NXT Takeover: Unstoppable predviđanja

Nova srijeda za novi NXT događaj. Imamo li ovog puta velika očekivanja ili smo skromni? Saznajte u redovima ispod:

TakeoverNXTtitle

Kevin Owens vs Sami Zayn

Alen Butumović: Iako sam zabrinut kako će ovo ispasti zbog Zaynove ozljede ramena koja je svježa, nadam se da će on ipak moći odraditi ovaj meč kako treba jer mislim kako bi ovo moglo biti čak i bolje nego njihov prvi meč. Priča je dobro odrađena od Zaynovog povratka i nagovještaja kako s Owensom nije gotovo do Owensovog obećanja da ovaj puta Zayn se neće vratiti natrag. Jedino što sprječava taj meč da bude odličan je, kao što sam rekao, ozljeda, no stvarno mislim kako nije ništa ozbiljno i da će Sami ovaj meč do kraja odraditi. Ovdje Kevin Owens zadržava titulu, Zayn bi trebao ići na glavni roster.

Dejan: Pošto je Itami povrijeđen, ne očekujem puno od No. 1# Contender meča, tako da je ovo meč od koga najviše očekujem. Ne sviđa mi se što ponovo imamo Owens-Zayn, ali svakako očekujem dosta dobar meč. Prošli put nas nisu razočarali, naprotiv, tako da nemam razloga da ovoga puta sumnjam u ovu dvojicu odličnih rvača. Možda Zayn uzme titulu.

Vedran Karlić: Glavno pitanje kojeg imam prije ovog meča vezano je uz Zaynovu ozljedu. Koliko je strašno, te ako je kako će je iskoristiti? Čak i da je nema, moja prednost i dalje ide u KO smjeru. Owens je napravljen kao zvijer, a pogotovo je pridonio ovotjedni Raw.

Takeover#1Contender

Hideo Itami vs Finn Balor vs Tyler Breeze

Alen Butumović: Zanimljivo je što WWE ništa nije spomenuo o ozljedi Hidea Itamija, a ta ja vijest o njegovoj ozljedi prozujala Internet jako brzo. Tko zna što je s njim i je li uopće ozlijeđen, no nadam se da nije jer bi to onda bio još jedan meč gdje imamo ozlijeđenoga, a to ne bi bilo dobro jer sam siguran kako će ovaj Triple Threat meč biti odličan. Sva trojica su super i vjerujem kako će zajedno odraditi svoj posao odlično. Breeze je davno imao priliku za NXT titulu, nije iskoristio, Balor ne tako davno, točnije prije nekakva dva mjeseca, jedino Itami nije imao priliku za NXT titulu, stoga ako on nije ozlijeđen, on je ovdje u prednosti i to mi se sviđa jer jedva čekam njegov meč s Owensom ako se naravno dogodi.

Dejan: Od ovoga meča sam stvarno dosta očekivao, čak više i od main eventa, ali nažalost, Itami je povrijeđen pa neće nastupati na showu. To me je razočaralo, pa, valjda ćemo sada imati signles match Balora i Breezea. Finn je skoro imao meč za titulu i izgubio, Breeze još uvijek nije spreman za mjesto prvog izazivača, tako da sam bio siguran da će Itami dobiti meč i ići na prvaka, ali ne znam šta će sada uraditi.

Vedran Karlić: Itami je van pogona na pola godine, što je velika šteta, kako za njega tako i za sam meč. Ovako kada su ostala dva borca moj glas će ići u Balorovom smjeru. Mislim da će Breeze odraditi dobar posao negativca u jednom vrlo zanimljivom meču.

TakeoverWomensTitle

Sasha Banks vs Becky Lynch

Alen Butumović: Jako dobro odrađena priča. Napokon je Becky dobila priliku za Women’s titulu i to u najbolje vrijeme, protiv njene bivše tag team partnerice, Sashe Banks. Svidjelo mi se potpisivanje ugovora prije dva tjedna i što se tiče rada na mikrofonu, one su tu svoj posao odradile odlično. Sasha Banksa je kao prvakinja zasada odlična i stvarno mi se sviđa njezin rad kao negativac. Očekujem odličan meč od ove dvije. Obje cure su super u ringu i pošto su na live eventima imali nekoliko mečeva dosada, vjerujem kako su se uvježbale i kako će se pokazati u dobrom svjetlu ovdje. Očekujem da će Sasha zadržati titulu ovdje, no kako će se ova priča poslije Takeovera nastaviti.

Dejan: Dive stvarno ne pratim, rijetko koji njihov meč sam odgledao, tako da je sve što mogu reći kada je u pitanju ovaj meč je da sumnjam da će Sasha izgubiti titulu poslije tako kratkog vremena.

Vedran Karlić: Na prošlom događaju Divas meča za naslov proglasio sam najboljim mečom večeri. Nadam se kako će mlade dame ovog puta ponoviti kvalitetu. Sasha je samo takav talent i njena karijera bi mogla biti dugačka, ali mislim da će na kraju imati titulu bivšeg prvaka i priliku za uzvrat. Becky je prilično napredovala i vrijeme je da to kapitalizira.

TakeoverTagTeam

Blake & Murphy vs Big Cass & Enzo Amore

Alen Butumović: Još jedan meč gdje mi se svidjela priča. Enzo i Cass su oduvijek bili zabavni sa svojim govorima prije meča i sasvim sigurno su zaslužili meč za titule. Priča oko Carmelle, Blakea i Murphya je dobra i mislim kako će Carmella odigrati nekakvu ključnu ulogu u ovome meču gdje će možda i pomoći Cassu i Enzi da osvoje titule, no opet s druge strane, može ih i prevariti te da Blake i Murphy zadrže titule. Sve je moguće i to mi se sviđa. Ipak, mislim kako će Cass i Enzo osvojiti titule. Očekujem solidan meč.

Dejan: Oba tima su mi okej i biće mi svejedno ko god da izađe na kraju sa titulom. Mislim da bi to mogli biti Amore i Cass, Blake i Murphy drže titule već dovoljno dugo.

Vedran Karlić: Mislim da će titula promijeniti vlasnika, vrijeme je da Leopard i njegov prijatelj Big Cass stave pojase oko struka. Jedino nisam siguran za samu kvalitetu meča, mislim da neće imati dovoljno vremena da odskoči van gabarita mediokriteta.

TakeoverRhynoCorbin

Rhyno vs Baron Corbin

Alen Butumović: Ova dvojica si, barem po izgledu, pristaju i zato mi se sviđa što će ova dvojica imati međusoban meč. Corbin dosada nije imao niti jedan pretjerano dobar meč, no ako ovaj meč dobije vremena, mislim da bi on mogao biti dobar snagatorski meč. Rhyno se isto nije iskazao u ringu dosada jer je bio većinom u kratkim mečevima, no znamo od prije kakav je i mislim da će ovo n kraju ispasti dobro. Očekujem pobjedu Corbin ovdje i bit će ovo odlična pobjeda za njega koju će NXT trebati iskoristiti poslije Takeovera.

Dejan: Ne očekujem nešto od ovoga meča, vjerovatno će biti solidno. Corbinov meč na prošlom Takeoveru je, po mom mišljenju, bio loš, a da ne sominjem njegove dvadesetosekundne mečeve sa sedmičnih showova. Rhyno je već okej, od kako je došao u NXT.

Vedran Karlić: Corbin je imao fora koncept u kojem je sve protivnike dobio u svega nekoliko sekundi, no nisu ga uspjeli pomaknuti s te pozicije. Rhyno bi mogao biti protivnik kakvog on treba. Stavit ću novce na Corbinovu pobjedu, premda ću navijati za njegova protivnika.

TakeoverWomensTagTeam

Dana Brooke & Emma vs Charlotte & Bayley

Alen Butumović: Priča između Bayley i Emme je bila solidna i mislio sam da će njih dvije imati zasebni me na Takeoveru, no i ovako je dobro i sviđa mi se što su ubacili Brooke i Charlotte u meč. Mislim da će dobiti nekih 5-6 minuta i napraviti solidan meč i to je to. Ovo će biti test za Danu Brooke koja me još nije impresionirala. Mislim kako će ovdje Emma i Brooke odnijeti pobjedu jer je pobjeda da Brooke potrebna i to je u redu. Charlotte stvarno treba prijeći na glavni roster jer ovdje više nema što raditi i postat će beznačajna ako ju ne stave na glavni roster.

Vedran Karlić: Moram priznati kako nemam mišljenje o ovom meču, baš kao ni interes. Samo znam kako ču navijati za Bayley i Charlotte pošto mi je Dana Brooke naprosto i nevjeorjanto antipatična.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "NXT Takeover: Unstoppable predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*