NXT TV pregled (24.7.2019.)

Epizoda je započeta polufinalnim mečom Breakout turnira između Jordana Mylesa i Angela Garze. Meč je bio jako dobar za vrijeme dobiveno, nisu trošili vrijeme na nikakve gluposti, samo su redali poteze i kontre, tako da je meč čitavo vrijeme bio zanimljiv. Očekivao sam pobjedu Mylesa, štoviše, predviđam da će osvojiti čitav turnir. Volio bih više vidjeti od Garze pošto čovjek ima odličnu dozu agresivnosti u svojim potezima, to se vidjelo onda kada je nabio Mylesa u stepenice i kad ga je prije toga srušio s aprona.

Gargano je odabrao Street Fight stipulaciju za jedan od fallova u njegovom 2 od 3 meču protiv Colea na Takeoveru. Ima smisla što je odabrao tu stipulaciju budući da je već bio u ratu protiv Ciampe s tom stipulacijom i iako je izgubio taj meč, dobro poznaje što taj meč nosi.

Bianca Belair pobijedila je Xiu Li u vrlo kratkom meču. Svidjelo mi se ovo poprilično jer smo dobili malo drugačiju stranu Biance nego inače, nije bila tu da radi fancy poteze nego je sve što je radila imalo u sebi dozu prljavštine i brutalnosti. Očito imaju u planu uskoro je gurnuti kao izazivača za titulu.

Velveteen Dream izašao je i govorio o Strongu koji ga je zatim prekinuo i zatražio meč za North American titulu na Takeoveru. No, njihovu konfrontaciju prekinuo je Pete Dunne uz ogromnu ovaciju i stavio sebe u priču za titulu. Kasnije je Regal najavio triple threat za Takeover. Vjerujem da ne bih bio ovoliko zainteresiran za ovaj meč da se Pete Dunne nije pojavio. Kakvu je samo reakciju dobio, nešto predivno. Dunne je upravo ovaj meč učinio najzanimljivijim na Takeoveru koji nadolazi. Meč će biti apsolutno fantastičan. I još nešto, dosta je kritika po internetu jutros na Strongov promo u ovom segmentu. Da, nije bio baš najbolji na mikrofonu. No, nije nikad bio. On je najbolji kada priča u promo videima kao što su bili oni prije par godina kada je NXT tjednima prikazivao priče o njemu. No, ovako u ringu, prilično je slab. No, Dunne se pobrinuo da ovaj segment i dalje ostane fantastičan, tako da sve pohvale njemu.

Meč između Io Shirai i Kacy Catanzaro nije dugo trajao jer se pojavila Candice koja je htjela vratiti Shirai za napad od prije par tjedana. Odlično je odrađeno sve skupa, svidjela mi se Shirai u ovoj jednoj minuti koliko je meč trajao, ipak je pokazala da će odsada njena ofenziva biti mnogo eksplozivnija, a i publika je sjajno reagirala i na to, ali i na napad Candice LeRare. Nadam se da će dobiti meč na Takeoveru jer ovo ima potencijala biti izvrsno.

Adam Cole je pak odabrao običan wrestling meč kao svoju stipulaciju. Zanimljiv odabir, definitivno neočekivan, ali ima smisla jer je Cole pobijedio Gargana upravo u običnom meču na prošlom Takeoveru, tako da ćemo vidjeti koja mu je taktika ovdje. Samo se nadam da prvo neće ići Street Fight pa običan singles meč nego obrnuto.

Nije mi se pretjerano svidio meč između Keitha Leeja i Damiana Priesta. Slabo je to bilo. Keith Lee i dalje nema ono nešto u svojim performansima što je imao dok nije došao u NXT. Ofenziva je bila nedorečena i van par dobrih powerhouse poteza, nisu uspjeli povezati neke malo bolje sekvence koje bih možda očekivao od njih dvojice, presporo je to teklo. Priest me i dalje ne impresionira, a ovo mu je bila prva prava prilika da to učini. Njega pobjeda mi je bila očekivana. Izgleda da ništa od nekog malo većeg pusha za Keitha.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT TV pregled (24.7.2019.)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*