NXT Takeover: WarGames II predviđanja

Pred nama je ovogodišnji Takeover kojeg tematizira WarGames meč. Proći ćemo kroz card koji ovaj puta imao ‘samo’ 4 meča i dati vam naša predviđanja. Na forumu o ovom eventu možete raspravljati na ovom linku.

Aleister Black vs Johnny Gargano 

Užasno me zanima kako će odraditi ovaj meč upravo zbog toga da vidim na koji će način Gargano ovo odraditi, hoće li sada potpuno promijeniti svoj stil u nešto novo ili će ostati stari tragovi Gargana jer pazite, Gargano za sebe smatra da je i on i dalje isti i da radi što je ispravno, samo nekada treba iskoristiti prečac, dok ga je publika učinila negativcem. Tako da će ovo biti jako zanimljivo, a uz to je užasno nepredvidljivo jer mogu vidjeti obojicu kako odlaze s pobjedama, a da se ja ne bih bunio na bilo koji rezultat. Mada ipak nekako malo više naginjem na pobjedu Gargana. Ono u što sam siguran je da nas čeka jedan fantastičan meč. A pazite, ovo je meč koji bi mogao otvoriti show. A mogao bi bez problema dobiti main event poziciju. Toliko je ovaj card dobar.

2/3 Falls meč za NXT Women’s titulu: Shayna Baszler (c) vs Kairi Sane 

Meni su se njihovi dosadašnji mečevi jako dopali, uvijek su mi negdje bili tu oko 3.5 i pokazali su da imaju potencijala za napraviti više. Sada imaju priliku. 2/3 Falls stipulacija je kojom NXT obično završava svoje neke dugometražne feudove, pa tako će i ovdje biti taj slučaj. Očekujem da će biti dug meč i to je pravi test za Shaynu Baszler da vidimo kako će snaći tu. Pročitao sam kako mnogi ljudi zapravo ne vole Shaynu i misle kako ovaj meč neće biti dobar. Ja se s tim razmišljanjem ne slažem jer tko je gledao mečeve ove dvije cure u zadnjih par mjeseci znaju koliko su bili dobri i kako su funkcionirali. A funkcionirali su tako da su se bazirali na storytelling i psihologiju, a u tome je Shayna već opako dobra i zanimljiva. Kada bi odradili meč u nekom drugačijem stilu, vjerojatno ovaj meč ne bi bio dobar, ali ja očekujem da će ići na povezivanje prijašnjih mečeva s ovim i nekoliko callback spotova, da će se opet bazirati na psihologiju i ovo bi napokon mogao biti odličan meč. Shaynino osvajanje titule na Evolutionu meni je bilo upitno, a ovaj će meč pokazati je li to bila dobra ili loša odluka.

NXT titula: Tommaso Ciampa (c) vs Velveteen Dream 

Dream je fantastičan, užasno popularan i bilo je pitanje vremena kada će dobiti ovu poziciju na cardu, a sad ju je napokon dobio priliku i to u najboljem mogućem trenutku jer na suprotnoj strani ringa bit će trenutno najomrženiji čovjek u ringu, tako da se tu već u startu stvara izvrsna dinamika. Ovaj feud nije toliko razvijen da ga nazovem odličnim, ali to nije ni bitno ni potrebno za ovaj meč jer sama pomisao da ćemo vidjeti meč njih dvojice na Takeoveru već je dovoljna. Možda je rezultat malo predvidljiv jer ne vjerujem kako će Dream ugrabiti titulu ovdje, ali nadam se da će ovaj meč dobiti dovoljno vremena i da će se Dream pokazati u najboljem svjetlu, pucati iz svih oružja na Ciampu i onda ipak na kraju izgubiti. Ali time neće izgubiti ništa momentuma ili popularnosti, to odličnim mečom može samo dobiti.

WarGames meč: Undisputed Era vs War Raiders, Pete Dunne & Ricochet

Da odmah prvo kažem, ne sviđa mi se ideja da WarGames postane godišnji event, da točno znamo kad će se desiti taj meč i da ni u jednom drugom periodu godine neće. Tu grešku WWE radi već gotovo jedno desetljeće otkada su stvorili ove Hell in a Celle, TLC-e, Elimination Chambere i sve ostale PPV-e koji nagovještaju kada će se taj meč desiti i da se neće desiti ni u kojem drugom periodu godine. No, bar onda kad radiš takve stvari, učini da taj meč koji je već dobio tu stipulaciju istu i zasluži. WWE to u većini slučajeva nije radio, oni podijele te stipulacije na neki čudan način, pa vidimo 3 Hell in a Cell meča u jednoj noći, a od toga samo je 1 istinski zaslužio. Dok na istom cardu imamo mečeve koji nisu dobili tu stipulaciju, a zaslužili su je. NXT je po tom pitanju odradio odličan posao. Učinili su da ovaj meč i ovaj feud ipak nešto i znače. Vidjeli smo sjajnih tučnjava, izvrsnih međusobnih singles mečeva i na kraju stipulacijski meč koji je odradio koji će tim imati prednost u ovom meču, a to su naravno UE dečki. Jedva čekam ovaj meč, sudeći po učesnicima i po uspješnosti prošlogodišnjeg meča i ovogodišnji bi mogao biti čista ludnica. Što se tiče pobjednika, zaista ne znam, ali ako bih morao izabrati onda biram EU ekipu.

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT Takeover: WarGames II predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*