NXT Takeover: Unstoppable recenzija

Došli smo do još jednog NXT Takeovera i ja sam zbog toga izrazito uzbuđen jer svi dvosatni događaji koje je NXT dosada imao su bili u najmanju ruku dobro, tako da vjerujem da ovaj neće biti izuzetak. Prije nego što krenem na recenziju mečeva, htio bih se osvrnuti na jednu situaciju na koju se nisam osvrnuo u predviđanjima, a to Itamijeva ozljeda! Dok sam pisao predviđanja WWE dotada nije bio rekao ništa o tome, no jučer je Triple H najavio kako Itami neće nastupati. Danas sam na Facebooku vidio video kojeg je WWE stvio n svoju Facebook stranicu kako je Itami pretučen na parkiralištu. Iako mi svi već možda znamo da Itami nije tek sad ozlijeđen, mislio da je ovo super odigrano. Itami je u svom promou na prošlotjednom NXT-u blatio Owensa te je ovaj imao razloga napraviti takvo nešto. Žao mi je Itamija što će morti biti izvan ringa 6 mjeseci, no vjerujem da će nastaviti tamo gdje je stao kad se vrati.

Ovdje možete pogledati taj video Itamija.

Ako vas zanima, ovdje je link za Pre-show:

 

Tyler Breeze vs Finn Balor (NXT Championship #1 Contenders Match) – ***1/4

Ok, priznajem Tyler Breeze je imao najkul ulazak ikad! Neke četiri cure su izašle van i radile selfie i ostale stvari koje Breeze inače radi tijekom ulaska. Odlično! Dobro nije najkul. Zaboravio sam Finn Balora. Čovjek je imao i ovdje odličan ulazak. Face paint mu je sličan ko i dosadašnj dv, no svaki puta doda nekakvi novi element. Ovaj put je to plašt! Odlično! Publika je poludjela. Meč je bio vrlo dobar i sviđa mi se što su odabrali ga za početni meč. U početku malo sporije s izmjenom Headlockova, no ksnije je bilo super. Balorova ofenziva je kao uvijek bila odlična i njegov dive sa stagea je bilo kul. Balor na kraju pobjeđuje s Foot Stompom. Uglavnom, vrlo zabavan meč kao što sam i očekivao. Da je bio Itami, vjerovatno bi bio i još bolji, no i ovako je u redu. Balorova pobjeda je odlična odluka pošto Itamija sada nema za kojeg sam mislio da će dobiti ovaj meč.

 

Emma & Dana Brooke vs Charlotte & Bayley – **1/4

Ovo uopće nije bilo loše. Dobili su solidnu dozu vremena i to su iskoristili. Zadnje minute su bile posebno dobre. Dana Brooke mi se još uvijek nije dopala niti me je impresionirala jer nije napravila puno toga u meča. Ona treba neakakav duži 1 na 1 meč da vidim što može. Charlotte i Bayley dobivaju što je pomalo me iznenadilo jer sam mislio da će dati pobjedu Dani pošto joj je ovo prvi ovakav show, no izgleda da žele dati Charlotte zadnju pobjedu prije nego ode na glavni roster što je dobro.

 

Rhyno vs Baron Corbin – **1/4

Niti ovo nije uopće bilo loše. Neće ovdje naravno vidjet tehničko hrvanje niti bilo kakve vrste highflying poteza. Ovo je samo jedan nekoliko minutni brawl koji se sastoji od snagatorskih poteza i ponekih stiff udaaraca i to je ono što sam tražio od ovoga meč. Corbin je dominirao prvim dijelom meča, Rhynov povratak je bio kul i završnica je bila dobra. Corbin ostvaruje pobjedu, očekivano. Ovo je odlično za Corbina i sad ga treba staviti u program s nekim boljim u nekom važnijem meču. Uglavnom, ovo je jako dobar početak izgradnje Corbina u nešto veće nego što je sad.

 

Blake & Murphy (c) vs Big Cass & Enzo Amore (NXT Tag Team Championship) – **3/4

Enzo Amore i Big Cass su napravili svoj uobičajeni promo prije meča. Sviđa mi se ono s približavanjem i udaljavanjem kamere tijekom ulaska Blakea i Murphya. Meč je bio vrlo zabavan. Početak je bio dobar, sredina je bila ispunjena dominacijom prvaka, no onda hot tag Big Cassa je bio fantastičan. Cass je stvarno zabavan kad uđe u ring. Alexa Bliss je došla pri kraju meča, udarila Carmellu, omela Big Cassa i srušila Enzu s užadi što je omogućilo prvacima da zadrže titule. Meni je ovaj završetak kul i ok sam s tim što su prvaci zadržali jer mislim da će se ovo nastaviti te će Enzo i Cass u idućem susretu osvojiti titule.

 

Sasha Banks (c) vs Becky Lynch (NXT Women’s Championship) – ****

Becky Lynch ima novi izgled, novi ulazak i upravo mi je postala još bolja! Ta cura je nevjerojatna! Podsjeća dosta na Litu. Kada ovim curama dadnem četiri zvjezdice, znam da uopće nisam precijenio ovaj meč jer je ovo bilo jednom riječju FANTASTIČNO. Još jedan u nizu odličnih ženskih mečeva u NXT-u. Sasha Banks je imala izvrstan arm work tokom prvog dijela meča kojeg je Becky odlično prodavala. Onda je Becky odlučila vratiti istom mjerom te radila na Sashinoj ruci. Puno odličnih poteza, zanimljivih izmjena i kontri. Sasha pobjeđuje s Banks Statement. Ove cure jednostavno nikad ne razočaraju. Ovo je bilo stvarno izvanredno i stvarno nemam riječi za sve što su ove cure spremne učiniti. I još onda kad ti cijela arena plješće poslije meča znaš da si učinila fantastičan posao. Fantastičan posao za obje cure.

 

Kevin Owens (c) vs Sami Zayn (NXT Championship) – ***3/4

Ok, Kevin Owens je upravo ukrao show noseći Ceninu ‘The chmp is here’ majicu do ringa. Ovaj čovjek je fantastičan. Podsjeća me na one parodije Ceninih majica što je radio dok nije bio u WWE-u. Kad sam vidio u koliko su sati počeli, vidio sam da ovo neće biti dvadesetominutni meč ili takvo što. No, i za ovih 10-12 minuta što su dobili, ovo je bilo super. Zayn je dobio puno više ofenzive nego u prošlom meču, borili su se kroz publiku i sve to, kcija je bila užasno brza i meč je bio izrazito agresivan, no na kraju Owens radi Zaynu Pop-up Powerbomb na Apron! To je bio trenutak kada su stvari postale još bolje. Suci su pokušali rastaviti Owens od Zayna, no ovaj je stalno napadao Zayna, da bi na kraju Regal došao u ring, ali bi Owens i njega udario…no onda! Onda je došao SAMOA JOE! Potpuno sam poludio. Mislim da je Triple H negirao izjavu da će Joe nastupiti ovdje, no izgleda da je to napravio samo da bi ovo bilo što veće iznenađenje! I uspio je! Fantastičan trenutak! Joe izgleda odlično! Ipak, nismo vidjeli brawl njega i Owensa iako je Owens otišao u backstage i opet se vratio, no nije uspio ući u ring! Ovo je sve zajedno bilo fantastično! Owensovo razbijanje Zayna je bila izvanredno, sukob s Regalom također te me zanima što će sd između njih biti, nadam se meč, no najviše me zanima zavada njega i Joea koja sasvim sigurno dolazi! Sve zajedno, ovo je bilo izvrsno! Izvrsno!

 

Još jedan odličan NXT Takeover! Meč večeri je pripao curama, sasvim zasluženo, Balor/Breeze je bilo dobro, ostali mečevi u redu i naravno, Main Event stvar je bila fantastična sve zajedno! Publika također uljepšala sve to koja je bila fantastična i napravila je odličnu atmosferu kroz cijelu večer. Izvanredno! 8/10

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT Takeover: Unstoppable recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*