Originalni planovi za Universal titulu

Kao i očekivano, Balorova ozljeda promijenila je sve. Wrestling Observer Newsletter izvješćuje kako smo na Hell in a Cell PPV-u trebali imati meč između Balora, Owensa i Jericha za Universal titulu. Kevin Owens je trebao biti sljedeći izazivač za Balorov pojas te bi tako imali meč na Clash of Champions PPV-u (koji se održava 25.9.) a završetak toga meča bi na neki način postavio već spomenuti Triple Threat na Hell in a Cellu.

Seth Rollins i Roman Reigns nisu trebali biti dio priče za Universal titulu u skorijoj budućnosti, ali kao što možete i sami vidjeti, biti će dio 4-Way meča za Universal titulu na Rawu u ponedjeljak, zajedno s Cassom i Owensom. Možda nam to otkriva da niti jedan od njih dvojice neće biti novi prvak i da će titula pripasti ili Cassu ili Owensu.

Povezano s Universal titulom, AJ Styles je, prema prvim planovima, trebao postati prvi Universal prvak, a ta titula je trebala biti dio SmackDowna, dok bi WWE titula pripala Rawu. No, suspenzija Romana Reignsa promijenila je sve i sada je situacija s titulama obrnuta.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Originalni planovi za Universal titulu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*