NXT Takeover: London preview

NXT Takeover: London je sljedeći NXTov specijal i prvi specijal koji će se dogoditi izvan granica Sjedinjenih Američkih Država. NXT je već održao nekoliko Live Eventova u zadnjih par dana, no večeras je vrhunac. Napominjemo da događaj počinje sa nešto manje od četiri sata, to jest u 9 sati po našem vremenu. Kickoff kreće u 8:30. U nastavku možete pročitati ponešto o mečevima koji će se dogoditi večeras.

 

NXT London Balor vs Joe

Finn Balor (c) vs Samoa Joe – NXT Championship Match

Na zadnjem Takeoveru Finn Balor i Samoa Joe su osvojili Dusty Rhodes Tag Team Classic turnir pobijedviši Corbina i Rhyna u finalu. Samoa Joe je nakon toga od Balora zatražio meč za NXT titulu, no Regal je najavio Battle Royal kojim će se odrediti izazivač za nju. U tomke meču Crews je uzeo pobjedu, a Joe je izbačen od strane Breezea koji u tome trenutku više nije bio u meču. Dok su Balor i Crews imali meč, Corbin je uletio i izazvao diskvalifikaciju. Joe je došao spasiti Balora, no onda je iznenada ga i napao. Od toga trenutka, Joe se fokusirao samo na NXT titulu i zbog toga što je čak tri puta uspio uspavati Balora sa svojim Coquina Clutch zahvatom, dobio je meč protiv Balora na ovom Takeoveru. Joe se pokazao vrlo dominantnim u zadnje vrijeme, a hoće li se ta dominacija nastaviti, saznat ćemo večeras.

 

NXT London Bayley vs Jax

Bayley (c) vs Nia Jax – NXT Women’s Championship Match

Nia Jax i Eva Marie su udružile snage te su se fokusirale na Bayley. Eva Marie je prva dobila meč za titulu i usprkos što je imala pomoć Nie Jax pokraj ringa, ona nije uspjela osvojiti titulu. Nakon toga meč, Nia Jax je napala Bayley i pokazala kako je ona sljedeća u redu. Nia je dala do znanja svima kako je ona veoma teška prijetnja Bayleyevoj tituli, čak je jednom bacila Bayley kroz vrata dok je ova imala intervju. Pokazala se jako dominantnim protivnikom otkako je napravila svoj debi jer je pobijedila apsolutno svakog protivnika kojeg je imala. Hoće li Nia uspjeti srušiti Bayley i uzeti titulu, saznat ćemo već za nekoliko sati.

 

NXT London tag team

Dash Wilder & Scott Dawson vs Enzo Amore & Colin Cassady – NXT Tag Team Championship Match

Prije nekoliko mjeseci, ova dva tima su na NXTu imali meč. Taj meč je završio veoma loše ako gledamo od strane Enze i Cassa jer su Dawson i Wilder ozlijedili Cassovu nogu i tako ga udaljili iz ringa na nekoliko tjedana. U međuvremenu, Dash i Dawson su uzeli Tag Team titule Vaudevillainsima i onda ih dva tjedna kasnije zadržali u revanšu. No, nakon toga meča, Enzo i Cass su napravili svoj povratak i razbili prvake te dali im do znanja da neće stati dok se ne osvete. NXT im je zatim dodijelio meč za Tag Team titule na Takeoveru večeras.

 

NXT London Crews vs Corbin

Apollo Crews vs Baron Corbin – Singles Match

Apollo Crews i Baron Corbin su bili posljednja dvojica u ranije spomenutom Battle Royalu čiji bi pobjednik dobio meč za NXT titulu. Crews je izbacio Corbina i tako dobio tu priliku za titulu, no tijekom meča njega i Balora, Corbin je uletio u ring i koštao Crewsa meča i titule jer nije mogao gledati kako Crews dobiva ono za što je mislio da će baš on dobiti. Crews se za to odlučio osvetiti i onda ga je Corbin izazvao na ovaj meč što je Crews prihvatio.

 

NXT London Asuka vs Emma

Asuka vs Emma – Singles Match

Nakon što njena vjerna prijateljica nije uspjela pobijediti Asuku na prošlom Takeoveru, Emma je odlučila uzeti stvar u svoje ruke. Najprije je dala Asuki do znanja da joj je ona ozbiljna prijetnja, stavivši je jednom prilikom u svoj Emma Lock. Tada smo prvi puta vidjeli da je netko uspio svladati Asuku. No, Asuka je onda izazvala Emmu na meč i prikazala je svoju snimku treninga gdje udara razne udarce nakon kojih je Emma promijenila lice, dok je Asuka imala veliki smiješak na svome licu. NXT je onda najavio da će se njih dvije sukobiti na Takeoveru. Tijekom zadnjih nekoliko mjeseci vidjeli smo novu, agresivnu stranu Emme koja bi mogla biti ključna u ovome meču protiv dosada nezaustavljive Asuke.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT Takeover: London preview"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*