NXT Takeover: In Your House predviđanja

Dvadeset i pet godina prošlo je od prvog In Your House eventa, a večerašnjim Takeoverom NXT će tu povijest obnoviti i održati svoj prvi In Your House event. U nastavku se, uz ono što je moja malenkost napisala, nalaze i predviđanja našeg člana foruma TheViper.

Adam Cole (c) vs Velveteen Dream – Backlot Brawl za NXT titulu

TheViper: Blacklot Brawl stipulacija će im dati vise slobode, očekujem jedan zanimljiv meč gde bilo ko može da izađe kao prvak. Sa jedne strane imamo stipulaciju da ako Dream izgubi više ne sme da bude izazivač za NXT titulu dok je Cole prvak, a sa druge strane Coleu tokom leta ističe NXT ugovor i bas zbog toga mislim da bi večeras mogao da izgubi. Preko godinu dana je prvak, imao je jako dobar reign i ne bi bilo lose da Dream pobedi kako bi uneo malo svežine. Naginjem ka njegovoj pobedi.

Alen Butumović: Veselim se ovom meču svakako i drago mi je da su dobili ovu stipulaciju, tako da opet možemo možda očekivati nekakav meč tipa onoga što su Ciampa i Gargano imali prije nekog vremena. Ako tako bude, bit ću zadovoljan s ovime. Ja nekako ne vidim Dreama kao prvaka, premda bi totalno mogli otići u tom smjeru i mogli bi ispasti dobro, ali kao da mu fali nešto momentuma da bi sada preuzeo titulu od Colea koji stvarno ima doba reign s čijim nastavkom ne bi imao apsolutno nikakvih problema.

Charlotte (c) vs Rhea Ripley vs Io Shirai – NXT Women’s titula

TheViper: Još jedan meč koji na papiru deluje odlično. Sve opcije su moguće, a najmanja verovatnoća po meni je da Rhea vrati titulu. Tako da smatram da će Charlotte ili retainati, ili izgubiti tako sto neće biti pinovana, pa da na letnjem Takeoveru bude Io vs Charlotte.

Alen Butumović: Ova prekomjerna eksploatacija Charlotte na sva tri branda definitivno je naštetila ženskoj NXT diviziji debelo, a smatrao sam da je ta divizija imala tako puno potencijala. Smatram to i dalje, ali s puno manje optimizma nego prije. Jednostavno mi se zgadilo ovo što rade sa Charlotte, ona doslovno vodi glavnu riječ na svakom showu na svakom brandu i to nije dobro. Tako da se iskreno nadam kako Shirai uzima titulu ovdje, pa makar i ako Ripley primi taj pin. No, Charlotte mora izgubiti titulu ovdje i to pod hitno. Očekujem jako dobar meč.

Keith Lee (c) vs Johnny Gargano – NXT North American titula

TheViper: Verujem da će ovo biti najbolji meč na showu, s obzirom da u njemu imamo 2 fantastična wrestlera. Garganovi Takeover mečevi skoro nikad ne razočaraju, dok je i Lee imao neke dobre performanse. Kao i za prošli meč, smatram da će i ovde doći da promene pojasa. To bi bila win-win situacija, Gargano bi napokon mogao da dobije pravi reign sa nekom titulom, a Lee bi bio slobodan da se u budućnosti bori za NXT titulu.

Alen Butumović: Ovo bi lako lagano mogao biti meč večeri, a sad vidjet ćemo. Imamo dva izvrsna hrvača, tako da nekako ne sumnjam da će dostaviti ono što se od njih traži. E sad, što se pobjednika tiče, možda bi bilo stvarno glupo da Lee već sada izgubi titulu, ali Gargano nema pravo na poraz. Ima veliku pobjedu nad Ciampom i sada ako izgubi ovdje, vraćamo se na početak i ponavlja se njegov problematični booking. Tako da idem s Garganom ovdje, a Lee bi mogao na Colea i eventualno mu čak uzeti titulu.

Tommaso Ciampa vs Karrion Kross

TheViper: Krossa nisam puno pratio, ali deluje kao zanimljiv lik, a valjda će i meč takav biti. S obzirom da idu sa pričom da se Ciampa pretvara u Gargana očekujem njegov poraz. Za Krossa bi bilo važno da na prvom Takeoveru ostvari značajnu pobedu, protiv lika koji je bio odličan NXT prvak.

Alen Butumović: Ide direktno u glavu s Krossom pošto su mu za prvi Takeover dali Ciampu za protivnika. I sada je na Krossu da se pokaže ovdje jer mislim kako mu je ovo meč od ogromnog značaja. Iako, nema publike, pa ako slučajno podbaci, mislim da će se lakše prijeći preko toga jer onda postoji kakvo takvo opravdanje. Ali ja mislim da će se on ovdje opravdati kao jedna dobra akvizicija za NXT i to što su s njime odmah vrlo visoko valjda pokazuju da znaju nekog vraga što će s njim. Tako da predviđam ovdje njegovu pobjedu.

Finn Balor vs Damian Priest

TheViper: Šta znam, deluje mi da su ih uparili da bi obojica bili na showu. Nekako mi se čini da Balor uzima pobedu u solidnom meču.

Alen Butumović: Ovo bi moglo biti dobro, a moglo bi biti i bezveze, sve ovisi kako kliknu. Tako da neću polagati prevelike nade u meč, ali mislim da bismo mogli u najmanju ruku dobiti solidan meč. Što se tiče pobjednika, stvarno nemam ideje. Može otići u obje strane zaista.

Mia Yim, Tegan Nox & Shotzi Blackheart vs Dakota Kai, Candice LeRae & Raquel González

TheViper: Filler meč u kojem se nadam da heel team uzima pobedu.

Alen Butumović: Zbog toga što je Charlotte uzela titulu, sada odjednom na Takeoverima dobivamo ovakve relativno filler ženske tag mečeve. Ne znam kad smo takvo nešto imali. Ne kažem da će ovo biti loš meč, mogao bi biti sasvim solidan, ali totalno sam ljut na cijelu situaciju u diviziju izazvanu dolaskom Charlotte.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT Takeover: In Your House predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*