NXT UK (29.10.2020) – recenzija

Po preporuci kolege sa foruma SwitchBlade-a odgledao sam novu epizodu NXT UK. Mislim da sam ukupno do sada odgledao možda neke 2-3 epizode i uglavnom je bilo jako dobro, ali ova epizoda. Jednostavno mi nedostaju reči. Imam svoj MOTY za sada i mislim da neće ništa moći onako nešto da nadmaši. Doći ćemo do toga, ali ajde da vidimo šta se sve zbilo u ovoj epizodi.

Dani Luna vs. Aoife Valkyrie

Sasvim dobar početni meč. Išli su na kombinaciju tehničkog i high flying rvanja. Luna je probala da „uspori“ akciju, dok je Aoife probala da ubrza. Simpatična dinamika, ali ništa novo. Luna je imala i par jako lepih suplex-a. Aoife je do sada nepobeđena i to se ovim mečom nastavilo. Zabavno.

7/10

Nisam mnogo upoznat sa akterima NXT UK, ali ajde da probam da iskomentarišem šta se desilo u promo segmentu. Tag tim Mark Andrews-a i Flash Morgan Webster-a je pojedinačno napadnut, jednom početkom godine (mislim da sam tu epizodu i gledao) i jednom pre 3 nedelje. Očekuju neke odgovore i dobijaju ih od Eddie Dennis-a. Dennis je ovde igrao prilično dobru heel personu. Da skratim priču, The Hunt je imao heel turn nad Andrews-om i FMW. Još jedan pristojan segment. Više puta smo u istoriji WWE-a imali programe sa ovakvim principom. Ko je napao iza leđa? Ovde mi to deluje nekako drugačije i malkice bolje. Opet, laički komentarišem i ovo su sve prvi utisci.

Jordan Devlin vs. Levi Muir

Klasičan squash meč. Malo duži i sa kakvom takvom odbranom od Muir-a, ali to je to. Devlin je još uvek šampion, iako sada imamo dve titule, jednu na NXT, drugu na NXT UK. Zanimljiv bi bio koncept ako bi se odlučili da spoje te dve titule. Escobar vs. Devlin bi mogao biti dobar meč. Nemam nešto puno ovde da dodam s obzirom da se nije mnogo toga ni desilo. Komotno može da se preskoči.

4/10

WWE NXT United Kingdom Title Match: Walter (c) vs. Ilja Dragunov

Deset minuta je prošlo od kada sam odgledao ovu epizodu i još uvek ne mogu da saberem utiske u reči. Fascinatno, impresivno, dominatno. Ovo je zaista bio rat. Dosta se ova reč upotrebljava u svetu kečera, ali nemam drugi opis. Ovako nešto se ne viđa na WWE programu. Pre bih rekao da je ovo rezervisano za japansku publiku. Toliko intenzivnih chop-ova, lariot-a, kick-ova i suplex-a nisam video. Izgledalo je kao borba od prvog do poslednjeg trenutka. Trajalo je 25 minuta ni nisam osetio. Dobar deo meča sam čak bio i uplašen da li se Dragunov zaista povredio. Ovo mora da se pogleda. Kao što napisah u početku, ovo je moj MOTY za sada, u najgorem slučaju će biti MOTYC. Rekoše da je dobro, ali nisam verovao da je ovako dobro. Pratiću šta se ubudće dešava u UK-u, posebno što se glavne titule tiče, Sada imam velika očekivanja.

11/10

Be the first to comment on "NXT UK (29.10.2020) – recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*