NXT Takeover: Dallas preview

NXT Takeover: Dallas je sutra, a kao i uobičajeno, ProHrvanje će i ovaj puta učiniti sve kako bi naši čitatelji bili što spremniji za ovaj događaj i kako bi oni koji možda nisu gledali tjedne NXT epizode saznali sve potrebno o ovome događaju.

 

TbnEi6N

Baron Corbin vs Austin Aries – Singles Match

Baron Corbin je na početku godine, zajedno sa Zaynom i Joeom bio u utrci za NXT titulu. Imali su Triple Threat meč, no rezultat je bio kontroverzan jer su i Joe i Zayn imali Corbina u svojim zahvatima i Corbin je tapkao. Regal je zatim odlučio izbaciti Corbina iz utrke jer je on bio taj koji je tapkao. Corbin se nije slagao s tom odlukom i zato se odlučio osvetiti Regalu. U međuvremenu, Regal je predstavio Austina Ariesa kao još jednog hrvača koji je potpisao za NXT. Dok je Aries ulazio u ring, Corbin ga je napao s leđa i tako da Regalu do znanja da on neće biti tretiran na takav način. Regal se ispričavao Ariesu zbog njegovog napada, no Aries je zatim zatražio meč protiv Corbina i Regal je to odobrio te najavio da će se taj meč dogoditi u Dallasu. Ovo će biti debi meč za Ariesa u NXTu.

 

 

KXw34PS

The Revival (c) vs American Alpha – NXT Tag Team Championship

Chad Gable i Jason Jordan pobijedili su Vaudevillainse i tako ostvarili pravo borbe za NXT Tag Team titule u Dallasu. Dash i Dawson su u međuvremenu po drugi puta pobijedili svoje rivale, Enzu i Big Cassa na WWE Roadblocku. Tako je najavljeno da će se ova borba dogoditi za dva dana na Takeoveru. Ovdje ćemo vidjeti sukob dvaju prilično različitih stilova. Gable i Jordan su tehnički potkovan tim i baziraju se na tehniku, dok Dash i Dawson hrvaju s motom ‘No flips, just fists’ i imaju ‘old school’ stil hrvanja. Koji će stil hrvanja biti efektivniji i tko će se bolje snaći, saznat ćemo sutra.

ykKdshT

Sami Zayn vs Shinsuke Nakamura – Singles Match 

Nakon što je izgubio u veoma dugačkom 2 out of 3 falls meču protiv Samoe Joea, Zayn je tako ispao iz utrke za NXT titulu i ostao bez toga meča na Takeoveru. No, zbog svojeg marljivog i konstantnog rada ovdje u NXTu, William Regal odlučio je nagraditi Zayna i dati mu meč u Dallasu protiv najnovijeg NXT hrvača, Shinsukea Nakamure! Zayn je bio iznenađen ovom najavom kao i sva publika. S obzirom da je Nakamura poznat po svojim žestokim i brutalnim udarcima, vidjet ćemo kolika će ovo biti nagrada i hoće li to zapravo biti nagrada za Zayna te hoće li Nakamura u svojem debiju ostaviti kakav dojam na NXT fanove koji ga još ne znaju.

FDvmkbK

Bayley (c) vs Asuka – NXT Women’s Championship

Otkako je Asuka došla u NXT, nije izgubila niti jedan meč. Pobijedila je svakog protivnika kojeg je dobila i ostavila je velik dojam na sve hrvače i hrvačice u svlačionici. No ne samo na njih, nego je ostavila dojam i na upravu NXTa te ju je William Regal odlučio nagraditi mečom za NXT Women’s titulu protiv Bayley na Takeoveru. Kao i Nakamura, i Asuka je dosta pzonata po svojim udarcima koji mogu nanijeti veliku bol njenin protivnicima. U videu koji je prikazan na sinoćnjoj epizodi NXTa mogli smo čuti kako Emma i Dana Brooke na neki način upozoravaju Bayley na opasnost koja proizlazi iz Asuke. Asuka ne govori puno, no kada se nasmije svome protivniku, ne bi mu trebali biti svejedno. Hoće li Bayley moći preživjeti što je sasvim sigurno njen najveći izazov dosada?

O5Oq0tg

Finn Balor (c) vs Samoa Joe – NXT Championship

Kao što sam ranije spomenuo, Samoa Joe pobijedio je Sami Zayna u 2 out of 3 falls meču i tako ostvario pravo borbe protiv prvaka Finn Balora na Takeoveru. Njih dvojica su se doduše već borili za NXT titulu i to na prethodnom Takeoveru u Londonu gdje je Finn Balor bio uspješniji te je uspio zadržati NXT titulu. No, ovaj puta je Joe Balora shvatio ozbiljnije te mu je tijekom zadnjih par tjedana poslao jasnu poruku kako će ovaj biti rezultat biti drugačiji i kako će on izaći iz Dallasa s titulom oko pojasa. Balor pak nije pokazao nikakvog straha što smo mogli vidjeti i na sinoćnjoj epizodi NXTa kada su Joe i Balor stupili u prilično grubu tuču. Niti jedan niti drugi nisu pobjegli od izazova i jedva čekaju da stupe u ring zajedno u ovome meču, no vidjet ćemo tko će ovaj puta biti uspješniji.

Zasada je pet mečeva službeno najavljeno, no može se očekivati da se naknadno doda meč između Eliasa Samsona i Apolla Crewsa.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT Takeover: Dallas preview"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*