NXT Takeover: New York predviđanja

Kao i obično, za vrijeme WrestleMania vikenda održava se i NXT Takeover koji je ovaj puta pomaknut na petak budući da je Hall of Fame u subotu. U nastavku moja predviđanja.

Pete Dunne (c) vs WALTER – United Kingdom titula

Iskreno, ne pratim NXT UK jer nemam volje ni vremena (iako ne sumnjam da je produkt dobar), ali ne moraš pratiti to da bi bio zainteresiran za ovaj meč. Čim vidiš imena, to je to. Vjerujem kako oni koji redovito prate NXT UK imaju još i više hypea od mene za ovo jer su sigurno dobro to izgradili, budući da sam pogledao isječke iz njihovog segmenta od prije tjedan i pol dana. Ne vidim problem s odlukom da se NXT UK titula brani na NXT Takeoveru. Kao prvo, zapravo se radi o istom brandu koji je odvojen na dva različita kontinenta. Kao drugo, NXT UK još nije dovoljno izgrađen brand i treba mu promocija. A neće ostvariti promociju ako se samo budu borili po Ujedinjenom Kraljevstvu. Ovako mogu zainteresirati novu publiku i privući ih na produkt. A i ova titula je jedno vrijeme, dok još nije imala svoj dom, bila dijelom NXT-a. Dunne i Walter će vjerojatno imati fantastičan meč, tako da je ovo dobitna kombinacija. Nisam još gledao Waltera u WWE ringu tako da će ovo biti dodatno zanimljivo, a i napokon bismo mogli dobiti novog prvaka nakon dugo, dugo vremena. Da se razumijemo, Dunne je odličan prvak, ali treba promjena diviziji i Walter je netko tko ima dovoljno kredibiliteta. Ovaj bi meč mogao otvoriti show, mada to možda i ne bi bila dobra odluka budući da ih neće svi moći pratiti.

War Raiders (c) vs Aleister Black & Ricochet – NXT Tag Team titule

Vikend je prilično bookiran za Blacka i Ricocheta budući da konkuriraju čak za dvije titule, za ove i za SmackDown Tag Team titule. Tako da, vidjet ćemo gdje će imati više sreće, premda ja ne vjerujem da imaju ovdje nešto šanse pošto je sigurno da sada idu na glavni roster i bolje bi bilo da osvoje SD titule nego ove u svakom slučaju. War Raidersi su netko tko će nositi ovu diviziju još neko vrijeme i pobjeda nad pobjednicima Dusty Rhodes Classica bi im odlično sjela. Ne sumnjam da će meč biti jako dobar, ali za njihovo dobro bi bilo bolje da otvore show jer će imati zagrijanu publiku tada. Ako budu išli nakon Waltera i Dunnea, ne znam hoće li meč dosegnuti maksimalnu kvalitetu.

Velveteen Dream (c) vs Matt Riddle – North American titula

Nemam puno reći za ovaj meč osim toga da ga jedva čekam jer opet imamo dva izuzetno kvalitetna performera koja sasvim sigurno imaju odlično kemiju i to je to. Ovakve mečeve i trebamo imati za titulu kao što je ova. Što se tiče pobjednika, može otići na obje strane, premda bih ja volio vidjeti Dreama kao pobjednika. Treba još neko vrijeme držati titulu jer je Gargano prije njega imao kratku vladavinu. Za Riddlea ima vremena, ovo je zapravo prvi njegov pravi test i veliki meč u NXT-u, ako se pokaže dobrim, onda ima vremena za izgraditi ga kako treba.

Shayna Baszler (c) vs Kairi Sane vs Io Shirai vs Bianca Belair – NXT Women’s titula

Sasvim sigurno bi bilo bolje da smo recimo dobili singles meč s Io Shirai, iako ovo naravno ne bi trebao biti loš meč, ali da će biti najgori na ovom krcatom showu, vrlo vjerojatno. No, mislim da su s razlogom napravili ovaj meč 4-wayom jer ovako Io Shirai može postati prvakom bez da Baszler pretrpi pin, pa da se onda eventualno nastavi njihov feud koji će nositi ovo proljeće u NXT-u. Ali svakako smatram da novog prvaka trebamo dobiti, a Shirai je idealan izbor.

Adam Cole vs Johnny Gargano – 2/3 Falls meč za NXT titulu

S obzirom na to kako se Ciampina ozljeda desila odjednom i kako nije bilo mnogo vremena za izgraditi ovaj meč, odlično su to napravili i definitivno je staviti stipulaciju na meč fantastična odluka. Od ovog meča ne očekujem ništa manje od još jednog izvrsnog Takeover main eventa. Ovo je prvi singles meč za Colea u main eventu Takeovera i nadam se da će pokazati svoju kvalitetu. O Garganu ne moramo puno pričati. Nadam se samo da neće biti previše uplitanja od strane Undisputeda kako ne bi remetilo tok meča. Kada je pobjednik u pitanju, ovo je možda i najgori meč za odlučiti se. Imamo Colea koji je sasvim sigurno dovoljno dobar, zanimljiv i kredibilan da bude prvak, no problem je ako ćemo imati dva heel prvaka za redom koja će otprilike funkcionirati na istu foru. S druge strane, Gargano je netko tko je u zadnje vrijeme šarao po glavnom rosteru i nije se znalo gdje će dospjeti, pogotovo sada kada je Ciampa ozlijeđen i kada je NXT-u i dalje potreban jedan Johnny Gargano. A budući da on i dalje čeka još jedan onaj veliki trenutak u NXT-u, ovo bi bilo idealno vrijeme za to. Netko će reći prekasno je, treba ga više staviti na glavni roster, ali je mislim da ne treba. Može on još imati jednu sasvim dobru i dugu vladavinu s titulom koja će zacementirati njegov status jednog od najvećih ikad u NXT-u. U svakom slučaju, bit će zanimljivo.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT Takeover: New York predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*