NXT TV pregled (6.8.2019.)

Go-home show za NXT Takeover: Toronto započet je potpisivanjem ugovora za meč za Tag Team titule između Street Profista i Undisputed Ere. Segment nije trajao dugo i nije donio ništa drugo osim ‘Mi ćemo pobijediti vas’ i ‘Ne, mi ćemo vas pobijediti’, ali promo work je bio jako dobar i to je najbitnije. Sviđa mi se ta svojevrsna dvoličnost u karakteru Street Profista otkako su prvaci. Prvi dio segmenta odradili su na prilično komičan način, a onda kada je trebalo poslati poruku izazivačima, potpuno su se uozbiljili. Nije bilo nikakve tučnjave i to je u redu, nije ni bilo potrebe. Nisam siguran koliko će ovaj meč biti dobar ili u rangu s nekim prijašnjim mečevima za ove titule na Takeoveru, ali sam siguran da će biti zabavan.

Dva sjajna promo videa, prvo za meč između Dunnea, Stronga i Dreama, a onda za meč za Women’s titulu između Baszler i Yim. Oba meča prema promo videima imaju dosta dobru priču. Za triple threat sam uvjeren da će biti apsolutno fantastičan meč, možda i najbolji ne samo na Takeoveru, nego tijekom čitavog SummerSlam vikenda, a za žene nisam siguran koliko će biti dobro. Vidjet ćemo.

Solidan meč između Shanea Thornea i Joaquina Wildea. Falilo je malo reakcije publike koja je očito bila umorna jer je ovo sigurno bio kraj TV tapinga. No, svidjelo mi se kako su strukturirali meč premda me malo iznenadilo što je trajao ovoliko dugo, više sam mislio da će biti squash meč koji će Thorneovu dominaciju staviti u prvi plan. No, Wilde je pokazao nekoliko zanimljivih highflying poteza, a onda je Thorne na kraju pojačao svoju agresivnost i s priličnom lakoćom dobio Wildea. Thorne je sada osuđen na singels karijeru otkako mu je tag partner otišao. Očito je da NXT ima neke planove s njim, a sada treba vidjeti koliko će se on pokazati dobrim i pouzdanim. Ako se pokaže kao netko tko može imati dobar meč, volio bih ga vidjeti u meču za North American titulu jednom ili nešto slično tome.

NXT nastavlja sa sjajnim promo videima za Takeover. Ovaj puta je to bio video za meč između Io Shirai i Candice LeRae. Jedva čekam taj meč. Možda se čak i premalo priča o njemu s obzirom na to koliko ima potencijala.

Riddle i Killian Dain su trebali imati meč, ali je Dain napao Riddlea prije samog meča i opet ga ostavio u ležećem položaju. Sviđa mi se što rade s Dainom, zaista su ga u ova dva napada na Riddlea predstavili kao pravu zvijer, a ne sumnjam da će meč biti odličan kada se bude dogodio.

Jordan Myles i Cameron Grimes u finalu su NXT Breakout turnira koje će se dogoditi na Takeoveru. Vidjeli smo još jedan apsolutno izvrstan promo video koji je sažeo čitav turnir u par minuta, prikazao ono bitno i dao nam uvid u dvojicu finalista.

I za kraj, možda i jedan od najbolje sklopljenih promo videa koje ste vidjeli ili ćete vidjeti u zadnje vrijeme, a to je upravo onaj za Gargano/Cole meč. Mislim da je trajao čak negdje preko deset minuta, što je užasno puno za jedan promo video, ali je isto tako pokazatelj koliko su htjeli još jednom rezimirati sve što se dogodilo između njih i dodati još jedan sloj na njihovu priču. Ovo je više bio kao jedan mali dokumentarac u kojem smo vidjeli tko je Johnny Gargano, a tko je Adam Cole. Tu su bili i Rollins, Owens, Balor, Breeze i drugi koji su govorili o ovom meču i davali svoja predviđanja. Izgleda da NXT stvarno ima želju da od ovoga napravi nešto jako, jako posebno, iako se to nama na prvu ne čini tako. Možda zato što se ovaj feud nekako prebrzo odvio ili nešto. Ali sudeći po ovom promo videu zbog kojeg sam sad poprilično uzbuđen za meč, ali i cijeli event, bit će ovo jedan izvanredan meč. Ovaj link ispod je produžena verzija promo videa koja traje čak preko 20 minuta pa pogledajte.

Ukupni dojam: Totalno drugačija epizoda od prethodnih jer je bazirana isključivo na promo videima. Mislim da smo za sve Takeover mečeve vidjeli promo videa koja su bili stvarno kvalitetna. Pogledajte ovu epizodu, pogotovo ako niste gledali tjedne epizode NXT-a, ovdje možete dobiti stvarno dobar uvid u sve priče.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT TV pregled (6.8.2019.)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*