Ovotjedni NXT pregled – Bez pauze

Ovotjedni NXT bio je sjajno osmišljen i jednako dobro odrađen. Imali smo svega četiri meča i gotovo ništa segmenata između. Pokazalo se to kao dobrom odlukom, svaki meč dobio je priliku da zasja i ništa nam nije skretalo pozornost s njih. Ako ne želite saznati što se točno dogodilo moja preporuka vam je da preskočite iduće paragrafe zato što su puni spojlera.

Tyson Kidd vs Finn Bálor

Nisam znao hoćemo li imati četiri ili četrnaest borba prije nego sam krenuo gledati. Zbog toga sam se pobojao kada je lice koje sve češće vidimo u Smackdownu i Rawu, uz Cesara kao tag tim partnera, krenulo loše u meč. Imao sam nekakav osjećaj da će Tyson Kidd biti samo jobber u ovom meču. Kako sam se prevario, nakon dosta udaraca koje je primio krenula je prava kontra. Prvo ga je bacio u ogradu, nešto kasnije u borbi lomio ga Sharpshooterom, ali na kraju Finn se pokazao boljim borcem i odnio pobjedu.

Baron Corbin vs Bull Dempsey

Konfrontacija koja se nagovještavala zadnjih nekoliko tjedana, zapravo bit će ispravnije ako kažem pokoji mjesec, napokon nam je stigla. Nezaustavljivi Baron Corbin protiv jednako opasnog Bull Dempseya. ‘Sve što možeš ti, ja mogu bolje’, bila je priča između njih dvojce i napokon je došao trenutak da saznamo tko je bolji u ringu. Očekivao sam dugačak meč, a dobio sam nešto bolje za daljnji razvoj priče, ako ga uopće bude – dobio sam kratku boru u kojoj je Corbin sredio Bulla gotovo jednako brzo kao i sve ostale protivnike u zadnjih nekoliko mjeseci. Trebala je publika brojati, utisak bi bio još bolji.

Sasha Banks i Becky Lynch vs Charlotte i Natalya

I dok se diva segmenti na Raw-u i Smackdownu koriste za osvježenje i obavljanje bioloških funkcija, na NXT-u uz iste sjednemo na sam rub kauča kako bi lakše poskočili kada se nešto dobro dogodi. Cure nas ni danas nisu iznevjerile. Možda je meč mogao biti malo dulji, možda su u ovako nabijenom showu priliku mogle dobiti neke manje popularne cure, možda je Charlotte mogla ponovo dobiti. No ništa od toga se nije dogodilo. Sasha Banks je trebala pobjedu nad Charlotte ako žele zadržati njihovu zavadu, a to se i dogodilo, uz priličnu pomoć Becky. Ostaje nam pitanje kada će naslov promijeniti ruke.

Adrian Neville vs Sami Zayn

Nakon sjajnog meča s (R)Evolutiona znali smo kako nas u nekom trenutku čeka uzvrat – Neville vs Zayn III. On je bio poput sladak poput poslastice nakon genijalnog ručka. Vidjeli smo mnogo poteza iz njihova prethodnog meča, samo ovog puta s drugačijim ishodom – sjajno su odradili priču o tome kako su to dva borca koja se sjajno poznaju i znaju što će onaj drugi napraviti. Vidjeli smo i još jednu malenu transformaciju koja je brzo podsjetila na prvi meč njih dvojce – onu u kojoj prvak lagano kreće koristiti malo prljave poteze kako bi obranio naslov. Nisam siguran da li je to slučajno ili namjerno, no to mi se jako svidjelo zato što pruža jako puno prostora za dalje. Helluva Kick za 1,2,3 i Sami je mogao početi slaviti, ali neće. Kako bi sve bilo svojevrsna repriza prošlog meča pobrinuo se Kevin Owens još jednim napadom na trenutnog prvaka.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Ovotjedni NXT pregled – Bez pauze"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*