NXT Takeover: The End… predviđanja

NXT Takeover: The End… održava se večeras u Full Sailu. Jučer smo vam dostavili preview događaja, a danas su na redu naša predviđanja, kao i ankete na koje vi možete glasati.

 

20160602_1920x1080_NXTTakeover_match_samoafinn--39f61a2f34718d6c0202c93ce2fb4164

Samoa Joe (c) vs Finn Balor – NXT Championship Steel Cage Match

Alen Butumović: Izvrsno građen meč, meni osobno jedno od najdražih rivalstava ove godine. Mislim da sam meč neće razočarati. Steel Cage mečevi su jako dvolični mečevi jer imaju svojih nelogičnosti, ali ja se nadam da će njih dvojica te nelogičnosti izbjeći ovdje. Joe je bio u ovakvim mečevima, i koliko sam čuo, svi su bili dobri. Balor pak nije bio, ali vjerujem kako će se dobro snaći u njemu zbog svog stila hrvanja. Tako da, nadam se da ćemo dobiti jedan brutalan meč koji će biti prigodna završnica ovom dugom rivalstvu. Prilično sam siguran kako će Joe zadržati titulu, no obojica bi mogli uskoro prijeći na glavni roster zbog brand splita, tako da i Balor ima šanse za osvojiti.

Vedran Karlić: Veliko finale zavade koja je definirala zadnjih godinu dana NXT-a. Barem svi očekujemo kako će to biti. Steel cage mi daje nadu u drugačiji tip meča, no isto tako se pribojavam ako se nađemo u situaciji kao na zadnjem Takeoveru kada je krenula krv, a sudci su uništili dinamiku meča. Nadam se kako će Samoa Joe zadržati titulu, ali se isto tako nadam da će i on kao i Finn Balor u nekom trenu put main rostera. Samoa Joe vs Roman Reigns? Ja bih istog trena to gledao.

Emir Ahmethodžić: Feud traje neobično dugo za NXT standarde. Feudaju od novembra, što je impresivno da je rivalitet i dalje prilično svjež. Inače bih jedva čekao makljau između Balora i Joea, ali sam prilično skeptičan zbog stipulacije. Steel Cage match obično bude ispod prosječan, u najboljem slučaju, kada se izvede na main rosteru. Vidjet ćemo kako će to NXT napraviti, ali svakako da imam pravo da ne očekujem baš sjajan match kakav bi oni znali inače napraviti. Želio sam Last Man Standing, i mislim da bi bio još bolji izbor za stipulaciju, ali ok. Sudit ću nakon showa. Balor najvjerovanije gubi i prelazi na main roster.

Prvi ikada NXT Steel Cage meč uzet će...

View Results

Loading ... Loading ...

20160602_1920x1080_NXTTakeover_match_AsukaNiaJax--af5638190adc525237c2b7b34b19bb82

Asuka vs Nia Jax – NXT Women’s Championship Match

Alen Butumović: Ova borba bi mogla iznenaditi mnoge i ja vjerujem da hoće. Nia Jax nije toliko loša, pokazala je u mečevima s Bayley da kada ima dobre protivnike proizvede jednako dobre mečeve. Asuka je definitivno i više nego dobra hrvačica, tako da očekujem da se njihova dva stila lijepo ukombiniraju u ovome meču. Bit će to borba snage protiv brzine, a takve mečeve volim gledati. Prilično sam siguran da će Asuka pobijediti ovdje i onda imati revanš s Bayley u Brooklynu.

Vedran Karlić: Činjenice: Asuka je bolja. Nia Jax se polako razvija, samo još nije došla do točke gdje je mogu gledati kao relevantnu opasnost. Njen rad nije loš, ali nije ni dobar, trenutno je negdje na granici trapavog i nezgrapnog. Ne pomaže što je jedina velika djevojka te se stalno mora boriti s onim sitnijima i dinamitnijima. Izgledalo mi je kako se ona morala prilagođavati njihovim stilu, a malo tko njenom. Što je šteta, mislim kako ona ima jako puno potencijala. Uz sve to rečeno, Asuka bi trebala biti dobra lekcija za razvoj, ali i prepreka koju ne bi nikako trebala preskočiti.

Emir Ahmethodžić: Ako bookiraju ovo dovoljno dobro, mogao bi biti dosta solidan match. Da bude nešto u stilu Bayley v Jax sa Londona. S tim što bih aj dodao da Asuak izgleda dosta opasnija i uvjerljivija prilikom svoje pobjede. Asuka nije tip lika kao što je Bayley, i imala bi mnogo više koristi kada bi ju Nia maltretirala većim dijelom matcha, samo kako bi ju ova konačno prizemljila i pokazala joj gdje joj je mjesto. Uvjeren sam u pobjedu Asuke, jer je tek dobila titulu i ne bi imalo smisla da ju sada izgubi. Usput, vrlo moguće da planiraju Asuka v Bayley rematch za Brooklyn.

Brzina (Asuka) ili snaga (Nia Jax)?

View Results

Loading ... Loading ...

20160602_1920x1080_NXTTakeover_match_AlphaRevival--d0236043b81e4f0a1b5c2383c2363723

American Alpha (c) vs The Revival – NXT Tag Team Championship Match

Alen Butumović: Njihov meč u Dallasu bio je nevjerojatno zabavan, tako da od ovoga ne očekujem ništa manje. Oba tima su inovativna i zabavna, stoga mislim da ćemo ovdje dobiti nešto malo drugačiju strukturu što je i poželjno. No, siguran sam kako nas očekuje čista zabava u ovome meču. Nisam siguran što se tiče pobjednika, nekako mislim da će Alpha dobiti ove, ali opet ne mogu isključiti ni pobjedu Revivala. No, kako su Gargano i Ciampa dobili push u zadnje vrijeme, vidim Jordana i Gablea kao prvake u narednih par mjeseci te Gargana i Ciampu kao izazivače za njihove titule u Brooklynu. Trebalo bi biti zanimljivo u svakom slučaju.

Vedran Karlić: Bez imalo razmišljanja mogu vam reći kako s ogromnim nestrpljenjem očekujem ovaj meč. Ovo su vjerojatno dva najbolja tima kojeg je NXT imao – alfe su nevjerojatne u ringu dok je Revival fantastičan tim negativaca koji zna kako na pametan način varati tijekom meča. Bit će ovo prava poslastica i mislim kako nećemo vidjeti promjenu titule, pošto mislim kako Revival neće postati prvi tim i(li) osoba koja je dva puta držala neki pojas.

Emir Ahmethodžić: Ovo bi vrlo lahko mogao biti match večeri. Imali su fantastičan match u Dallasu, i uz malo više sigurnosti i malo manje botchanje, mogli bi napraviti tehnički savršen match ova dva tima. Revival mi je najdraži tim jer funkcioniraju tako dobro. Znaju igrati svoju ulogu jako dobro i znaju kako prikupiti simpatije za face team protiv kojeg se bore, a dokazali su to bezbroj puta protiv Enzo i Cassa a i protiv American Alphe. Od Jordana i Gablea ne očekujem ništa manje nego da impresioniraju sve kao i do sada. Jako sam uzbuđen za ovo.

S timskim titulama iz Full Saila izaći će...

View Results

Loading ... Loading ...

20160602_1920x1080_NXTTakeover_match_NakamuraAries--3bf76355431cc43ad276cebb769e0d13

Shinsuke Nakamura vs Austin Aries

Alen Butumović: Meč koji definitivno ima potencijala biti najbolji meč večeri, a i jedan od kandidata za meč godine. Ne vjerujem baš da će biti dobar kao Zayn/Nakamura, ali da će biti odličan, u to vjerujem. Meč je solidno građen i ima jednostavnu ali dobru priču iza sebe. Ovo je nezgodna situacija za njih dvojicu jer samo će jedan pobijediti, tako da onaj tko pobijedi vjerojatno ide na NXT titulu, a onaj tko izgubi vjerojatno će se zadržati na stepenici niže još neko vrijeme. Mislim kako će Nakamura pobijediti jer je i više nego prihvaćen od strane NXT publike, dok Aries još treba sebe pronaći, možda bi mu uloga negativca stajala bolje. No, u svakom slučaju, trebali bismo dobiti spektakl od meča.

Vedran Karlić: Mislim kako će ovo biti još jedan meč kojeg će Shinsuke dobiti prije nego krene na pojas. No daleko od toga da Aries neće pružiti puno, mislim kako ćemo gledati jednako dinamičan meč kao i protiv Sami Zayna, možda s malo više poluga. U svakom slučaju, ovo će biti meč uz kojeg se nećete moći nasloniti i uživati – bit ćete na rubu svoje stolice spremni poskočiti kada se nešto dobro dogodi.

Emir Ahmethodžić: Trebao bi biti stvarno sjajan match. Nadam se i da će Shinsuke izvući ono najbolje od Ariesa. Znam da može mnogo bolje nego je do sada pokazao u NXTu. Čvrsto vjerujem u pobjedu Shinsukea, jer je on dosta blizu statusa contendera za NXT titulu. Aries će vjerovatno biti dobro bookiran ovdje i izgledat će jako, jer bi i on mogao do kraja godine pretendirati na titulu. Volio bih neko malo uplitanje Bobbya Roodea koji bi valjda trebao uskoro debitirati. Tako da za Brooklyn imaju Aries v Roode feud i mogući Joe v Nakamura feud. O da, želim to gledati!

Kralj ili najbolji čovjek koji je ikada živio?

View Results

Loading ... Loading ...

20160602_1920x1080_NXTTakeover_match_TyeDillinger--ea0b2d1a9ade9f2f1ce58d424bc7a3bd

Andrade ‘Cien’ Almas vs Tye Dillinger

Alen Butumović: Pošto nikada nisam gledao Almasa u akciji, zainteresiran sam za ovaj meč. Rekao sam kako Dillinger zaslužuje bolje, no barem je dobio meč na Takeoveru ako ništa drugo. Mislim kako će ovo biti zabavan petominutni meč u kojem će Almas odraditi svoj dio, predstaviti se publici, izvesti pokoji atraktivan potez kako bi odmah na početku ostavio dojam i na koncu svega pobijediti. To je ono što bi se i trebalo dogoditi.

Vedran Karlić: Hrvač koji je u CMLLu radio pod imenom La Sombra će imati svoj debi? Moram reći kako zbilja ne znam što očekivati osim njegove pobjede. Nisam ga gledao, nisam upoznat s njegovim radom, i dok me zanima kakav će biti, ne zanima me toliko kako bih imao visoka očekivanja za meč. Dillinger mi ima fora gimmick kao ‘savršena desetka’, no to je sve što za sada ima.

Emir Ahmethodžić: Čuo sam mnogo vezano dobrog za La Sombru. Svakako će biti zanimljivo vidjeti ga u NXTu. Najveće je pitanje da li će nastupati bez maske ili ne, a sudeći po onom promo videu, vjerovatno neće. Što bi značilo da debitira kao heel.

Hoće li savršena desetka srušiti debitanta Almasa? Almas ili Dillinger?

View Results

Loading ... Loading ...

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT Takeover: The End… predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*