NXT TakeOver: Rival Preview

Došlo je i vrijeme za još jedan NXT-ov live special događaj. Ovaj puta, on se zove NXT Takeover: Rival. Ovdje možete pročitati što se sve točno dogodilo u pojedinim zavadama.

NXT Rivals Zayn vs Owens

Sami Zayn (c) vs Kevin Owens – NXT Championship Match

Nakon što je Kevin Owens napravio svoj debi na prošlom NXT Takeoveru, odmah je postavio svoj cilj, a to je bio Sami Zayn i njegova NXT Titula. Odmah nakon što je Zayn osvojio NXT Titiulu na Takeoveru u 12. mjesecu, Kevin Owens ga je napao poslije meča. Stoga, Sami Zayn traži osvetu koju će dobiti ovdje. Zayn ne nekoliko tjedana izbivao s TV-a zbog toga brutalnog napada Owensa, ali kada se vratio, odmah je tražio meč protiv Owensa. Regal mu je to i dao, ali taj meč nije trebao biti za titulu. No, tijekom potpisivanja ugovora, Owens je rekao da se on bori za nagradu i da neće sudjelovati u meč ako se titula ne stavi na liniju. Zayn je to prihvatio i zatražio od Regala da taj meč bude za titulu. Tako je to i bilo. Ova dvojica imaju veliku povijest u Indy organizacijama tako da im ovo neće biti prvi međusobni meč. Bit će sasvim sigurno zanimljivo vidjeti kako će se ovo odviti.

NXT Rivals Neville vs Balor

Adrian Neville vs  Finn Balor – #1 Contender Tournament Finals

Nakon što je Adrian Neville još jednom izgubio od Zayna u svome revanšu, trebao nam je izazivač, NXT je odlučio napraviti turnir kojeg će odrediti prvog izazivača za NXT Titulu. Iako je Kevin Owens to postao tijekom svoje zavade sa Zaynom, ovaj turnir je održan te će pobjednik ovog turnira dobiti priliku u bližoj budućnosti suočiti se s NXT prvakom, bio to Owens ili Zayn. Vidjeli smo mnoštvo dobrih mečeva, ali samo dvojica su mogla doći do finala, a u ovom slučaju to su Adrian Neville i Finn Balor. Njih dvojica se također jako dobro znaju jer se imali međusobni meč, ali ovdje je puno toga na liniji i obojica će dati sve od sebe da postanu prvi izazivač za titulu.

NXT Rivals Charlotte vs Bayley vs Lynch vs Banks

Charlote (c) vs Sasha Banks vs Bayley vs Becky Lynch – NXT Womens Championship 4-Way Match

Charlotte i Sasha Banks imali su meč na prošlom NXT Takeoveru, gdje je Charlotte uspješno obranila titulu. No, otada, sve se pobrkalo u NXT ženskoj diviziji. Vidjeli smo puno okretaja, puno nesuglasica, sumnje i svega što je dodalo dosta nepredvidljivosti ovome meču. Charlotte i Bayley, dobre prijateljice, pomutile su odnose između sebe jer Bayley želi ono što Charlotte ima, a to je titula. Također, Becky Lynch i Sasha Banks, koji su poprilično dugo bile u timu, pokazale su da i one neće štedjeti jedna na drugoj kada je u pitanju NXT Womens titula. Ovaj meč, kao što sam spomenuo, je potpuno nepredvidljiv i stvarno se ne može u potpunosti predvidjeti tko bi mogao izaći iz meča kao prvak. Sve cure su se postavile kao da upravo one će postati prvak što je jako, jako dobro.

NXT Rivals Lucha Dragons vs Blake i Murphy

Buddy Murphy & Wesley Blake (c) vs Luca Dragons – NXT Tag Team Championship Match 

Murphy i Blake su dobili meč protiv Vaudevillainsa čiji je pobjednik išao na Tag Team prvake za njihove titule. Iskreno, nitko nije vjerovao da bi Blake i Murphy osvojili titule jer su većinom gubili mečeve u prošlosti, ali onda se dogodilo čudo. Blake i Murphy osvojili su Tag Team Titule pobijedivši tadašnje prvake Lucha Dragonse. Po reakcijama publike u tome meču mogli smo vidjeti da je ova pobjeda došla kao iznenađenje. Lucha Dragonsi će na Takeoveru dobiti svoj revanš. Hoće li uspjeti povratiti titule k sebi li će Blake i Murphy obraniti titule, vidjet ćemo večeras na Takeoveru!

NXT Rivlas Corbin vs Dempsey

Baron Corbin vs Bull Dempsey – No Disqualification Match 

Ovo je treći po redu međusobni meč između ove dvojice. Baron Corbin je oba puta, u vrlo kratkom vremenu, ostvario pobjedu protiv Dempseya. No, hoće li ovo treća sreća za Dempseya pa će napokon ostvariti pobjedu protiv Corbina? Kao što možete vidjeti, dodana je No DQ stipulacija u ovaj meč što znači da se u ovom meču može napraviti što se god poželi, a da se ne bude diskvalificiran. Dosada nismo vidjeli puno mečeve u NXT-u da su imali stipulaciju poput ove, tako da je ovo malo osvježavajuć primjer meča. Hoće li ta stipulacija dati prednost Dempsey ili će je Corbin iskoristiti, saznat ćemo večeras. No, što sigurno znamo je da ovi dečki neće štedjeti jedno na drugom i da će dati sve od sebe da ostvare pobjedu u ovome meču.

Zasada, pet mečeva je najavljeno, ali postoji mogućnost da bude dodan još jedan meč, a to je Hideo Itami vs Tyler Breeze. Sjetimo se da je Hideo Itami pobijedio Breezea u turnirskom meču, što se Breezeu nije svidjelo, pa je napao Itamija u backstageu. Još jednu stvar možete očekivati, a to je debut Solomona Crowea. Solomon Crowe je davno potpisan od strane WWE-a, ali još nikada nije bio na TV-u, ali sudeći po promoima koji su se prikazivali tijekom nekoliko zadnjih NXT epizoda, možemo ga ovdje očekivati.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*