NXT Takeover: New Orleans predviđanja

WWE svoj vikend započinje NXT Takeoverom u New Orleansu, a NXT nam je priredio krcat card, stoga evo naših predviđanja.

Andrade ‘Cien’ Almas (c) vs Aleister Black – NXT titula

Alen Butumović: Mislim da je Aleister kao sljedeći izazivač bio itekako logičan potez. Prije nekoliko dana sam se sjetio da su oni već prošle godine imali meč na Takeoveru, ali to se radilo o 8-minutnom showcase meču za Blacka, što je tada bilo solidno, ali mislim da se ovdje radi o jednoj sasvim višoj razini meča. Dobro su ga izgradili, pogotovo s onim brawlom prije tjedan dana i onom jednom konfrontacijom Zeline i Aleistera. Mislim kako bi ovo mogao biti još jedan sjajan meč za obojicu, ne tako dobar kao što je Almas imao s Garganom, ali bi sigurno mogao biti odličan. Predviđam kako Black uzima titulu.

Emir Ahmethodžić: Mislim da bi ovo trebao biti main event, jer krunidba Blacka to zaslužuje. Mislim da njih dvojica mogu i jako dobar match napraviti. Almas je odličan već oko godinu dana, a Black je standardno jak. Priča između njih je super. Suočili su se na Takeoveru pred WM 33, a sada su obojica na dosta većoj razini, i žele dokazati da su dosta jači nego su bili prošle godine. Uzbuđen sam za ovo!

Filip Stanković: Black je izvrsno izgrađen kao izazivač. Počistio je skoro cijeli NXT, a večeras je vrijeme za titulu, to će se vjerojatno i dogoditi. Očekujem odličan meč. Prošli njihov meč je bio jako dobar i vidjelo se dosta prostora za napredak.

Tommaso Ciampa vs Johnny Gargano – Unsanctioned meč

Alen Butumović: Uh, kako sam uzbuđen za ovaj meč, mogao bi biti jedan od boljih mečeva cijelog WrestleMania vikenda. Ako se sjećate, imali su onaj jedan odličan meč tijekom CWC turnira prije godinu i pol, ali tu se radilo o 10 minuta, ovdje se radi o vjerojatno duplo više vremena i mogućnosti korištenja oružja što će im dodatno omogućiti da odnesu ovaj meč na jedan sasvim drugi nivo. Ovaj meč i feud u globalu zaslužuju stipuaciju poput ove. Mislim kako će im sjajno pristajati i kako će psihologija u meču biti sjajna, pogotovo kada budu nastojali prikazati Gargana kao underdoga koji ne odustaje, a Ciampu kao nemilosrdnog heela koji neće štedjeti. Na koncu svega mislim kako Ciampa uzima titulu jer on još ima posla ovdje u NXT-u i ova pobjeda bi mu sjajno došla kao odskočna daska, dok bi Gargano mogao lagano na main roster i poraz, pogotovo u odličnom meču, neće mu nimalo naštetiti, može mu samo pomoći.

Emir Ahmethodžić: Povreda Ciampe je barem uspjela da odloži taj prvi okršaj do najvećeg vikenda u profesionalnom hrvanju. Stipulacija odgovara njihovoj priči u potpunosti, tako da ovdje očekujem žestoku makljažu. Dugo se kuha ova priča, 8 mjeseci od napada, a ima još oko godina od kada se polahko teasa njihov raspad. Mislim da je najbolja odluka za duže staze da Ciampa uzme. Gargano bi bio slobodan da pređe na main roster, i mogao bi tamo nizati uspjehe dok ne dođe Ciampa, nakon čega će morati poravnati račune.

Filip Stanković: Prema mnogima je ovo najbolji feud u svijetu wrestlinga trenutno. Može mu konkurirati jedino Cody vs Omega feud. Obojica su se potrudili da feud bude još bolji tako što su objavljivali Twitter videa gdje ga Gargano napada na parkiralištu i gdje mu dolazi pred kuću.Fantastično su izgradili Gargana kao facea, Ciampu kao heela. Zbog toga što želim da Gargano uzme večeras pobjedu. Publika će eksplodirati ako Gargano pobjedi, nisu to doživjeli u meču protiv Almasa, pa bi se ovdje trebalo to desiti. Vjerujem da će stipulacija pomoći meču i da će nam pružiti jedan spektakl od meča. Njihov meč prije dvije godine je bio odličan, a što će ovdje tek biti? Priča je puno jača, obojica su zreliji za dvije godine i meč ima dosta veći značaj. Cijeli preview meča možete pročitati ovdje.

Ricochet vs EC3 vs Killian Dain vs Lars Sullivan vs Velveteen Dream vs Adam Cole – Ladder meč za North American titulu

Alen Butumović: Ovo bi mogao biti spotfest i pol. Nema boljeg načina za uvesti novu titulu. Imamo svakakvih ljudi u meču, od Ricocheta koji je jedan od najboljih highflyera na svijetu i ova stipulacija će mu omogućiti da sve to pokaže, pa sve do Daina ili Sullivana koji će ljestve vjerojatno koristiti na neki drugi način, zna se na koji. Izabrali su dobre učesnike, svi imaju momentum, svi su kredibilni borci i svi mogu pružiti kvalitetan meč. Tako da vjerujem kako će ovo biti sjajno. Što se tiče pobjednika, mislim kako bi ili EC3 ili Ricochet mogli osvojiti ovo. Ja bih čak volio vidjeti EC3-a najprije, pošto je heel, pa onda da on i Ricochet nastave s feudom nakon Takeovera, to je jedan od smjerova u kojem mogu otići. Premda nas mogu iznenaditi i recimo dati Sullivanu titulu. Zapravo nijedna odluka nije loša, ima samo ona više dobra i manje dobra, a to su uglavnom nijanse.

Emir Ahmethodžić: Ovo je dark horse za MOTY. Stipulacija je odlična, i očekujem haotican spot fest ovdje. Dain i Sullivan će donijeti novu dinamiku matchu svojim stilovima, a ostali će se prilagoditi prirodi ladder matcha. EC3 je možda najveći favorit za osvajanje ovdje, jer su dosta pažnje njemu posvetili, ali i ostali imaju neke fine šanse za osvajanje. Ricochet i Dream su odmah iza EC3a, pa onda Dain, dok Sullivan i Cole možda imaju i najmanje šanse. Od Colea očekujem da krene na glavnu titulu uskoro.

Filip Stanković: Šest imena, jedna titula. Svi šest učesnika imaju podjednake šanse za pobjede. Što drugo reći nego da jedva čekam da krene. Sva šestorica su vrhunski wrestleri u meču sa stipulacijom koja uvijek ispadne odlično. Imamo jednog Colea i Daina koji su majstori za ovakve extreme stipulacije, imamo jednog Riccochet kojeg svi jedva čekaju vidjeti u NXT ringu i da ne nabrajam dalje. Na kraju će biti velika drama jer se stvarno ne zna tko bi mogao dobiti. Nema loših rješenja. Kad bi se morao kladiti na nekog, rekao bi Velveeten Dream.

Ember Moon (c) vs Shayna Baszler – NXT Women’s titula

Alen Butumović: Meč koji me najmanje zanima. Nisu briljirale baš u prvom meču i pokraj svih potencijalno sjajnih mečeva na ovom showu, ovo bi mogao biti onaj najslabiji za koji publiku baš i neće biti briga. Ne kažem da će biti loš, ali bit će definitivno jedan od lošijih na showu, što govori koliko je ovaj card dobar. Nekako mislim da Baszler osvaja titulu, što je u redu valjda. Čak sam malo izgubio interesa za ovu diviziju, mislio sam da će mi porasti otkako je Sane tu, ali nju su odlučili ne iskoristiti.

Emir Ahmethodžić: Ne očekujem neki dobar match, ali mislim da će se ispričati zanimljiva priča ovdje. Mislim da će Baszler uzeti titulu ovdje. Moon je imala sreće zadnji put, tako da mislim da će ovdje imati jedan hope spot, ali da neće biti tako sretna. A i vrijeme joj je da pređe na main roster. SmackDown očajno treba djevojaka.

Filip Stanković: Meni je njihov prošli meč bio dobar i mislim da njih dvije ne mogu ništa više od toga. Vjerojatno će biti puno kritika na ovaj meč jer je card prejak, svi ostali mečevi će biti odlični, a ovaj samo dobar. Ženska NXT divizija je jako tanka trenutno. Asuka je sve počistila. Sada su ostali samo Moon,Baszler i Kairi koja još nije pokazao ni 50% svoga potencijala. Pobjeda može otići na obje strane, nemam nikakve ideje kojim smjerom će ići dalje ženska NXT divizija.

Undisputed Era (c) vs Pete Dunne & Roderick Strong vs Authors of Pain – NXT Tag Team titule

Alen Butumović: Jako mi je drago što ćemo ovdje vidjeti triple threat i jako mi se svidjelo kako su ga postavili. Cole i O’Reilly su mislili izvući se pošto Fisha nema pa da ne brane titule na Takeoveru, na kraju su se uvukli u još veće probleme. Drago mi je što nismo dobili u srijedu pobjednika Dusty Classica nego će to biti odlučeno ovdje. Da su Authors of Pain otišli na titule samo, to bi bilo pomalo dosadno i već viđeno. Ovako imamo i Dunnea i Stronga, koji su pokazali kako su izvanredni u timu zajedno i donijet će jednu sasvim drugu dinamiku meču. Također bi i sam meč mogao biti mnogo zabavniji. Što se tiče pobjednika, mislim da bi prvaci mogli zadržati titule. Definitivno titule neće ići na Autore pošto bi oni mogli na glavni roster.

Emir Ahmethodžić: Jako zanimljiv match. Dobro je što Cole može zamijeniti Fisha, tako da neće zasmetati toliko planovima za Takeover, ali mislim da će odlučiti malo izmijeniti ishod radi ovoga. Ja bih titule prebacio na Roddya i Dunna da budem iskren, koristio bih taj njihov tim kao katalist za nastavak rivaliteta za UK titulu, pa da u Brooklynu bude kulminacija.

Filip Stanković: Trebao bi ispasti minimalno jako dobar meč. Akcija će biti brza i neprestana. Sviđa mi se to što će Cole sudjelovati i ovome meču. Pobjednik? AoP ću odmah eliminirat, ostaje mi ili Dunne/Strong ili Cole/Kyle. Rekao bi da su šanse 60:40 za Kylea i Colea.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT Takeover: New Orleans predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*