NXT TV pregled (10.7.2019.)

Io Shirai otvorila je show kako bi objasnila svoj napad na Candice od prije dva tjedna. Rekla je dvije jednostavne rečenice – kako ne treba prijatelje i kako ne treba fanove, mic drop i doviđenja. Tako sam nekako očekivao da će ispasti taj njen promo jer kao prvo, zbog govornih prepreka još uvijek nije u mogućnosti održati dug monolog a da pritom ne bude dosadan nego dobar. A i u ove dvije rečenice i sa svojim govorom tijela je rekla sasvim dovoljno i poslala jasnu poruku. Cijela prezentacija njenog novog karaktera – prilično mračan ulazak, tamna odjeća, ozbiljan izraz lica itd. me pozitivno iznenadio i oduševio. Nisam bio siguran koliko će me njen heel gimmick kupiti, ali me kupio već na prvu. Bit će zanimljivo vidjeti u kojem će pravcu ići s ovim jer kao pozitivac u ovo malo vremena što je provela u NXT-u nije uspjela dobiti nekakav konkretan karakter, bila je prilično generična barem meni, a sad mi izgleda kako bi njen heel karakter mogao biti totalna suprotnost i da bi joj mogao donijeti mnogo toga dobroga. Baš kao i Almasu – pritom govorim o NXT-u, a ne o main rosteru.

Damien Priest uzeo je još jedan squash meč. Iako čovjek ima moćnu ulaznu pjesmu i generalno izvrsnu prezentaciju, ne mogu se oteti dojmu nikako da gledamo nešto poboljšanu i nadograđenu verziju Barona Corbina. Imaju mi toliko sličnosti da ne mogu misliti drugačije od toga da će i Priest završiti kao i ovaj. Jer meni je i Corbin imao izvrsnu prezentaciju i dobar look na samom početku njegove NXT karijere. A sada mi nema dosadnijeg čovjeka od njega. Isto tako, nisam impresioniran ovim squash mečom. Malo mi to sve skupa plastično izgleda, kao da na silu želi ispasti nekakav badass koji radi atraktivne poteze, ali nije me kupio, kao ni publiku očito. Priest je kao Punishment Martinez imao par dobrih mečeva u ROH-u, ali to su uglavnom bili multi-man mečevi i gimmick mečevi, a to ne pokazuje pravu kvalitetu pojedinca. Tako da ostaje vidjeti kako će se snaći ovdje. Za sada su izgled i prezentacija odlični, ali vidjet ćemo hoće li razviti kakav konkretan gimmick, kakav će biti u dužim mečevima i hoće li publika reagirati na njegove stvari. Nisam baš optimističan sve u svemu.

Boa i Jordan Myles imali su meč koji je dio NXT Breakout turnira. Solidan meč, mada mi nisu kliknuli sve do zadnje 2-3 minuta meča. Bilo je par čudnih trenutaka u meču gdje mi je izgledalo da su se malo krivo razumjeli, ali obojica su imali par izvrsnih udaraca, a Myles ili mnogima poznatiji kao ACH, je imao par dobrih akrobacija kao i inače. Očekivana pobjeda Mylesa.

U main eventu su Street Profitsi branili Tag Team titule protiv Lorcana i Burcha. Stvarno vrlo dobar meč u kojem smo imali dva face tima, ali su se Lorcan i Burch očito postavili više kao oni kojima nije do srdačnosti i fair playa nego do pobjede i osvajanja titula. Akcija u završnom stretchu bila je super zabavna, a posebno moram istaknuti taj ludi Tope Con Hillo Forda koji uvijek tako dobro vizualno izgleda. Očekivao sam pobjedu Profitsa i zadržavanje titula, iako bih ja najradije htio da Burch i Lorcan uđu u sljedeći Takeover kao prvaci jer su mi zanimljiviji. Nakon meča su se pojavili O’Reilly i Fish, očigledno kako bi dali do znanja da su oni sljedeći u redu za titule, premda bih ja ovaj puta volio vidjeti meč za tag titule koji ne uključuje Fisha i O’Reillyja na Takeoveru. Vidjet ćemo kako će to sve ispasti.

Sve skupa, dobra i zabavna epizoda s kvalitetnim main eventom, okej turnirskim mečom i odličnom prezentacijom nove Io Shirai.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT TV pregled (10.7.2019.)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*