NXT TV pregled (8.5.2019.)

Show je otvoren mečom u kojem su snage sukobile Mia Yim i Bianca Belair. Duži meč nego što sam očekivao i bio je poprilično dobar. Belair je pokazala već sada uobičajeno dobar heel work, no Yim je imala dobre serije poteza (iako mislim da joj treba još malo brzine) i pokazala je prilično dobru agresivnost. Završetak gdje je Bianca koristila kosu koju je omotala oko užeta kako bi dobila meč je bio je još jedan od onih kreativnih i odličnih načina na koji koristi svoju dugačku kosu. Iznenadila me malo njena pobjeda, ali nemam ništa protiv toga, ona je sad ta koja, uz Miu Yim također, treba nositi ovu diviziju.

U ovoj epizodi vidjeli smo i povratak Riddicka Mossa koji je izbivao zbog ozljede oko godinu dana. Borio se protiv Raula Mendoze u prosječnom meču. Nije me Moss nešto impresionirao niti mi se dopada ovaj njegov gimmick nabildanog lika koji može dići s lakoćom druge likove i koji neprestano vježba. Nekako mi već to sve izgleda viđeno. I iako sam to radije i htio vidjeti, iskreno me iznenadila pobjeda Mendoze jer sam definitivno mislio da Moss uzima povratničku pobjedu. No, ne bunim se, Mendoza je zabavan i bio bi okej mid-carder uz malo više prilike jer realno, nije još dobio nijednu, sve što radi su ovakvi neki mečevi u kojima ili gubi ili nekad pobjeđuje ali od tog nema ništa.

U main eventu smo vidjeli meč između Colea i Riddlea, nakon one konfrontacije koju su imali u backstageu prije par tjedana. Meč je zaista bio odličan, dobili su nešto više od deset minuta, što je taman da se napravi jedan fini, brzi meč s neprestanom akcijom od prve do zadnje minute i fantastičnim serijama poteza i kontri. No, ono što je daleko važnije spomenuti od toga je sam završetak kada se pojavio Roderick Strong kako bi pomogao svome prijatelju Coleu, no na kraju mu nije bio od pretjerane pomoći jer Cole nije pobijedio nego mu je Riddle kontrirao pin u Bro to Sleep za kraj. Strong nije bio direktan krivac za Coleov poraz, ali je svakako Cole shvatio to kao odmaganje, a ne kao pomaganje i opet je došlo do trzavica između njih dvije kao i prije dva-tri tjedna kada su uloge bile obrnute – kada je Cole koštao Stronga meča pukim slučajem.

Moram priznati da mi se za sada jako sviđa priča jer Strong nije originalan član Undisputeda, on se naknadno priključio ekipi, i ako se sjećate, bilo je tu uz puno dvoumljenja, gradila se oko toga prilično velika priča. Tako da je sasvim logično da sada nastavljaju s tom pričom oko Stronga i da je on taj koji bi mogao napustiti ekipu, a ne recimo O’Reilly ili Fish. Jako me zanima čime će ovo rezultirati.

Sve skupa, jedna kratka epizoda, tek nekih 45 minuta, ali imali smo zabavne mečeve i dobar storyline progres u main eventu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

2 Comments on "NXT TV pregled (8.5.2019.)"

  1. Zar nije Tino Sabbatelli ozlijedjen vec godinu dana?Ridrick se borio na live eventima

Leave a comment

Your email address will not be published.


*