NXT UK pregled – Tyler Bate vs Wolfgang

Show je otvorio meč između Ligera i Wilda Boara. Meč nije bio tako dugo i Ligero je uzeo jednu poprilično veliku pobjedu. Dobro bookiran meč budući da je Ligero ovdje stvarno imao veliku prepreku za prijeći i to je odradio u samo par minuta, tako da je ovo definitivno više od samo obične pobjede. Ligero bi mogao imati dobru budućnost u NXT UK-u i to me veseli jer je lik jako zanimljiv i energičan.

Dakota Kai pobijedila je Killer Kelly u solidnom meču. Čak me malo iznenadila i njena pobjeda ovdje jer sam mislio da će se više fokusirati na građenje njenog lika u običnom NXT-u, a ne ovdje. No, nemam nekih problema, ovoj ženskoj diviziji definitivno treba i onih novih lica, ali i onih koji su već ostavili neki dojam, tako da je stavljanje Dakote Kai ovdje definitivno dobra odluka. Promo nakon meča bio joj je solidan, a vidi se da ima i povezanost s publikom.

Zack Gibson izašao je van uz ogromne negativne reakcije i imao je promo o tome kako će uskoro postati NXT UK prvak i da zaslužuje meč za titulu više od likova poput Noama Dara prošli tjedan koji nisu ništa zaslužili da to naprave. Tu je izašao Noam Dar i umalo je nastala tuča, ali je izašao Johnny Saint i potjerao ih u ured. Obožavam ove negativne reakcije koje Gibson dobiva od ovog zadnjeg UK turnira, stvarno su pogodili s njegovim bookingom i definitivno će biti barem jedan od top heelova u diviziji, ako ne i na samom vrhu. Jer ovakve negativne reakcije treba iskoristiti. Idući tjedan vidjet ćemo meč s Darom i tome se radujem.

Ashton Smith pobijedio je Tuckera u pristojnom meču. Ništa posebno zapravo ovdje, više da se malo pobliže upoznamo s ovom dvojicom likova koji vjerojatno neće puno napraviti ovdje (ili se varam), ali bi mogli služiti kao dobar midcard.

U main eventu su se borili Tyler Bate i Wolfgang i meč je bio dobar, definitivno najbolji na showu, ali je dobio i daleko više vremena od sveg ostalog. No, to se i očekivalo od njih, publika je definitivno investirana u oba lika, pogotovo u Batea za kojeg ne znam hoće li ovdje sada graditi timsku karijeru sa Sevenom ili će ići solo ka tituli. Meni bi oboje bilo zanimljivo jer su on i Seven odličan tim, ali svi znamo što on može učiniti kada su u pitanju singles mečevi, tako da bi mogao biti jedan od top pozitivaca u diviziji.

Sve skupa, solidna epizoda u kojoj je bilo nešto malo storyline progresa, ali naglasak ovdje više je bio na upoznavanju s likovima iz pojedinih divizija i to je u redu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT UK pregled – Tyler Bate vs Wolfgang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*