NXT Takeover: Unstoppable preview

Još jedan NXT dvosatni događaj je pred nama i mi smo kao i dosada priredili i preview i naša predviđanja za ovaj show. U ovome članku možete pročitati preview te saznati zašto baš imamo ove mečeve na showu.

 

TakeoverWomensTagTeam

Charlotte & Bayley vs Emma & Dana Brooke – Tag Team Match

Bayley i Emma već nekoliko mjeseci imaju nesuglasice među sobom te je Emma pokazala svoj novi, agresivniji karakter koji joj dosada nije priličio. Bayley i Emma su malo malo ulazili u sukobe sve dok jednog dana nisu u potpunosti prestali biti prijateljice. Emma je pokazala dozu ljubomore na Bayley koja je omiljena kod fanova. No, u taj miks su se ubacili i Charlotte i Dana Brooke. Dana Brooke je tek nedavno napravila svoj debi u NXT-u, no već za sebe govori kako je najbolja i najsnažnija žena na rosteru. Kako god, ne slažu se svi s tom izjavom, a jedna od njih je i Charlotte koja je bila Women’s prvakinja dugo vremena te se sasvim sigurno ne slaže s time da je netko tko je tek tu vrlo malo vremena bolji od nje. Stoga, pošto Bayley i Charlotte imaju slične probleme, oni su odlučili udružiti snage protiv Emme i Dane Brooke te su ih na zadnjem NXT-u izazvale na Tag Team meč. Iste te epizode, Dana Brooke i Emma su to prihvatili bez oklijevanja te smo dobili ovaj meč na Takeoveru. Hoće li Bayley i Charlotte uspjeti pobijediti Emmu i Danu Brooke ili će njih dvije uspjeti pokazati da su upravo one jedne od najboljih u NXT-u, saznajte večeras.

 

TakeoverRhynoCorbin

Rhyno vs Baron Corbin – Singles Match

Baron Corbin se od svog debija prošle godine na Takeoveru pokazao dominantnim te je svima koji  bi se odlučili napasti njega poslao jasnu poruku da on nije bilo tko. No, ipak ima netko tko se unatoč tome želi suprotstaviti Corbinu. Rhyno je prije nekoliko mjeseci napravio svoj debi za NXT što je šokiralo mnoge fanove te večeri. Svi znamo kakvog je Rhyno karaktera te je ovdje pokazao upravo isto što je i Corbin pokazivao cijelo ovo vrijeme. Rhyno je odlučio napraviti prvi korak te je izazvao Corbina na meč jer on misli da Corbin nije zaista snažan i jak kako on kaže da je. Corbin je prihvatio njegov izazov te su njih dvije na zadnjem NXT-u stupili u vrlo oštar brawl te su njih dvojice čak zaštitari morali doći rastaviti. No, večeras njih dvojica će imati priliku ispustiti sve što imaju iz sebe bez da ih itko rastavi te nas sasvim sigurno očekuje jedna velika borba njih dvojice. Hoće li to biti Corbin ili Rhyno tko će dokazati da je najsnažniji u NXT-u, saznajte večeras.

 

TakeoverTagTeam

Blake & Murphy (c) vs Big Cass & Enzo Amore – NXT Tag Team Championship Match

Blake & Murphy su na početku godine osvojili Tag Team titule od Lucha Dragons te su se pokazali poprilično dominantnim prvacima. No, Big Cass i Enzo Amore su u NXT-u poprilično dugo te su se oni odlučili oduprijeti prvacima i izazvati ih na meč za Tag Team titule. Blake & Murphy isprva nisu shvaćali njih dvojicu ozbiljno, no onda su Big Cass i Enzo pobjedom nad prvacima u meču koji nije bio za titulu opravdali svoje riječi kako će oni biti ti koji će uzeti Tag Team titule od Blakea i Murphya. No, onda su prvaci, vidjevši da će Cass i Enzo dobiti meč za titule jer su ih pobijedili, uzeli drugu strategiju te krenuli zavoditi Carmellu koja je uvijek uz Cassa i Enzu i prati ih do ringa u svakom meču. Blake i Murphy su pokušavali zavesti Carmellu kupovajući joj razne poklone, no Carmella ih je u svakom smislu odbila i ne želi imati nikakvog posla. Hoće li Big Cass i Enzo ispuniti svoja obećanja koja su dali fanovima da će osvojiti titule ili će Blake i Murphy nadmudriti Cassa i Enzu i zadržati Tag Team titule, saznajte večeras.

 

Takeover#1Contender

Tyler Breeze vs Hideo Itami vs Finn Balor – NXT Championship #1 Contender’s Singles Match

Tyler Breeze i Hideo Itami su prije ovoga imali rivalstvo gdje je Breeze bio taj koji je pobijedio Itamija u njihovom zadnjem, 2 out of 3 falls meču. No, onda je Breeze prebacio malo svoju pažnju na Balora. NXT je zatim najavio kako će njih trojica sudjelovati u Triple Threat meču i pobjednik će se boriti protiv NXT prvaka u budućnosti. No, iako je ovo trebao biti Triple Threat meč, nažalost od toga neće ništa biti. Hideo Itami se nedavno ozlijedio te je Triple H prije nekoliko dana rekao kako on neće sudjelovati u meču zbog te ozljede zbog koje bi mogao biti van ring i do 6 mjeseci. Kako god, Itami će biti u publici večeras. To ostavlja samo Breezea i Balora koji će se boriti u 1 na 1 meču i pobjednik će dobiti pravo meča za NXT titulu. Hoće li Breeze pobijediti Balora i dobiti meč za titulu ili će Balor pobijediti Breezea i još jednom ove godine dobiti priliku osvojiti NXT titulu, saznajte večeras.

 

TakeoverWomensTitle

Sasha Banks (c) vs Becky Lynch – NXT Women’s Championship Match

Sasha Banks je na najzadnjem Takeoveru početkom drugog mjeseca osvojila NXT titulu od Charlotte. Otada, Sasha Banks je pokazala da ona ni manje ni više zaslužuje poziciju u kojoj je. No, Becky Lynch je pobijedila Bayley i Charlotte i Triple Threat meču i tako osvojila pravo nastupanja protiv Sashe Banks na Takeoveru i to je bilo gdje su stvari postale zanimljive. Ako ste pratili NXT u 2014. godini, mogli ste znati da su Becky Lynch i Sasha Banks, zajedno sa Summer Rae bili u timu zvanom BFF. Nakon raspada, njih dvije su ostale u dobrim odnosim sve do ove godine kada su stvari postale drugačije. Sashi Banks naravno nije drago što je Becky Lynch njeni protivnik i što su odlučila tako se joj suprotstaviti bez ikakvog razmišljanja o njihovoj zajedničkoj karijeri jer ona misli da je ona stvorila Becky Lynch u NXT-u i da nije bilo nje, ljudi ne bi marili za Becky. No, Becky je rekla kako je ona ovo čekala cijeli život i neće joj biti problem boriti se protiv svoje sada bivše prijateljice i pobijediti je da dođe do NXT titule. Da ovo bude službeno, prije dva tjedna smo imali potpisivanje ugovora između ove dvije i na kraju toga segmenta Becky je, stavivši Sashu u zahvat, dala joj do znanja da joj je ona ozbiljna prijetnja na Takeoveru. Hoće li Sasha Banks nastaviti svoju dominacijom ženskom divizijom ili će Becky Lynch pobijediti svoju bivšu prijateljicu, saznajte večeras.

 

TakeoverNXTtitle

Kevin Owens (c) vs Sami Zayn – NXT Championship Match

Kevin Owens je napravio svoj debi za NXT na kraju prošle godine i odmah je, napavši tada novog NXT prvaka i svog najboljeg prijatelja Sami Zayna, dao do znanja da je on ovdje samo zbog NXT titule. No, Zayn je to protumačio drugačije i on misli da je sve ovo osobno, a ne zbog NXT titule te da je Owens ljubomoran na Zayna. Kako god, Owens je to negirao cijelo vrijeme. Na Takeover: Rivalu ove godine, Kevin Owens je u brutalnom meču uspio osvojiti NXT titulu samo dva mjeseca nakon debija. No, ne samo to, on je uspio i ozlijediti Sami Zayna i udaljiti ga od ringa nekoliko tjedana. No, Zayn se, vrativši se natrag, odmah fokusirao na Owensa i rekao kako ovo nije gotovo. Zayn želi osvetu nad Owensom i misli da je Owens ovo sve napravio iz ljubomore, no Owens i dalje tvrdi da je ovo samo zbog NXT titule koja mu osigurava bolji život za njega i njegovu obitelj. Prije nekoliko tjedana na Raw-u Zayn je u svojoj rodnoj zemlji Kanadi napravio Raw debi u meču za US titulu protiv Cene. Zayn je taj meč izgubio, no što je još bitnije, pri ulasku u ring je ozlijedio rame te je bilo upitno hoće li nastupiti na ovom PPV-u. Kako god, doktori su dozvolili Zaynu da stupi u ring večeras te će se ovaj meč ipak dogoditi. No, Owens je rekao kako on se neće štedjeti i ovaj puta će se pobrinuti da se Zayn nikad više ne vrati u ring, za razliku od prošli puta. Hoće li Owens zaista takvo što napraviti Zaynu koji je bio njegov najbolji prijatelj ili će Zayn se uspjeti osvetiti Owensu i osvojiti NXT titulu, saznajte večeras.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT Takeover: Unstoppable preview"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*