Ovotjedni NXT pregled – Ugovor bez batina

Novi tjedan nova NXT epizoda. Sigurno vas zanima što se ovog puta dogodilo. Pa, vrijeme je da saznate uz informaciju kako smo opet imali vrlo zanimljivu epizodu.

Lucha Dragons vs Wesley Blake i Buddy Murphy

Kada su Blake i Murphy prošlog tjedna, nakon pobjede nad Vaudevillainsima, održali promo u kojem govore da je ovo njihova godina kazao sam da bi bilo super kada bi im odmah dali naslov. I znate što? Napravili su to. To nije bilo očekivano, ali je bilo super napravljeno – pogotovo sam kraj kada je Kalisto bio pinan zato što nije vidio tag kojeg su protivnici napravili. Jedva čekam što će napraviti s novim Tag Team prvacima, pogotovo zato što su do svoje prilike, a i samog naslova došli praktički kao grom iz vedra neba.

Bayley i Charlotte imale su promo koji je dodao još malo ulja na vatru, pogotovo kada je Bayley spominjala Sami Zayna. Breeze je imao promo koji spada u kategoriju ‘ništa posebno’, a ono što je bilo posebno se dogodilo za vrijeme ulazaka boraca idućeg meča – kratak tehnički problem koji je zapravo bio Solomon Crowe najava. No o tome više riječi nekog drugog puta.

Adrian Neville vs Tyson Kidd

Nastavlja se prošlotjedni turnir u kojem NXT traži idućeg protivnika prvaku. Neville i Kidd su napravili sjajan meč, zapravo čini mi se kako njih dvojca ne mogu napraviti loš meč. Neville je uz svoj Red Arrow dobio meč, što je bilo pomalo očekivano zato što je nasuprot njega ipak bio protivnik koji ima jedan problem. Teško je vidjeti direkciju u kojoj kompanija želi da Kidd ide, a to ga jako sputava.

Umetnite Sasha Banks i Becky Lynch promo, kao i promo novih NXT Tag Team prvaka.

Charlotte i Bayley vs Sasha Banks i Becky Lynch

Želite još malo ulja na vatru prije nego se ove četiri dame sukobe za pojas? Evo vam njihov timski dvoboj koji je bio pun elektriciteta i sjajnih poteza – svih onih poteza koje nemate priliku vidjeti kod Diva na Rawu i SmackDownu. U jednom trenutku došlo je do iskre unutar Charlotte – Bayley tima, a sve je u konačnici završilo velikom tučom koja je izgledala da se četiri djevojke bore za jednog frajera. Samo što se nisu počele za kosu čupati. I bilo je sjajno.

Prije nego što saznamo tko će činiti drugo polufinale, Itami je podsjetio Bálora kako ga je upravo on doveo u NXT i kako su sve karte na stolu kada on vodi putem do naslova. I Emma se vratila, uz najavu meča s Carmellom.

Baron Corbin vs Bull Dempsey

Taman kada sam si postavio pitanje hoće li ovog puta meč trajati nešto duže, Baron Corbin je izveo End of Days i dovršio borbu. Bull je nakon borbe omeo Corrbinov intervju uz prilično smješnbu izjavu ‘dva put ti se posrećilo’. Imam nekakav osjećaj da će se idućeg tjedna pojaviti u Corbin vs Neville polufinalu za prvog izazivača.

Potpisivanje ugovora

William Regal se postavio kao autoritet i nije dozvolio da bude fizičke konfrontacije na potpisivanju ugovoru zato što u suprotnom otkazuje meč. Ovo drugo se skoro dogodilo, ali ne zato što su se potukli nego zato što potpisivanje nije krenulo po planiranom. Sami Zayn je kazao kako je Kevin Owens na njegovom radaru, a kao odgovor je dobio da njega ne zanima protiv koga se bori sve dok postoji neka nagrada za borbu. Naravno, NXT pojas prvaka. I tako, mic po mic, Regal je prepravio ugovor i pretvorio ovo u borbu za naslov. Sve ovo bilo je vrlo pametno napravljeno, svi želimo vidjeti njihov meč, ali do sada ih nismo vidjeli kako se borbe i možda je bolje tako. NXT Takeover IV, zakazan za dva tjedna, trebao bi nam ispuniti želju.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

2 Comments on "Ovotjedni NXT pregled – Ugovor bez batina"

  1. bravo, cim sam vidio da je najavljen mec sjetio sam sam se steenove recenice tokom promoa za njihov ladder war mec u roh-u kada je rekao “he and I are desitned to do this forever” i izgleda da je bio u pravu 🙂 kill steen kill! bice ovo sjajan mec, ali nadam se da se prica tu ne zavrsava nego na wrestlemaniji uz neku dobru stipulaciju da mogu stealati show…

    • Al ne na ovogodišnjoj. Owens još nije imao niti jednu spomena vrijednu borbu pod WWE-om. Iduće godine bi to bilo sasvim lako moguće.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*