NXT TakeOver: Rival predviđanja

Ovotjedna anketa je gotova. S čak 95% glasova kazali ste kako je NXT najbolji proizvod kojeg WWE trenutno ima, stoga ne čudi što su očekivanja za NXT TakeOver: Rivals ogromna. Svatko ima svog favorita, stavili smo vam i ankete da možete izraziti svoje mišljenje za pojedini meč, a evo što ljudi u ProHrvanje uredništvu misle o ishodu mečeva:

Sami Zayn vs Kevin Owens – NXT Championship

Alen Butumović: Ovo je kao i očekivano bilo odlično. Od potpisivanja ugovora do sjajnog obavljanja posla Owensa kao negativca, ovo je bilo stvarno super i jedva čekam ovaj meč koji će sasvim sigurno biti dramatičan, ali i sasvim sigurno fantastičan, možda i bolje od Neville vs Zayn kojega smatram do sada najboljim NXT mečom. Nakon što su prvo najavili da ovaj meč neće biti za titulu, mislio sam da će čak i tako biti, pošto se u isto vrijeme odvijao i turnir, ali onda su na dobar način uveli i titulu u igru. Uglavnom jedva čekam ovo jer će sasvim sigurno svaka sekunda ovoga biti vrijedna gledanja. Mislim da ovo Zayn uzima.

Vedran Karlić: Samo potpisivanje ugovora za meč bila je prava prekretnica u priči. Owens je nadmudrio svog protivnika i dobio ono što želi, dok je Zayn izgledao kao čovjek sa samo jednim ciljem. Ciljem osvete. Mislim kako bi ga to moglo koštati titule. Da sam ovo pisao prije tjedan dana sigurno bih njemu dao prednost, no Owens je osvojio NXT publiku bez ijedne jedine prave borbe, prikazan je kao dominantna figura koja točno zna što želi i kako do toga doći. Mislim da Owens dobiva, a da Zayn nakon toga ponovo ide preispitivati svoje osjećaje koji su ga ponovo koštali meča, ovog puta srdžba.

Tko će dobiti ovaj meč?

 • Kevin Owens (64%, 7 Votes)
 • Sami Zayn (36%, 4 Votes)

Total Voters: 11

Loading ... Loading ...

NXT Rivals Neville vs Balor

Finn Bálor vs Adrian Neville – Meč za #1 izazivača

Alen Butumović: Još jedan meč koji ima potencijala biti odličan. Svidjela mi se ideja turnira jer je to bilo nešto malo novije i svježije i to je dobar način da se odredi, ali i izgradi izazivač za NXT Titulu. Ova dvojica su već imala meč u jednoj Indy organizaciji prije par godina pa vjerujem imaju odličnu kemiju u ringu što će ovdje i dokazati. Ovo Bálor uzima jer je Neville bio već prvak i dobio je svoj revanš, a Bálor je stvarno uspostavio vezu s publikom, ali i samim WWE-om i zaslužuju priliku za NXT Titulu.

Vedran Karlić: Kada sam vidio kojih je osam kandidata u turniru za izazivača za naslov rekao sam kako će njih dvojca biti u finalu. Adrian Neville je tu zato što je za dlaku izgubio naslov na prošlom posebnom događaju, a Finn Bálor je tu zato što je oduševio svojim nevjerojatnim ulaskom u rina, a ni malo ne zaostaje njegov rad u ringu, što je pokazao u polufinalu protiv Itamija. Moj glas ide Nevillu zato što mislim kako bi NXT mogao imati dvoboje njega i dvojca iz prethodnog meča prije nego što ga prebace u ‘pravi WWE’.

Tko će nakon Rivalsa postati broj jedan izazivač?

 • Finn Bálor (70%, 7 Votes)
 • Adrian Neville (30%, 3 Votes)

Total Voters: 10

Loading ... Loading ...

NXT Rivals Charlotte vs Bayley vs Lynch vs Banks

Charlotte vs Bayley vs Becky Lynch vs Sasha Banks – NXT Women’s Championship

Alen Butumović: Ovo ima potencijala biti najbolji ženski meč u zadnjih nekoliko godina. Sve četiri cure koje su u meču su jako talentirane i drago mi je da će dobiti priliku iskazati se. Građa meča mi se svidjela i odnosi između sve četiri cure su se zakomplicirali što mi se sviđa jer dodaje dodatnu nepredvidljivost meču. Vjerujem da ovdje Charlotte gubi i odlazi u glavni roster, a tko će pobijediti i osvojiti titulu stvarno ne znam, ali nekako mislim da bi Bayley mogla ovo uzeti.

Vedran Karlić: Možda je William Regal požurio kada je najavio meč u kojoj sve četiri djevojke imaju priliku za naslov, ali ostaje činjenica da nam je najavio meč koji bi mogao obilježiti žensku NXT diviziju. Na prošlom specijalnom događaju Sasha Banks i Charlotte su dobile puno vremena i napravili drugi najbolji meč večeri, ako i ovog puta dobiju jednako vremena mogle bi ponoviti to, bez obzira na to što imamo još bolji card. Moj glas za pobjedu ide na Bayley, bila je centralni dio priče, ona je taj ‘krivac’ što nam je Regal podario ovaj meč i volio bih vidjeti nju kao pobjednicu, možda samo iz razloga da vidim kuda će dalje nastaviti.

Koja djevojka kući odlaz s pojasom?

 • Bayley (33%, 3 Votes)
 • Sasha Banks (33%, 3 Votes)
 • Becky Lynch (22%, 2 Votes)
 • Charlotte (11%, 1 Votes)

Total Voters: 9

Loading ... Loading ...

NXT Rivals Lucha Dragons vs Blake i Murphy

Lucha Dragons vs Blake i Murphy – NXT Tag Team Championship

Alen Butumović: Bilo je očekivano da ćemo dobiti ovaj meč nakon što su Blake i Murphy ostvarili pobjedu i tako osvojili Tag Team Titule. Ovo praktički i nije neka zavada, ali meč će biti dobar. Njihov nedavni meč je bio kratak, ali je bio zabavan. Vjerujem da će ovdje dobiti malo više vremena pa će i meč bolji. Jako mi se sviđaju Blake i Murphy i drago mi je da su napokon osvojili titule nakon svih tih poraza, a pošto izgleda da Kalisto ide na glavni roster, što mi je drago, ovo Blake i Murphy uzimaju i zadržavaju titule.

Vedran Karlić: Sviđa mi se kako su Blake i Murphy došli do naslova. Sami su sebi rekli kao će ovo biti njihova godina i za sada to je, a nadam se kako će se to nastaviti obranom titule. Lucha Dragons ako već ide na naslov to treba biti onaj WWE-ov, ne više ovaj. Ovaj su prerasli.

Koji tim će napustiti Rivals s naslovom?

 • Blake i Murphy (70%, 7 Votes)
 • Lucha Dragons (30%, 3 Votes)

Total Voters: 10

Loading ... Loading ...

NXT Rivlas Corbin vs Dempsey

Baron Corbin vs Bull Dempsey – No Disqualification meč

Alen Butumović: Nakon dva kratka meča, izgleda da će ova dvojica dobiti jedan normalan, malo duži meč. No, ovaj puta je to i No DQ meč. Sviđa mi se stipulacija i mislim da bi ova dvojica s njom mogli napraviti barem solidan meč, a i drago je da je stipulacija uvedena jer nemamo puno mečeva sa stipulacijama u NXT-u. Čini mi se da ni nismo imali niti jedan meč sa stipulacijom još od Ladder meča Nevillea i Dallasa na Arrivalu. Ovo Corbin uzima.

Vedran Karlić: Kažem treća sreća za Dempseya. Corbin je dva puta vrlo glatko dobio Dempseya pa nekako priželjkujem da ishod trećeg meča neće biti isti. Čak štoviše, očekujem da će Demspey iskoristiti podosta prljavih manira i tako pokazati da mu je jasno kako nije bolji od Corbina.

Tko dobiva ovaj meč?

 • Baron Corbin (64%, 7 Votes)
 • Bull Dempsey (36%, 4 Votes)

Total Voters: 11

Loading ... Loading ...

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

1 Comment on "NXT TakeOver: Rival predviđanja"

 1. mislim da će Becky otet pobjedu i nastaviti feud sa Sashom!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*