je stao na put bio je najveći prisutni – Samoa Joe. Meč nije dobio puno vremena, taman kada je publika počela uživati sve je završilo, Samoa Joe ugrabio je prljavu pobjedu, Kurt Angle dobio je batine od BDCa (Beat Down Clan), a bilo bi ih još više da se nije pojavio Bobby Roodesa stolicom. Nakon što ih je otjerao kao muhe, bez da je i jednu pogodio, sjeo je i nastavio prozivati Younga s kojim će nešto kasnije u večeri imati meč.

The Hardys vs The Wolves

Ako ćemo govoriti o zabavnim tag timovima koji malo kada razočaraju onda moramo govoriti o Hardyima i Vukovima. Prošli tjedan imali smo naznaku da bi ova dva tima mogla ući u zavadu, no to se još nije dogodilo, barem ne u potpunosti. Ovotjedni meč odredio je koji će tim dobiti priliku za naslov, nakon sjajnih momenata i veoma zabavnog meča braća Hardy ići će na Stroma i njegovu revoluciju koja je kompletan meč gledala s balkona dvorane usred New Yorka. Vukovi sigurno neće biti sretni što neće imati priliku ponovo dočepati se naslova i mogli bi se u nekom trenu osvetiti Hardyima. Hoće li? Na ovo pitanje vam nemam odgovora, a vjerojatno ćemo ga dobiti u tjednima koji dolaze.

Eric Young vs. Bobby Roode

Još jedan meč koji je služio za dodatno prikazivanje snage negativaca bio je između čovjeka koji je još prošli tjedan držao titulu i njegovog nekada najboljeg prijatelja. Za razliku od Kurt Anglea koji je dobio batina od negativaca, Bobby Roode nije doživio stomp – on je pobrao dosta batina u samom ringu. BDC se pojavio samo kako bi likovao nad svime time.

The Beautiful People vs Taryn Terrell i Brooke Tessmacher

Kratak meč nije pružio puno toga što bi vas trebalo zanima, bio je samo poligon za pojavljivanje Awesome Kong, koja je prebila The Beautiful People, posebno slatko je bilo kada je DJ Z pod vodstvom njene ruke snažno upoznao pod ringa. Nastavak je bio sličan prošlotjednom, samo s obrnutim redoslijedom – ušla je Havok. Malo mrkih pogleda, ulazak zaštitara u ring i najava da nas taj meč čeka u nekom trenutku.

Prije zadnjeg meča večeri EC3, koji je cijelu večer bio sjajan u promoima, preko svake mjere iživcirao je Jeremy Borasha koji je na kraju pristao na borbu.

Austin Aries vs Low Ki

Finalna borba večeri koju možemo nazvati ‘prljavi igraju prljavo’ bila je za X-Division pojas, a nakon svega nekoliko minuta on je promijenio vlasnika. Aries je trebao dobiti, imao je Low Ki-a u submission manevru, no sudac je bio zauzet svima BDC-ovcima izvan ringa da nije ništa sudio. Zatim su pomogli Low-Kiu srušiti Ariesa, 1,2,3 i povratak titule starom prvaku.

Večer se završila jednako kako je počela – MVP-ovim govorom u kojem se hvali uspjesima svoje nove familije, uključujući posjed naslova prvaka svijeta. Tu ulazi Lashley kojem se nikako ne sviđa ta rečenica, po njegovim riječima on pripada samo njemu. Svima postaje jasno kako im se putevi razilaze, a onda MVP, u maniri Jude, uključujući i Judin poljubac, daje naredbu da se prebije Lashleya. Jedan protiv pet prvak nije imao šanse, osim što su ga prebili ukrali su mu i naslov prvaka. Moglo bi se reći kako su ga ponizili u ringu.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

1 Comment on "Ovotjedni TNA Impact pregled – Judin poljubac"

  1. Odličan članak Vedrane.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*