NXT Takeover: WarGames predviđanja

Povijesni NXT Takeover je pred nama jer nam se večeras vraća onaj famozni War Games meč koji je još učinjen popularnim u WCW-u prije čak dva desetljeća. Prije dva desetljeća smo posljednji puta i takav meč vidjeli, tako da je ovo definitivno što će se upisati u povijesne knjige kompanije. Između ostalog, tu nam je još hrpa potencijalno zanimljivih mečeva, pa idemo vidjeti što urednici predviđaju za večeras. Za raspravu o ovom showu posjetite naš forum, a tema se nalazi ovdje.

Usput, možemo vam potvrditi kako ćemo večeras uz chat i stream NXT Takeovera zajedno moći pratiti show na našem ProHrvanje Networku. Pridružite nam se!

Triple Threat War Games meč: SAnitY vs Undisputed Era vs Authors of Pain & Roderick Strong

Alen Butumović: Vjerujem kako će ovaj meč na kraju ispuniti sva očekivanja i cijeli ovaj hype koji ima te da će ova devetorica dostaviti odličan meč. Sama pomisao da ovaj meč vidimo prvi puta nakon dvadeset godina već diže meč na neku sasvim novu razinu, ali vjerujem kako su ovi dečki dovoljno dobri i dovoljno zanimljivi da učine spektakl od meča. Ne zanima me tko će pobijediti, iskreno, pobjeda može otići na bilo koju stranu i bit ću zadovoljan sve dok oni dostave meni ono što otprilike očekujem. Ovo bi mogao biti jedan od najboljih, ako ne i najbolji meč vikenda.

Filip Stanković: Ovo bi trebalo biti više od odličnog bez sumnje i ne vidim način zašto ne bi ispalo tako. Sva devetorica su vrhunski performeri i wrestleri, to neće biti problem za njih. Priča je sasvim uredu, a za pobjednika mi je svejedno. Gotovo sam siguran da to neće biti Sanity jer vjerojatno grade ili Undisputed Eru ili AoP za sljedeće izazivače za NXT Tag Team titule.

NXT titula: Drew McInytre (c) vs Andrade ‘Cien’ Almas

Alen Butumović: Lijepo su izgradili ovaj feud u zadnjih nekoliko tjedana, ali apsolutno moram pohvaliti kako su izgradili Almasa u posljednjih nekoliko mjeseci. Bio je nitko i ništa, a sada je u borbi za titulu i moram reći da je to išlo prirodno i da ga nisu samo odjednom stavili u ovu poziciju. Ne sumnjam da će ovaj meč biti zabavan, ali baš kao što je Almas iznenadio s Garganom u Brooklynu, tako mislim i da će ovdje dostaviti još jedan izvanredan meč. Ne vjerujem u njegovu pobjedu niti će se to vjerojatno dogoditi, ali vjerujem kako bi ovo mogao isto biti odličan meč.

Filip Stanković: Jako dobra priča koja daje dosta kredibiliteta Almasu. Prije par mjeseci je stalno bio wrestler koji će jobbati velikoj zvijezdi, a uz to pružit odličan meč. Kako mu se Vega pridružila tako je i došao do prilike za titulu. Šanse su mu jake male, ali najbitnije je da je on napokon gurnut prema main sceni.

NXT Women’s titula: Ember Moon vs Kairi Sane vs Peyton Royce vs Nikki Cross

Alen Butumović: Još jedan meč koji isto može biti odličan, iako mislim da neće. Ali, ako bude zabavan, bit ću zadovoljan. Imamo svakakvih stilova u ovome meču, tako da ako budu izbjegli klasičnu 4-way formulu gdje dvoje leži dok se dvoje tuku, ako izbace dosadne trenutke, ako samo budu radili spotove, bit ću prezadovoljan. Očekujem pobjedu Kairi Sane ovdje, iako bih ja čak baš zbog toga što većina očekuje to isto stavio recimo titulu na Nikki Cross. Pa neka Kairi još jedno vrijeme ide na nju. Ovdje barem može biti zaštićena u porazu, no mora pretrpjeti pin.

Filip Stanković: Biti će zanimljivo vidjeti ženski NXT meč bez Asuke. Očekujem u najmanju ruku vrlo dobar meč. Trenutak nakon meča će vjerojatno biti odličan jer ćemo nakon dugo dugo vremena vidjeti novu žensku NXT prvakinju. Kairi Sane je najveći favorit za pobjedu i iznenadit ću jako se ako tako ne bude.

Aleister Black vs Velveteen Dream

Alen Butumović: Ovaj feud me je iznenadio u najpozitivnijem smislu. Nisam ovako percepirao Dreama kada je došao u NXT niti sam mislio da će se ovoliko dobro snaći u svojoj ulozi, ali ovaj feud ga je definitivno obilježio i ovdje se pokazao kao izuzetno kvalitetan radnik. Aleister Black je netko tko uvijek dostavi i tko je fantastičan u ovome što radi tako da vjerujem da ćemo ovdje dobiti kvalitetan meč. Nakon onako dobrog feuda, nekako očekujem da će meč biti jednako dobar, ali ne znam, ovo je prvi malo veći meč za Dreama, tako da ćemo napokon vidjeti kakav je zapravo u ringu.

Filip Stanković: Dreama sam gledao samo u kratkim mečevima na NXT epizodama. To je izgledalo dosta dobro. Ovo će mu biti prvi veliki meč na na velikom događaju. Black je već provjerena kvaliteta i neću se iznenadit ako ovo bude odličan meč. Mislim da će Black pobijedit.

Lars Sullivan vs Kassius Ohno

Alen Butumović: Meč koji je sastavljen ma brzinu, ali zapravo ima smisla. Sullivana su gradili sjajno u zadnje vrijeme i odličan je u svojoj ulozi, a Ohno je netko tko je pravi izazov za njega. Tako da će ovo biti prvi pravi meč za Sullivana i ostaje vidjeti kakav će biti. Ako nešto vrijedi, onda vjerujem i da će cijeli ovaj meč vrijediti i da ćemo dobiti dobru stvar.

Filip Stanković: Isti kao i Dream, ovo će Sullivanu biti prvi veliki meč. Ne očekujem ništa previše od ovoga, ali vjerujem da neću ostati razočaran. Najbolje će biti ako ovo stave kao uvodni meč. Sigurno će publika biti zagrijana. Smatram da Sullivan ovdje pobjeđuje.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT Takeover: WarGames predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*