Od sutra na forumu kreće nova wrestling igra – Kladionica

Vjerujem da ste svi već upoznati s našom vrlo poznatom i vrlo popularnom Kockarnicom. E pa sada smo uz tu Kockarnicu odlučili dodati još jednu igru na našem forumu, no onu koja će biti nešto redovitija i pratit će sadržaj na tjednoj bazi, umjesto na mjesečnoj odnosno PPV bazi.

Odmah da razjasnimo stvar – Kockarnica ostaje onakvom kakav je i do sada bila. Ići će za svaki WWE PPV i to je to. Kladionica je potpuno odvojen projekt koji je konceptom sličan Kockarnici, ali će se različito bodovati i imat će različit sadržaj. Evo što stoji u opisu igre:

Dugo smo slušali kako bi pojedini htjeli imati neku vrstu klađenja na tjedna događanja. Zato smo odlučili pokrenuti ovo. Ovo će biti fokus na wrestling događanja koja se događaju na tjednoj bazi diljem wrestling planete. Koja neće, kao kockarnica, biti strogo vezana na WWE PPVove. Ovdje ćete moći predlagati pitanja vezana uz, Raw, SD, AEW, NXT, Impact, NJPW ili bilo koju drugu promociju na svijetu.

Vi ćete sami moći predložiti pitanja koja će biti postavljena, uz neka mala pravila. Sva pitanja moraju imati jednostavne odgovore u obliku imena hrvača (tipa tko će dobiti Reigns vs Rollins main event Rawa), ili koja imaju jednostavan da ili ne odgovor (hoće li Reigns imati meč na SmackDownu). Ono što će biti glavna odlika ovog projekta će biti jednostavnost. U konačnici će biti odabrano SAMO 5 PITANJA. Tako da se vrlo brzo mogu odgovoriti, i da se rezultati mogu brzo prebrojati.

Prva skupina pitanja kreću već od sutra, 1.1. Tako da još imate vremena predložiti pitanja danas. Sve prijedloge ili neke nedoumice možete napisati u ovoj temi. Nadamo se kako ćete podržati i ovaj projekt kao što ste podržali i Kockarnicu te da će i on zaživjeti kao jedan od prepoznatljivih stvari našega foruma. Odlučili smo ga pojednostaviti maksimalno moguće tako da ne oduzima nimalo vremena, stoga se nadamo kako ćete se priključiti.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Od sutra na forumu kreće nova wrestling igra – Kladionica"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*