NXT Takeover: Respect Preview

U osmom mjesecu, NXT je ispisao povijest pred punim Barclays Centerom u Brooklynu kada je održao svoj Takeover specijal. Mjesec i pol dana kasnije, NXT održava još jedan Takeover, no ovaj puta se vraća u Full Sail gdje je i dosad imao. Pogledajmo što je to NXT pripremio za ovaj Takeover.

 

20150930_TAKEOVER_RESPECT_LIGHT_NXT_BayleySasha_HP

Sasha Banks vs Bayley – 30 Minute Iron Man Match

Svi se možemo složiti kako ženska divizija u NXTu iz dana u dan počinje sve više impresionirati. Na Takeoveru u Brooklynu, Sasha Banks i Bayley su po mnogima ukrale show i pružile gledatljima spektakularan meč gdje je Bayley nakon puno truda i rada uspjela osvojti Women’s titulu po prvi puta. Nekoliko tjedana kasnije na epizodi NXTa, saznali smo kako će se ove dvije suočiti u još jednom meču na Takeoveru, no ovo neće biti bilo kakav meč. NXT je vidio priliku koju ovaj meč pruža i odlučio podići ovu diviziju na još veću razinu. Stoga, Regal je najavio kako će Bayley braniti titulu protiv Sashe Banks u 30-minutnom Iron Man meču i to će biti glavni meč toga Takeovera. Ta odluka je došla na opće oduševljenje publike u dvorani, ali i svih onih koji prate NXT. Sasha Banks želi dokazati ono što je htjela dokazati i još prije prvog njihovog meča, a to da je bolja od Bayley i da će je naučiti lekciju u njihovom meču te tako vratiti titulu u svoje ruke. Bayley je rekla kako je pokazala tko je zapravo ona svim onima koji su sumnjali u nju, a to će potvrditi na ovom Takeoveru. Hoće li Bayley i Sasha Banks uspjeti premašiti onaj meč iz Brooklyna? Hoće li dokazati da zaslužuju biti Main Event? Tko će izaći iz Full Saila kao Women’s prvak?

20150930_TakeoverRespect_DustyRhodesClassic_LIGHT_HP

TBA vs TBA – Dusty Rhodes Tag Team Classic Finals Match

U čast Dustyu Rhodesu, NXT je odlučio napraviti Tag Team turnir u kojem će se timovi boriti za trofej kojeg će Dustin i Cody Rhodes predati pobjedniku nakon meča na Takeoveru. Turnir je počeo na početku rujna i imao je dva kola, a polufinale i finale će se dogoditi na Takeoveru. Finalisti nisu još najavljeni, no polufinalni mečevi jesu i njih možete vidjeti dalje u tekstu. Koji tim će osvojiti ovaj turnir i tako predstavljati čast Dustya Rhodesa koji je napravio mnogo toga za NXT?

Takeover-RESPECT_LIGHT_NXT_BalorJoeDashDawson-hp
Finn Balor & Samoa Joe vs Dash Wilder & Scott Dawson – Dusty Rhodes Tag Team Classic Semi-Finals Match

Finn Balor i Samoa Joe odlučili su udružiti svoje snage i sklopiti tim te se pokazalo da im dobro ide. U prvom kolu, Balora i Joe su dobili Lucha Dragonse, a u drugom Enzu i Cassa te tako prošli u polufinale ovoga turnira. S druge strane, Wilder i Dawson su već tim neko vrijeme i nije čudo što su daleko dogurali. U prvom kolu, Dawson i Wilder su dobili Knighta i Sampsona, dok su u drugom kolu na malo iznenađenje, pobijedili Tag Team prvake Vaudevillainse te ćemo tako vidjeti ova dva timau polufinalu jedan protiv drugog. Tko će ostvariti pobjedu i proći u finale? Hoće li Wilder i Dawson, iako izgube ovaj meč, dobiti priliku za Tag Team titule nakon što su pobijedili Vaudevillainse?

20150930_TAKEOVER_RESPECT_LIGHT_NXT_JordanGableCorbinRhyno_HP
Chad Gable & Jason Jordan vs Rhyno & Baron Corbin – Dusty Rhodes Tag Team Classic Semi-Finals Match

Rhyno i Baron Corbin su začudo uspjeli dogurati do polufinala zajedno. Sjetimo se da su oni imali jedno malo rivalstvo ranije ove godine te nitko nije pomislio da bi mogli dobro raditi zajedno, no oni su ipak došli do polufinala. U prvom kolu pobijedili su Ascensione koji su dobili priliku vratiti se u NXT i pobijediti u ovom turniru, a u drugom kolu su pobijedili Tommasa Ciampu i Johnnya Gargana. Ta dva imena su možda nepoznata nekima, no to su dvojica wrestlera s Indy scene koja su dobila pozivnicu od Regala da sudjeluju u ovom turniru. Njih dvojica su prošli prvo kolo, no u drugom izgubili od Rhyna i Corbina. S druge strane imamo Chada Gablea, bivšeg olimpijca te njegovog partnera Jasona Jordana. Njih dvojica su u prvom kolu dobili Nevillea i Solomona Crowea, dok su u drugom kolu ostvarili pobjedu nad Hype Brosima, Zack Ryderom i Mojo Rawleyem. Tko će od ova dva tima proći u finale i boriti se protiv pobjednika drugog turnira?

Takeover-RESPECT_LIGHT_NXT_CrewsBreeze-hp
Tyler Breeze vs Apollo Crews – Singles Match

Apollo Crews je imao svoj debi na Takeoveru u Brooklynu gdje je pobijedio Tye Dillingera i otada, Crews nastavlja dominirati i pobijeđivati svakog protivnika kojeg bi imao. Tyler Breeze i dalje traži nekog pravog protivnika za sebe. Stavljen je u tim s Bull Dempseyem u Tag Team turniru, ali su odmah izgubili u prvom kolu. Breeze je onda imao problema s Dempseyem, ali ga je uspio pobijediti i sada traži nekog boljeg protivnika te mu je Regal dao Crewsa. Hoće li Crews nastaviti dominirati NXTom i penjati se ka vrhu ili će Breeze ostvariti pobjedu u ovome meču?

Takeover-RESPECT_LIGHT_NXT_AsukaDanaBrooke_HOMEPAGE

Asuka vs Dana Brooke – Singles Match

Asuka, poznatija kao Kana u Japanu, napravila je svoj debi prije dva tjedna na epizodi NXTa. No, taj debi nije baš prošao tako bajno jer su Dana Brooke i Emma došle u ring i naredile Asuki da ode jer su one šefice u NXTu. Asuka je otišla u backstage, ali sa smiješkom na licu što je značilo da ovo neće proći tek tako. Regal je zatim stavio Danu Brooke u meč s Asukom na Takeoveru i pokazao video Asuke kako trenira što je odmah promijenilo izraz lice i raspoloženje Dane Brooke koja je tada zapravo shvatila tko je Asuka. Hoće li Asuka u svom debi meču uspjeti savladati Danu ili će Dana Brooke zaista dokazati da je ona šefica ovdje?

Koja su vaša očekivanja? Je li NXT odradio dobar posao u hypanju ovoga Takeovera? Komentirajte ispod članka vaša mišljenja…

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT Takeover: Respect Preview"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*