NXT Takeover: Phoenix predviđanja

Royal Rumble je vikend, što znači da je ispred nas, uz taj PPV, još jedan NXT Takeover spektakl. Pa idemo vidjeti kakve su nam mečeve ovaj puta pripremili.

Kassius Ohno vs Matt Riddle

Na prošlom Takeoveru su odradili više angle nego meč, TV meč im je bio solidan, ali s puno suspregnutosti, a ovo im je napokon prava prilika da imaju meč za koji znam da imaju u sebi. Ovo će vjerojatno otvoriti show i po meni bi to bio idealan odabir jer će imati zagrijanu publiku, a oni bi svojim kvalitetnim mečom mogli postaviti odličnu podlogu za dalje. Iako bi Ohnu pobjeda dobro došla, ako bi on pobijedio, to bi značilo da se feud nastavlja, a to ne bih volio gledati, tako da navijam za Riddlea ovdje koji bi nakon ovog programa mogao lagano prema North American tituli.

Undisputed Era (c) vs War Machine – NXT Tag Team titule

Hanson i Rowe još nisu imali baš onog breakout performansa po meni u NXT-u, a ovaj meč bi im odlično došao za nešto takvo. O’Reilly i Strong su definitivno netko s kim se može imati odličan meč, a Hanson i Rowe su u Japanu pokazali kako su itekako sposobni imati fantastične mečeve i nadam se da će se to sve poklopiti ovdje. Samo će po meni jedini problem biti to kako pridobiti publiku jer nekako imam osjećaj da neće biti baš zainteresirani. Što se pobjednika tiče, nemam osobno nekog favorita, mada bih volio vidjeti prebacivanje titula na War Machine, iako niti nastavak vladavine Undisputeda ne bi bio loša odluka.

Shayna Baszler (c) vs Bianca Belair – NXT Women’s titula

Definitivno veliki test za Biancu Belair, možda i najveći do sada. Baszler se u zadnjih par Takeovera postavila kao netko tko itekako može imati kvalitetne mečeve ako su oni bazirani na psihologiji i storytellingu, a ne vjerujem da se s Biancom može odraditi neki potpuno drugačiji tip meča, tako oda očekujem da meč opet ide u tom smjeru i onda bi moglo biti zanimljivo. Samo da ne bude previše uplitanja Shaynine škvadre i svi bi trebalo biti u redu. Ne očekujem pobjedu Biance, premda bi ona mogla uskoro biti jedna od top lica ove divizije kada Sane i Baszler odu.

Ricochet (c) vs Johnny Gargano – NXT North American titula

Ovdje imamo potencijalno jedan od najboljih NXT mečeva godine. Iako su pomalo neočekivano uparili njih dvojicu jer bi obojici dobro došla pobjeda na ovom Takeoveru, baš zbog se radujem ovom izuzetno nepredvidljivom meču. A sad ako dostave fantastičan meč, pretpostavljam da nitko ne bi trebao biti oštećen porazom, iako bi još jedan poraz za Gargana na Takeoverima bio na rubu kritičnog bookinga jer dugo nije ostvario neku baš veliku pobjedu. A s druge strane, ne mislim da mu je potrebna North American titula ni na koji način. Ali, vidjet ćemo, ja samo znam da ćemo sto posto dobiti ejdan genijalan meč u kojem ćemo svi uživati.

Tommaso Ciampa (c) vs Aleister Black – NXT titula

A evo i još jednog meča koji ima potencijala biti stvarno izvrstan meč. Ono čemu se ja nadam je to da će meč biti urađen u nešto drugačijem stilu nego Ricochet i Gargano jer će oni ići više spotfest stilom, dok bih za Blacka i Ciampu volio da naglase psihologiju u meču, ali da to bude pomiješano i s dobrim storytellingom i s kvalitetnim wrestlingom, tako da ne bi slučajno postalo suhoparno jer njihov feud im stvarno dozvoljava da odu u bilo kojem smjeru i sve će valjati. Što se pobjednik tiče, pretpostavljam da titula ostaje na Ciampi jer će Black uskoro na glavni roster i nema baš smisla vraćati titulu na njega.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT Takeover: Phoenix predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*