NXT Takeover: WarGames 2019 predviđanja

Treću godinu za redom NXT organizira Takeover: War Games s tim da ćemo ovaj puta vidjeti čak dva takva meča. U nastavku pročitajte moja predviđanja.

Isaiah Scott vs Angel Garza

Ono što je dobro otkako je NXT prešao uživo je to da više neće snimati epizode za vrijeme Kickoffa, nego će sada umjesto toga dati nam koji meč uživo. Tako da ćemo ovdje dobiti jedan potencijalno odličan meč koji bi mogao dobiti vremena i prilike da ovi dečki naprave nešto vrlo vrlo dobro. Nadam se da će sada ovi kickoff mečevi služiti da se neistureni hrvači malo gurnu prema naprijed. Ovdje predviđam pobjedu Scotta jer bi mu odlično došla pobjeda.

Pete Dunne vs Killian Dain vs Damien Priest

Ovaj se meč trebao dogoditi na ovotjednom NXT-u, ali po meni bolje da nije jer je jedan od mečeva koji bi mogao iznenaditi i čak biti najbolji meč na showu ako kojim slučajem War Games mečevi ne budu tako dobri. Imamo tri jako talentirana individualca koja su imale sjajne mečeve na TV-u otkako je NXT prešao na USA Network, a sada će to pokazati u triple threatu ovdje. Budući da će protivnik ići na Adama Colea na Survivor Seriesu u meču za NXT titulu, predviđam pobjedu Dunnea jer je jedini pozitivac u ovom meču, pa nije baš prirodno da negativac ide na negativca (pogotovo jer main roster publika nije navikla na takve mečeve i neće ih dobro prihvatiti), a kao drugo, Dunne je definitivno najpopularniji od ove trojice i najviše main roster publike zna upravo za njega i mislim da je on sasvim logičan izbor.

Matt Riddle vs Finn Balor

Čak mi je i drago što je meč s Garganom odgođen za idući veći show jer će do tada hype za taj meč sigurno porasti, a kao drugo, ovdje ćemo dobiti jednu više nego dobru zamjenu za taj meč. Riddle je fantastičan kada dobije priliku, a ovo će biti prvi pravi test za Balora otkako je na NXT-u, tako da mislim da mu je ovo jedan od ključnih mečeva. Ako odradi dobar posao, ako budu imali dobar meč, onda možemo potvrditi kako je main roster kriv za nekoliko loših zadnjih godina Balorove karijere. Ako pak ni ovdje ne odradi dobar posao, onda bi publika mogla sumnjati da se ništa nije promijenilo pri prelasku u NXT. Što se pobjednika tiče, tu sumnje nema, Balor definitivno dobiva.

Team Ripley vs Team Baszler (War Games meč)

U svakoj prilici pohvalim žensku NXT diviziju koja se tako izgradila u zadnje vrijeme te je ovaj meč pokazatelj kako stvarno ima relevantnih imena, a da ne govorim kako ovo nisu sve cure i da ima još puno odličnih cura van ovog meča. Nismo još do sada vidjeli ženski War Games meč, ali smatram kako ovo nije ista situacija kao i kad WWE najavi ženski Hell in a Cell meč bez ikakvog razloga. Ovdje je bilo razloga jer se ženska divizija stvarno počela zahuktavati i bilo je više feudova koji se onda pomiješali u jedan u ovom meču. Ne sumnjam da će cure dostaviti dobar meč i posebno me veseli što tim Baszler ne čini njena ekipa iz MMA jer te su cure stvarno loše i vjerujem da bi upropastile svaki potencijalno dobar meč, baš kao i ovaj. Pretpostavljam da Ripley uzima ovo i onda ide na titulu, to se gradi već mjesecima.

Team Ciampa vs Team Undisputed Era (War Games meč)

Već smo navikli vidjeti Undisputed Eru u War Games mečevima, štoviše, sudjelovali su u svakom do sada što se NXT-a tiče. No, Ciampin tim je jedna jako zanimljiva stvar. Imamo Ciampu koji je odjednom predvodnik babyface tima koji je sastavljen od Keitha Leeja i Dijakovica, a znamo kako su njih dvojica bili u krvoločnim mečevima zadnjih par tjedana. A uz sve to, fali im još jedan član za koji zaista ne znam tko bi mogao biti. Tako da mi se taj Ciampin tim čini vrlo dinamičnim i siguran sam kako će negdje puknuti u njihovoj vezi te kako će netko nekoga izdati jer previše je implikacija tu da bi to sve prošlo kako treba. Tako da me to definitivno raduje. Zbog toga predviđam pobjedu Undisputeda, a mislim da bi im to dobro došlo pošto će sva četvorica biti na Survivor Seriesu dan kasnije.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT Takeover: WarGames 2019 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*