NXT Takeover: Dallas predviđanja

Danas je pred nama možda i najveći NXT događaj u njihovoj povijesti. Jučer smo objavili preview i upoznali vas s pričama i mečevima, a danas su na redu naša predviđanja. Također, imamo i ankete na koje možete glasati.

 

014_NXT_01272016ca_2302--e79932de22a0d08923797525722341d5

Apollo Crews vs Elias Samson

Emir Ahmethodžić: Ne očekujem mnogo od ovoga. Šteta što Crews ne radi nešto više na ovim eventima, jer svakako mu sposobnost u ringu dokazuje da može, ali nažalost nema još dovoljno razvijen lik za neke veće stvari. Elias Samson je, s druge strane, ispao malo drugačije nego sam očekivao. Želio sam nešto drugačije, nešto dublje i zanimljivije kod Samsona, ali ne vidim toga baš jpš. Međutim ovo je developmental, tako da ima vremena. Nadam se da Crews ovo uzima, jer njemu daleko više treba pobjeda.

Vedran Karlić: I dalje mi je ovo prilično nasumičan meč u kojem ne znam što točno mogu očekivati. Crews je imao svoje momente u zadnjih nekoliko mjeseci, no mislim kako nisu točno znali kuda bi s njim. S druge pak strane Samson mi je do sada prilično nedefiniran, što nije loše ako to dobro upakiraju. Za sada se ništa od toga nije dogodilo. Baš zbog te misterioznosti volio bih da Samson dobije kako bi vidjeli što su dalje osmislili za njega.

Alen Butumović: Tko prati moje NXT recenzije zna da baš i nisam impresioniran Samsonom, a koliko sam čitao i po drugim portalima, nitko nije. No ovo bi mogao biti baš taj meč koji će pokazati koliko je Samson dobar. Crews je zabavan u ringu, nema sumnje, i zbog toga ćemo vidjeti hoće li Samson uspjeti imati dobar meč s njim, ali ćemo vidjeti još jedan mediokritet od meča. Što se tiče pobjednika, mislim da će Crews ovo dobiti. Nije imao neku direkciju u zadnjih par mjeseci, tako da će mu ovom pobjedom dati malo momentuma natrag.

Tko će uzeti pobjedu ovdje?

View Results

Loading ... Loading ...

TbnEi6N

Austin Aries vs Baron Corbin – Singles Match

Alen Butumović: Ovo bi kao trebao biti najslabiji meč na showu (ako naravno ne dodaju Crews/Samson), ali i kao takav bi trebao biti veoma dobar. Vjerojatno ćete se složiti da se Corbin mnogo popravio u zadnje vrijeme. Kakav je bio na početku, sada je on već dosta dobar. A kada na drugoj strani stoji Austin Aries kome će ovo biti debi meč, mislim da nas očekuje jedan zabavan i uzbudljiv meč. Pošto je ovo Ariesov prvi meč u NXTu, siguran sam kako neće izgubiti nego kako će dobiti Corbina. S tim rezultat bih bio zadovoljan. Jedva čekam vidjeti Ariesa u NXT ringu i što će nam pružiti večeras.

Vedran Karlić: Iz tjedna u tjedan Baron Corbin postaje sve bolji, ima tu još stvarima na kojima se treba raditi i drago mi je što je na toj putanji. Bilo mi je drago što je ova zavada više između njega i Regala nego protiv Ariesa, ispalo je da se je on našao na krivom mjestu u krivo vrijeme. NXT Dallas će biti obrnuta uloga – mislim kako će se tamo Corbin naći na krivom mjestu u krivo vrijeme, kako će mu Aries pokazati zašto mi je jedan od najdražih.

Emir Ahmethodžić: Uzbuđen sam zbog debija Ariesa. Corbin se mnogo popravio u ovih nekoliko mjeseci, i održao je jedan zabavan promo na zadnjem NXTu. Match bi mogao biti dosta solidan. Ovisi kakvu će konekciju imati Aries i Corbin. Nadam se da će biti bolji od Crews v Corbin sa zadnjeg Takeovera. Mislim da ovo uzima Aries, jer mu je debi ipak.

U ovom meču pobijedit će

View Results

Loading ... Loading ...

KXw34PS

The Revival (c) vs American Alpha – NXT Tag Team Championship

Alen Butumović: Možda sam među jedinima, ali mislim kako će ovo ukrasti show. Imate dva tima koja su apsolutno fantastična, ali svaki na svoj način. Revival je tim koji će se fokusirati na jedan dio tijela i na njemu raditi cijelo vrijeme, što je zapravo izvrsna i osvježavajuća taktika, dok su Gable i Jordan više bazirani na tehniku koja im ide izvrsno. Dva prilično različita stila, no sudeći po dobrim kritika na live eventima, mislim da će se ta dva stila ovdje i više nego odlično spojiti i da ćemo dobiti jedan izvanredan meč. Dash i Dawson su izvrsni prvaci, možda i najzabavniji NXT Tag Team prvaci do sada, ali opet Gable i Jordan su fantastični i želim ih vidjeti s tim titulama tako da bih volio vidjeti njihovu pobjedu. Nadam se da će se ovo nastaviti i nakon Takeovera i da će nam pružiti više od jednog meča.

Vedran Karlić: Moja očekivanja za ovaj meč su ogromna, očekujem od njih da mi dostave najbolji tag tim meč u NXT povijesti. Siguran sam kako ova dva tima to mogu napraviti, u njima ima kvalitete, a i puno znanja. Ne očekujem da će to biti meč u kojem će ljudi letjeti na sve strane, očekujem tehnički meč koji više podsjeća na stil od prije nekih tridesetak godina. Ako dobijemo takav meč on se neće svidjeti svima, znam kako meni hoće. Mislim kako će alfe ugrabiti titulu.

Emir Ahmethodžić: Od ovoga mnogo očekujem! Revival su mi najdraži tim po wrestlingu, i Chad i Gable su fantastični kao face tag team, te bi ovo trebao biti jako dobar match u najmanju ruku. Mislim da bi Gable i Jordan mogli uzeti titule. U nastavku bismo trebali gledati još jedan rematch, te konačno da Dash i Dawson pređu na main roster. Spremni su oni, itekako, ali mislim da će ih uništiti na main rosteru jer neće znati kako da se nose s timom kakvi su oni. Neki bi rekli generični jer nemaju lik, ja ću reći da njima taj lik niti ne treba, i da mogu biti odlični sa gimmickom “mi ne trebamo gimmick i nekakve kičaste gluposti”.

Jedini Tag Team meč na showu osvojit će

View Results

Loading ... Loading ...

ykKdshT

Sami Zayn vs Shinsuke Nakamura – Singles Match 

Alen Butumović: I sada dolazimo do ovoga. Kada sam saznao za ovaj meč, totalno sam poludio. Nisam nikada niti pomislio da ću dobiti ovaj meč u WWEu i da će to biti odmah prvi meč Nakamure ovdje. Zaista sam presretan što će nam dati ovaj meč. Nadam se da ovo neće razočarati i da će opravdati sav hype koji je stvoren oko meča. Veselim se vidjeti Nakamuru u NXT ringu, kako će se snaći i kako će on i Zayn funkcionirati, no mislim kako će ovo biti jedan od najboljih mečeva ovoga vikenda. Zayn je već prešao na glavni roster, tako da mislim da će ubrzo otići iz NXTa, možda već nakon Takeovera, dok je Nakamura novopridošlica i zato mu predviđam pobjedu ovdje. Jedva čekam ovo.

Vedran Karlić: Koliko ste puta gledali neki WWE meč i pitali se zašto iza njega nema nikakve priče? Ja sam to napravio mnogo puta. I ne bunim se protiv takvih mečeva ako oni na kraju ispadnu dobri, ako nema priče neka barem imamo kvalitetu. Takav će biti ovaj meč. Možete ga zvati fantasy bookingom, mečom iz snova, ili kako god želite, činjenica je kako je mnoge sama ideja oduševila – uključujući i mene. Iza ovoga nema priče, ali nije ni potrebna – ono što nam dostave u ringu će sve to nadoknaditi. Čini mi se kako će Nakamura ovdje dobiti, ipak je on novo lice dok Zayn polako napušta NXT.

Emir Ahmethodžić: Očekujem match večeri od ove dvojice. Bio sam ekstra uzbuđen kada sam čuo da će Zayn i Nakamura odmjeriti snage. Nisam gledao mnogo Nakamuru do sada, ali sam čuo izvrsne stvari vezane za njega. Nema nekog builda, osim činjenice da je ovo jednostavno must see match za sve one koji poznaju wrestling. Vjerujem da Zayn gubi ovo, u passing of the torch matchu. Mislim da nema šanse da me ovo uspije razočarati.

Zayn ili Shinskay?

View Results

Loading ... Loading ...

FDvmkbK

Bayley (c) vs Asuka – NXT Women’s Championship

Alen Butumović: Vidjeli smo fantastične ženske mečeve u NXTu, toliko fantastične da mislimo kako više niti jedan meč ne može biti bolji. No, onda dobijemo meč između Asuke i Bayley koji nas natjera da se ponovno zapitamo. Asuka je fantastična. Zna udarati, zna raditi zahvate, veoma je fluidna u ringu i odrađuje svoj karakter odlično. Bayley jedan od najboljih pozitivaca WWE danas ima. Publika ju obožava, odlična je u ringu i jednostavno vas tjera da navijate za nju tijekom meča. Vidjeli smo kako je Asuka imala dobre mečeve s Danom Brooke, a što će tek biti kada stupi u ring s Bayley. Očekujem da ovo bude izvanredno. Još jedan meč gdje ishod baš i nije siguran. Mislim kako će Asuka uzeti titulu, ali opet mislim da će još malo ostaviti je na Bayley. Meni je totalno svejedno tko je prvak od ove dvije jer znam da će Asuka jednog dana biti, ja sam očekujem da ove dvije cure pruže fantastičan meč.

Vedran Karlić: Kvaliteta ovog meča bi mogla biti visoka, ali iz nekoga razloga nisu me uspjeli do kraja zainteresirati za njega. Osjećao sam se kao da mi nešto fali, možda zbog toga što su imali premalo međusobne konfrontacije, možda zbog toga što njih dvije kvalitetom odskaču od ostalih žena u NTXu pa nisu imale konkurenciju. Kako god, ovo je čisto subjektivan dojam. Na kraju dana, uz dobar meč sve to će ostati stvar prošlosti, a nekako sam osjećaja kako ćemo vidjeti promjenu naslova.

Emir Ahmethodžić: Prošlo je dosta od kada smo zadnji put vidjeli neki baš odličan match između cura. Tačnije, od Takeover: Respecta i Iron Woman matcha između Bayley i Sashe. Mislim da se možemo nadati još jednom sjajnom matchu ovdje. O kvalitetama Asuke i Bayely je suvišno pričati. Asuka je već pružila jedan jako dobar match protiv Emme, i očekujem nešto još bolje protiv Bayley. Jedino semogu požaliti an build up za ovaj match, kojeg jedva da je uopće bilo, ali ok, mislim da će nadoknaditi to. Vjerovatno Bayley gubi titulu ovdje i prelazi na main roster na Rawu poslije Wrestlemanije, gdje bi mogla poslužiti kao katalist za pomirenje Sashe, Becky i Charlotte. Ovo bi mogla biti odlična priča i savršen način da se uvede Bayleyin lik.

Tko će izaći sa ženskim pojasom iz Dallasa?

View Results

Loading ... Loading ...

O5Oq0tg

Finn Balor (c) vs Samoa Joe – NXT Championship

Alen Butumović: Ja sam isprva mislio da će nam na ovom Takeoveru dati meč između Sami Zayna i Finn Balora, pošto su imali nekoliko mečeva na live eventima, tako da sam se poprilično iznenadio što je Samoa Joe još jednom upao. Meni je ovo rivalstvo odlično izgrađeno. Joe je fantastičan negativac, izgradili su ga veoma dobro i iako nisam niti mislio da će pobijediti u Londonu, ovdje itekako mislim da bi on mogao uzeti titulu. Ako su glasine točno i ako Balor ide na glavni roster zajedno s Bullet Clubom, onda će Joe uzeti titulu ovdje. Možda će netko reći da je prestar da drži titulu, ali ja nemam ništa protiv toga. Mogu ga izgraditi kao dominantnog prvaka sve dok ne dođe netko, neki negativac i skine ga s trona. Što se tiče meča, mislim kako će biti veoma dobar, ali ako bude main event, bit će im teško pratiti prethodna dva meča. Zato sam očekivao da dobiju stipulaciju. Možda još i najave, tko zna.

Vedran Karlić: Kada bi se promijenio vlasnik NXT titule, gubitnik je bio na putu prema main rosteru. Situacija ovdje je potpuno neizvjesna, glasine su i jednog i drugog slale na taj put, te će zbog toga ovaj meč imati još veću draž. Balor je bio sjajan prvak, dok je Joe bio super negativac – u zadnjih pola godine njih dvojca su dominirali, uključujući i zajedničku pobjedu na Dusty tag tim memorijalu koji je započeo sve ovo. Zadnji puta je Balor dobio, ovog puta mislim kako će situacija biti drugačija. Mislim kako će Samoa Joe ugrabiti titulu.

Emir Ahmethodžić: Vjerujem da njih dvojica mogu napraviti još jedan dobar match, ali mislim da su trebali dodati stipulaciju kako bi učinili match zanimljivijim. Ovako se bojim da ne bude samo replay njihovog matcha iz Londona. Puno title changeova se predviđa ovdje, tako da mislim da Balor retaina ovdje i da će Joe debitirati na Maniji u Andre the Giant Battle Royalu, kojeg bi valjda u tom slučaju osvojio. To bi isto bio savršen način za uvođenje Joea na main roster.

Tko će uzeti drugi okršaj ove dvojice?

View Results

Loading ... Loading ...

Be the first to comment on "NXT Takeover: Dallas predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*