NXT TV pregled (24.4.2019.)

Nakon par tjedana evo nas i natrag s NXT pregledima.

Za početak smo dobili meč Jaxsona Rykera iz Forgotten Sonsa i Humberta Carrilla. Squash meč koji je trebao predstaviti Rykera kao neku prijetnju čitavom rosteru, ali mlako je ovo izgledalo, osim samog završetka koji je bio prilično okej. Publika i dalje ne kupuje gimmick Forgotten Sons ekipe, oni su i dalje samo generični bradati dečki s mokrom kosom koji sad tu žele nešto pokazati i prikazati se opasnima. Dolazak Lorcana i Burcha je bio najbolja stvar cijelog ovog segmenta, ali publika je dala nula reakcije na sve ovo, nažalost.

Zatim smo dobili ženski tag meč gdje su Candice LaRae & Kacy Catanzaro pobijedile Aliyah & Vanessu Borne. Control segment Aliyah i Borne bio je malo dosadnjikav, ali od hot taga Candice je postalo dobro. Publika obožava i nju i Kacy tako da bi od toga moglo nešto i biti.

NXT Tag Team prvaci (ovdje još uvijek) War Raidersi borili su se protiv Street Profitsa. Predobar petominutni sprint s izvrsnim eksplozivnim početkom u kojem su Profitsi umalo ostvarili pobjedu nad prvacima, ali na kraju krajeva, Raidersi su ipak ostvarili prilično dominantnu pobjedu. Daleko najbolji trenutak meča mi je bio onaj vrisak Forda prije nego je Hanson bio bačen na njega. Šteta što su Raidersi ovako dobri prvaci u NXT-u, a već sada je jasno kako nećemo gledati isti film na glavnom rosteru jer su ih već uspjeli upropastiti na neki način trećom promjenom imena u svega tjedan-dva. Zaista šteta.

U main eventu su se sukobili trenutni NXT prvak Johnny Gargano i Roderick Stronga iz Undisputeda. Jako dobar meč, kako se dalo i naslutiti. Možda malo drugačije odrađeno, budući da su se dobar dio meča oslonili na psihologiju i selling te radili u puno sporijem tempu, ali kad Strong radi takvo nešto, to uvijek ispadne dobro. Završetak jako zanimljiv, tu se upleo i Riddle koji je ranije imao konfrontaciju s Coleom te je ovdje došao pomoći Garganu protiv Undisputeda. A sve je to rezultiralo time da je Cole slučajno udario Stronga i time ga koštao pobjede. Sve skupa, dobar su posao odradili u time da prikažu donekle jasnu direkciju kojom će ići – budući da znamo kako će Gargano nastaviti program s Undisputedom i kako je Riddle na njegovoj strani (mada tu možda miriše i neki heel turn u daljoj budućnosti), ali puno zanimljivije će biti vidjeti kako će se i hoće li se uopće izgledati odnosi između Stronga i Colea, budući da Strong nije oprostio Coleu ovaj udarac.

Jako dobra epizoda s dva zanimljiva meča i nekoliko solidnih događanja. Dosta toga je postavljeno za budućnost, od toga da su Baszler i ekipa napale Shirai, Mia Yim je postavila kao potencijalni izazivač, Ohno će ići na debitirajućeg Kushidu idući tjedan itd. Dosta zanimljivih stvari bi se trebalo desiti do idućeg Takeovera.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT TV pregled (24.4.2019.)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*