NXT Takeover: Portland predviđanja

Pred nama je Takeover koji je po mnogočemu prvi. Prvi ove godine, prvi koji će ići nedjeljom, a ne subotom i prvi u dugo vremena koji nije u sklopu s nekim main roster PPV-om. Card ima čak šest mečeva, pa idemo vidjeti što očekivati od kojeg meča.

Dakota Kai vs Tegan Nox (Street Fight)

Meni se poprilično sviđa ovo što su napravili s Kai u njenom još uvijek friškom heel runu, tako da mi je apsolutno drago što su dobile meč na Takeoveru, a bit će ovo i prva prava prilika za Noxicu nakon povratka da se pokaže. Street Fight stipulacija je tu kao šlag na tortu, tako da to može samo pridonijeti kvaliteti meča. Čini mi se da ćemo dobiti nešto zabavno. Ne nužno odlično, što ni ne tražim, no očekujem jedan zabavan meč. Mislim da će Kai uzeti pobjedu.

Finn Balor vs Johnny Gargano

Nisam baš sad toliko pratio Balora u mečevima u zadnjim tjednima tako da mi je još uvijek u glavi ostalo da je dobar u ringu, ali nezadovoljavajuće dobar i da još ima prostora za popravak. Ovaj meč može biti fantastičan jer ipak imamo Gargana tu koji gotovo nikad nije razočarao na Takeoveru, no moglo bi biti i malo razočaravajuće jer s Balorom nikad ne znaš. Sve ovisi kako će konstuirati meč, neki dugački control segment Balora i naglasak na psihologiju bi mogao malo škoditi meču budući da Balor tu nije baš najbolji, stoga mislim da bi neka mješavina spotfesta na kraju i storytellinga u izgradnji samog meča mogla biti dobra kombinacija koja će nam dati odličan meč. Iskreno ne znam tko bi mogao dobiti jer Gargano tako silno treba pobjedu na Takeoveru, a s druge strane ne vidim da Balor gubi ovo. Mogli bismo dobiti i nekakav nedefiniran kraj.

Undisputed Era (c) vs Matt Riddle & Pete Dunne – NXT Tag Team titule

Mislim da ne griješim ako kažem da je ovo potencijalno najbolji meč večeri bez obzira koliko main event genijalno izgleda. Mečevi za NXT tag titule nikad ne razočaraju, štoviše, uvijek budu i bolji nego što smo očekivali. Ovdje imamo tim Riddlea i Dunnea koji je ono dream team (nisam gledao turnir tako da su mi s te neke strane još uvijek nepoznanica), a imamo i Undisputed Eru koji imaju fantastičan reign. Tako da će ovo biti prava poslastica. Možda griješim, ali imam osjećaj da će reignu Undisputed Ere ovdje doći kraj jer su sada već pola godine prvaci i mislim da bi ovdje dobro došao nekakav šoker. Vidjet ćemo.

Keith Lee (c) vs Dominik Dijakovic – NXT North American titula

Nagledali smo se mi njihovih mečeva na tjednim epizodama u zadnjih par mjesec i svi znamo koliko su ti mečevi bili dobri, tako da ništa manje ne očekujem ni ovdje, štoviše, mislim da bi oni mogli to nadograditi za koju stepenicu više. Užasno mi je drago što je Lee prvak i što ga napokon gledamo u odličnim singles mečevima na Takeoveru. Bit će ovo super. Lee će vjerojatno zadržati jer nema smisla skidati mu titulu nakon što ju je nedavno osvojio.

Rhea Ripley (c) vs Bianca Belair – NXT Women’s titula

Evo ga, konačno smo dočekali prvi Takeover meč za Women’s titulu bez Shayne Baszler u dugo vremena. Dobro došla promjena. Ovo nužno neće biti odličan meč, ali bi mogao biti jako zabavan. Ripley je sjajna, a mislim da će sve ovisiti o tome koliko će Belair biti raspoložena. A i bojim se da bi meč mogao biti u nekoj teškoj poziciji između dva sjajna meča i da će ovo biti kao svojevrstan filler koji to nije trebao biti. Tako da bi možda bilo dobro da se ovaj meč gurne negdje na početak showa. Ripley definitivno osvaja ovo.

Adam Cole (c) vs Tommaso Ciampa – NXT titula

Po meni je ovo meč s najviše star powera, odnosno nekog generalnog uzbuđenja u dosta dugo vremena što se Takeovera tiče. Ovo mi baš ono djeluje kao mečina koji ima odličan build i koji jedva čekam. Nadam se samo da nekakav slučajan overbooking neće upropastiti meč i da će ovo sve ići čisto i spontano. Tako da bismo ovdje trebali dobiti jedan od mogućih kandidata za meč godine ili bar NXT meč godine. E sad, mislim da neće obje titule nestati iz Undisputeda, to jest da neće i Fish i O’Reilly i Cole izgubiti titule na ovom Takeoveru. Mada ne isključujem tu mogućnost jer mislim da će ovaj Takeover nekako označiti početak malih problema unutar Undisputeda. No, vidjet ćemo. Očekujem spektakl u svakom slučaju.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT Takeover: Portland predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*