Osvrt na zadnji segment s ovotjednog Raw-a

Kao završetak ovotjednog Raw-a, WWE je imao ‘Contract signing’ između tri hrvača koji će se boriti na Royal Rumbleu za WWE World Heavyweight titulu: Trenutno WWE prvaka Brock Lesnara, Seth Rollinsa i Johna Cene. Kao prvo, želio bih reći da mi je drago što je WWE donio odluku segmentom i to ovakvim. Znam da je u povijesti bilo puno ovakvih segmenata gdje hrvači održe svoje promoe, potpišu ugovor i onda izbije tuča, no ovaj segment mi se svidio nego ostali i zato bih htio malo prokomentirati.

Triple H i Stephanie su naravno došli prvi i najvili trojicu učesnika u ovome segmentu. Nisu ništa puno govorili što mi je drago jer smo ih ranije vidjeli u jednom segmentu s Cenom kojega je naš Glavni urednik Vedran Karlić još ranije prokomentirao, tako da oni ovdje govore nešto više stvarno nije bilo potrebno.

Heyman je, kao i svaki puta, imao jako dobar promo. On je naravno govorio u svome klijentu Brock Lesnaru. Posebno mi se svidio dio kada se Rollins umiješao u Heymanov govor jer je Heyman pohvalio Rollinsa pa se Rollins htio zahvaliti, ali Heyman je na to uplitanje odgovorio: “Nisam još završio!” Taj je dio bio odličan. No, onda je nakon nekoliko trenutaka na red došao Seth Rollins. Rollins je ovdje zaista zasjao, mogu reći da je njegov promo bio u rangu s Heymanovim, usudim se reći čak i malo bolji. Rollins je možda napravio najbolji promo svoje karijere. I onda je došla jedna vrsta osvete. Heyman se ovaj puta upleo u Rollinsov promo jer se vjerojatno nije slagao s nekim dijelom Rollinsovog promoa, ali je Rollins odvratio Heymanu: “Nisam još završio!” I to je bio trenutak kada je Rollins kao negativac, dobio pokoju pozitivnu ovaciju. To je dokaz koliko je onda ovaj njegov promo bio dobar. Rollins je nakon ovoga nastavio svoj odličan promo, a onda potpisao ugovor.

No, onda, na možda i malo iznenađenje, mikrofon u ruke je uzeo Brock Lesnar. Lesnar ne govori često jer ima uza sebe Paul Heymana koji ga reprezentira i govori sve umjesto njega, ali ja mislim da je ovo bio fantastičan trenutak da i on kaže pokoju rečenicu. Naravno, nije puno govorio, ali ono što je rekao bilo je dobro.

Zadnji na red je došao John Cena. Začudilo me kako se nije ranije umiješao i progovorio, ali što se mene tiče, to je bila dobra odluka jer bio upropastio konfrontaciju Rollinsa i Heymana. Cena, za čudo nije rekao puno, ali nije ni trebao. Napravio je kratku i jasnu izjavu da će pobijediti na Royal Rumbleu. I on je onda potpisao ugovor, a zatim bacio kapu i pozvao Lesnara da potpiše ugovor što je i napravio.

Zatim je Rollins nastavio sa svojim impresivnim izdanjem, ali ovaj puta je prebacio pažnju na Cenu. Rollins je pobijedio Cenu ranije na Raw-u te je onda na neki način osramotio Cenu jer ga nije mogao pobijediti i tako vratiti svoje prijatelje. Sjetimo su da su Ziggler, Rowan i Ryback bili otpušteni te je stipulaciju na ovom meču bila da ako Cena pobijedi, oni će biti vraćeni, ali se to naravno nije dogodilo jer je Authority osigurala Rollinsu pobjedu.

Nakon toga je, kao i uobičajeno izbila tuča. Rollins je prvi napao Cenu, Lesnar se umiješao i zadao obojici German Suplexe. Cena se poprilično brzo oporavio i napravio Lesnaru Attitude Adjustment kroz stol! No, onda je došao pravi dio ovoga svega! Rollins je prvo zadao Curb Stomp Ceni. Dao, Cena je grozno prodao ovaj potez kao i svaki puta. Ali, onda je Rollins dao Curb Stomp i Lesnaru koji je, za razliku od Cene, odlično prodao ovaj potez jer je doslovno zabio glavu u ring. Rollins je nakon toga slavio i time je ovaj segment završio.

Možda je i bilo pomalo očekivano da će Rollins od ove trojice jedini stajati na kraju ovoga segmenta, ali moram reći da su ovo odradili fantastično. Prvo, imali smo odličan dio gdje su Heyman i Rollins izmjenjivali riječi. Cena i Lesnar zatim nisu dugo govorili, ali što su rekli bilo je dobro. Tuča između ove trojice je također bila odlična i Rollins je po mom mišljenju izašao kao prava zvijezda iz ovoga. Rollins je u zadnje vrijeme stvarno postao odličan i iz epizode u epizodu je sve bolji. Uglavnom, ovo je bio odličan segment. Sva trojica, odnosno četvorica, ako uključimo i Heymana, odradila su svoj posao odlično i to je najvažnije. Jedva čekam ovaj meč na Royal Rumbleu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Osvrt na zadnji segment s ovotjednog Raw-a"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*