NXT Takeover: The End… preview

Nakon uspješnog Takeovera u Dallasu, NXT nam još jednom dostavlja Takeover specijal. Ovaj puta će se on vratiti u Full Sail dvoranu, no iako neće biti pred više tisuća gledatelja, to svejedno ne znači da nam NXT nije dostavio još jedan prilično zanimljiv card. U nastavku pročitajte preview nadolazećih mečeva.

 

20160602_1920x1080_NXTTakeover_match_samoafinn--39f61a2f34718d6c0202c93ce2fb4164

Samoa Joe (c) vs Finn Balor – NXT Championship Steel Cage Match

Rivalstvo koje traje već nešto više od pola godine napokon dolazi kraju. Samoa Joe i Finn Balor suočit će se još jednom i napokon odrediti tko od njih dvojice više zaslužuje NXT titulu, ali kako taj meč ne bi bio isprazan, William Regal stavio je stipulaciju po kojoj će se Joe i Balor sukobiti u prvom ikada Steel Cage meču u NXT-u. Puno je toga na liniji u ovome meču jer je ovo rivalstvo postalo i više nego osobno te Joe i Balor ne mogu dočekati da stupe u ringu i navale jedan na drugoga. To je dokazao i njihova backstage konfrontacija s prošlotjedne epizode NXT-a gdje su tenzije porasle do te mjere da je još malo izbila tuča između njih dvojice ondje. No, ta tuča će biti dozvoljena sutra kada njih dvojica stupe u ring okruženi kavezom sa svih strana. Finn Balor nikada nije imao ovakav tip meča, dok ih je Joe imao par tijekom svojeg karijere, pa je on u prednosti što se tiče iskustva. Ali, to ne dokazuje da će Joe pobijediti ovdje jer je Balor pokazao kako može nadjačati bilo koga u situacijama u kojima mu ljudi ne daju velike šanse. Tko će ovdje pobijediti i izaći kao sveukupni pobjednik iz ovoga rivalstva saznat ćemo sutra.

 

20160602_1920x1080_NXTTakeover_match_AsukaNiaJax--af5638190adc525237c2b7b34b19bb82

Asuka vs Nia Jax – NXT Women’s Championship Match

Prema Regalu, Bayley je trebala dobiti svoj revanš protiv Asuke na ovom Takeoveru no nakon što je Nia Jax pobijedila Bayley i tijekom meča je ‘ozlijedila’, Bayley nije u stanju boriti se protiv Asuke. Stoga je Regal napravio Triple Threat meč u kojem je Nia Jax pobijedila Carmellu i Alexu Bliss i tako ostvarila pravo borbe protiv Asuke na Takeoveru. Na zadnjoj epizodi prošli tjedan, cure su potpisale ugovore, no kao 90% takvih segmenata, i ovaj je završio tučom u kojoj je Nia Jax savladala Asuku i tako joj poslala poruku za njihov meč na Takeoveru. Obje cure imaju svoje prednosti, Nia Jax ima prednost visine, no Asuke je u prednosti kada se radi o brzini zadavanja udaraca, tako da će ovo biti zanimljiv okršaj u svakom slučaju.

 

20160602_1920x1080_NXTTakeover_match_AlphaRevival--d0236043b81e4f0a1b5c2383c2363723

American Alpha (c) vs The Revival – NXT Tag Team Championship Match

Jordan i Gable uspješno su pobijedili Revival u Dallasu i tako osvojili NXT Tag Team titule. Nakon toga, Dash i Dawson nisu dobre volje. Njihova je misija u zadnjih dva i pol mjeseca pokazati svima, uključujući i Gableu i Jordanu, kako su oni još uvijek najbolji tim u NXT-u. Iako su lako pobjeđivali timove poput Hype Brosa, prošli tjedan su naletjeli na jednu veću prepreku koji nisu uspjeli prijeći, a to su bili Ciampa i Gargano. Njih dvojica su uspjeli pobijediti Dasha i Dawsona, no nakon meča, Dash i Dawson su iz bjesnoće napali Gargana i Ciampu, ali su se prvaci pojavili i napali njihove izazivači. Mnogo je toga za dokazati u ovome meču, no samo će jedan tim izaći kao pobjednik.

 

20160602_1920x1080_NXTTakeover_match_NakamuraAries--3bf76355431cc43ad276cebb769e0d13

Shinsuke Nakamura vs Austin Aries

Nakamura i Aries su u identično vrijeme došli u NXT, stoga je pitanje bilo tko će više privući spotlighta na sebe. Aries je osjećao kako nešto nije u redu s njim otkako je došao u NXT, stoga je odlučio poduzeti određene mjere kako bi pokazao da je on najbolji u tome ringu. Regal ga je stavio u tag team meč protiv Blakea i Murphya s tim da može izabrati partnera po svojoj želji. Aries je odabrao upravo Nakamuru, no taj meč nije išao za njega kako je planirao jer je išao u korist više Nakamuri nego njemu. Stoga se Aries idući tjedan oglasio na mikrofonu i rekao kako će on biti sljedeći izazivač za NXT titulu nakon Takeovera, bio prvak Joe ili Balor. Nakamura se očito nije slagao s time nego je rekao da će titula doći u ruke kralju, odnosno njemu. Regala je to potaklo da stvori još jedan meč za Takeover, meč u kojem će se Nakamura i Aries sukobiti jedan na jedan i pokazati tko je od njih dvojica zaista bolji u ringu.

 

20160602_1920x1080_NXTTakeover_match_TyeDillinger--ea0b2d1a9ade9f2f1ce58d424bc7a3bd

Andrade ‘Cien Almas vs Tye Dillinger

Na epizodi NXT-a prije dva tjedna najavljeno je kako će Andrade Almas, poznatiji kao La Sombra, napraviti svoj debi za NXT na Takeoveru. S druge strane, Tye Dillinger je na Twitteru zamolio Williama Regala da mu dadne priliku na Takeoveru kako bi mogao pokazati da zaslužuje bolje. Pošto Almas nije imao službenog protivnika, William Regal odlučio ih je staviti u jedan meč te će se njih dvojica sukobiti na Takeoveru. Hoće li Dillinger pokazati novopridošlici Almasu kako je ovo njegovo mjesto ili će Almas impresionirati sve NXT fanove iz prvog pokušaja i pobijediti u ovome meču?

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT Takeover: The End… preview"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*