NXT Takeover: Toronto 2019 predviđanja

SummerSlam je vikend pred nama, što znači da prije njega imamo i jedan NXT Takeover za odraditi. Ovogodišnji se po drugi puta održava u Torontu, a evo i carda te predviđanja.

Candice LeRae vs Io Shirai

Tek su na početku međusobnog programa, nije bilo tako davno kada je Shirai napravila heel turn, tako da ćemo vjerojatno vidjeti nekakav kraj koji će zaštititi obje cure da ne pretrpe poraz ili da eventualno ona koja izgubi bude dovoljno zaštićena da se feud može nastaviti. Meni se ovo za sada jako dopada i mislim da se premalo priča o ovom meču koji bi definitivno mogao biti najbolji ženski meč čitavog SSlam vikenda. Možda će čak i otvoriti show s njima što bi bila stvarno fantastična odluka. Jako mi se sviđa novi gimmick Io Shirai, vrlo ozbiljno i mistično izgleda sada i bolje joj stoji nego onaj gimmick pozitivca kojim se nije nikako izdvajala iz mase. Candice je standardno odlična u ulozi babyface, tako da mislim da nas ovdje očekuje stvarno jedan odličan meč. Trish i Charlotte ili Becky i Natalya mogu po meni samo sanjati da imaju ovako dobar program u ovako kratkom roku. Što se pobjednika tiče, mislim da bi bilo dobro da ovdje naprave double DQ ili no contest kako bi postavili nekakav stipulacijski meč za idući puta. Ako budu baš išli dati pobjedu nekome, to treba biti Shirai.

NXT Tag Team titule – Street Profits (c) vs Undisputed Era

Volio bih malo da su promijenili izazivače, to jest da su stavili neki meč koji ne uključuje Undisputed Eru jer meni se čini da su oni nastupili u malte ne svakom meču za ove titule na Takeoveru. No, ne sumnjam da će ovo biti još jedan jako dobar i naročito energičan meč jer takvi su Street Profitsi i njihovi mečevi. Ne vjerujem da ćemo vidjeti nove prvake ovdje, ali treba definitivno ostaviti titule na SP-u neko vrijeme i nakon ovoga im dati druge izazivače.

NXT Women’s titula – Shayna Baszler (c) vs Mia Yim

Nažalost nemam neka očekivanja za ovaj meč jer nisu Shaynini mečevi uvijek tako dobri, a ne mislim da je Yim netko tko može iz nje izvući nešto posebno dobro. I nadam se da neće biti previše uplitanja Shaynine ekipe što bi definitivno upropastilo meč. Ali, volio bih da ovdje stave titulu na Yim jer iako ne mislim da je Shayna nužno loša i da je imala bezvezan reign s titulom, bilo bi vrijeme da maknu titulu s nje i da ubace nekog drugog u lov za titulu kako bi se već jednom razbila ta njena već sada možemo reći monotonija oko njenih mečeva na Takeoverima. A smatram kako bi Yim bila dovoljno dobra prvakinja.

NXT North American titula – Velveteen Dream (c) vs Pete Dunne vs Roderick Strong

Od ovog meča očekujem da bude totalna ludnica. Imamo tri vrhunska imena u njemu, triple threat format meča ne viđamo često na Takeoverima, tako da će ovo definitivno biti nešto svježe i isto tako odlično. Samo neka ne budu zakinuti minutažom i sve ostalo će oni odraditi kako treba, u to sam uvjeren. Mislim da je ovo meč u kojem Dream gubi titulu i bilo bi dobro da ta titula ode na Dunnea koji bi bio fantastičan prvak i da onda Strong bude njegov izazivač na sljedećem Takeoveru. Premda ne bih imao ništa protiv ni da ima singles meč s Dreamom. To bi sve bilo izvrsno.

2/3 Falls meč za NXT titulu – Adam Cole (c) vs Johnny Gargano

Iako smo u zadnjih par mjeseci već vidjeli dva njihova meča i iako se možda ovaj program malo prebrzo odvio u odnosu na ono kako ga predstavljaju, svejedno mislim da će ovo biti još jedan genijalan meč i potencijalni kandidat za meč godine. Kao što već rekoh u pregledima, stipulacije su okej, prvo singles meč pa onda Street Fight, ali pošto još nisu otkrili tu treću stipulaciju koja će se sigurno dogoditi, mislim da će to biti nešto stvarno izvrsno. Ako još niste uzbuđeni za ovaj meč, apsolutno vam preporučam da pogledate promo video, to jest više kao jedan mali dokumentarac o ovom programu koji je WWE apsolutno sjajno složio. YouTube verzija traje čak oko 20 minuta, ali sigurno će vam se svidjeti. Vjerojatno će meč trajati dosta dugo, no velika minutaža u ovakvim mečevima ne igra toliko ulogu ako se meč postavi kako treba. Očekujem pobjedu Colea ovdje, ali ne mislim da je Gargano ovim mečom gotov s NXT-om, pogotovo ne sad kada AEW ide na TNT i kada su se pojavile glasine kako će NXT ići live na FS1, tako da im treba jedno takvo veliko ime.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT Takeover: Toronto 2019 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*