NXT TV pregled (12.6.2019.)

Show je otvorio meč gdje su LeRae i Shirai ujedinile snage protiv Marine Shafir & Jessamyn Duke. Sjajan i vrlo eksplozivan početak showa. Sam meč je bio prilično kratak da bi bio nešto posebno dobar, ali mi se jako svidio trenutak kada je Shirai napravila stomp na ruku Jessamyn Duke, onako u stilu Shayne Baszler dok je upravo Baszler promatrala sa stagea. Meč je završio bez pobjednika jer je nastao sveopći kaos i jako mi se svidjela agresivnost svih djevojaka u tom post-meč brawlu. Jako dobar nastavak feuda, pogotovo u odnosu na onaj Takeover post-meč dio.

U submission meču su se sukobili KUSHIDA i Drew Gulak. Vjerovali ili ne, ovo je prvi Kushidin meč u NXT-u koji gledam. Nisam do sada nijedan gledao jer nisam baš pratio NXT u zadnje vrijeme. No, drago mi je da je došlo do ovog meča jer obojica su majstori što se tiče zahvata i općenito ovog stila hrvanja tako da ni nije čudo što je meč bio ovako dobar. Šteta što nisu dobili 20-ak minuta, bio bi to sigurno meč PPV kvalitete. No, ovakvih mečeva treba biti više u NXT-u jer imaju očekivano drugačiju strukturu od klasičnih mečeva budući da se ovdje baziraju samo na zahvate i pinova nema. Bilo je dakako i onih sekvenci gdje su izmjenjivali kontre, ali tek nešto pri kraju. Kushida je odradio arm work, dok je Gulak imao leg work, tako da se to sve dobro poklopilo, Kushida je uzeo pobjedu i to je bilo to. Jako dobro, zadovoljan sam.

Spotlight je još jednom stavljen na tag team diviziju. Nakon izvrsnog Ladder meča na Takeoveru, timovi su se i ovdje pokazali u jako dobrom svjetlu. O’Reilly i Strong borili su se protiv Burcha i Lorcana i imali su vrlo, vrlo dobar hard-hitting meč. Deset minuta čiste akcije, izvrsnih chopova, dobrog control segmentra Stronga i O’Reillyja te zanimljivog kraja nakon kojeg se postavlja mnogo pitanja. Izgleda da bi ekipa iz Undisputeda mogla ići na Forgotten Sonse budući da je Ryker došao i koštao ih pobjede, vjerojatno jer je popio batina u Takeover meču nakon što je napravio istu stvar. Iako nisam i dalje neki veliki fan Forgotten Sonsa, u redu je da idu na Undisputed i bit će zanimljivo vidjeti te dvije frakcije u sukobu. S druge strane, Burch i Lorcan odnijeli su pobjedu, ali je zanimljivo to što su ovaj puta iskoristili situaciju i ostvarili pobjedu na način jednog heel tima. Iako to možda i može značiti da bi do idućeg Takeovera mogli vidjeti njihov heel turn jer su trenutni prvaci pozitivci, možda je ovo bilo čisto da se zaštititi Undisputed Era u porazu. No, drago mi je da su Burch i Lorcan odnijeli pobjedu i da će vjerojatno ići na titule.

Odlična epizoda s dva vrlo dobra meča i eksplozivnim početkom. Izvrstan početak na putu do idućeg Takeovera.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT TV pregled (12.6.2019.)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*