NXT Takeover: Chicago predviđanja

Pred nama je još jedan Takeover, danas se on održava u Chicagu, po prvi puta. Naša predviđanja o svih pet mečeva koji će se dogoditi na showu pročitajte u nastavku.

Bobby Roode (c) vs Hideo Itami – NXT titula

Alen Butumović: Drago mi je da se Hideo vratio i da će napokon imati neki važniji meč na Takeoveru. Sve ove ozljede su ga toliko oštetile jer je proveo više vremena van ringa nego u ringu u WWE-u, tako da mi je drago da će ovdje napokon dobiti pravu priliku da se pokaže, pa makar i ako ne osvoji titulu. Ne očekujem da će ovaj meč biti odličan, jednostavno ne očekujem od bilo kojeg Roodeovog meča da će biti odličan jer Roode nekada zna biti prilično dosadan u ringu, no tko zna, možda njih dvojica imaju sasvim dobru kemiju. Svejedno, meč bi trebao biti zabavan i pravo je osvježenje vidjeti Itamija u main eventu. Ne očekujem da će uzeti titulu ovdje jer mislim kako bi uskoro trebao otići na glavni roster, iako se isto može reći i za Roodea.

Filip Stanković: Očekujem ovdje dosta solidan meč. Osvježavajuće je vidjeti nekog midcardera u meču za titulu. Drago mi je da se je vratio napokon je jer on po meni veliki potencijal. On bi ovdje trebao biti samo tranzijski izazivač. Siguran sam da će dobro odrati tu ulogu. Priča je solidno ispričana u ova dva mjeseca. Bolje nego Nakamura vs Roode feud koji je trajao duplo duže.

GTS ili ne?

View Results

Loading ... Loading ...

Asuka (c) vs Nikki Cross vs Ruby Riot – NXT Women’s titula

Alen Butumović: Jako mi je žao što Ember Moon neće biti dio ovoga meča, no i ovako meč zvuči sjajno i odlično su ga izgradili. Već sam u nekoliko navrata kazao kako Nikki Cross ima možda i najbolji ženski karakter u WWE-u, no Ruby Riot se u ovih nekoliko tjedana pokazala izuzetno dobrom u ringu i na mikrofonu. Stoga, mislim da ovdje možemo očekivati priličnu ludnicu od meča jer sve tri cure u meču lude na svoj način. Očekujem puno čudnih izraza lica i bolesnih poteza. Što se tiče pobjednika, zaista ne znam. Moguće da je da žele sačuvati Emberovo osvajanje titule za Brooklyn te će Asuka zadržati titulu ovdje, no ja bi otišao u malo drugačijem pravcu i čak dao Nikki Cross titulu ovdje. Ako postoji netko tko je dovoljno kredibilan u ovom trenutku da uzme titulu Asuki, onda je to neki jer je učinila sjajan posao sa svojim karakterom. No, bit ću vjerojatno zadovoljan s bilo kojim raspletom situacije.

Filip Stanković: Sve tri cure imaju luđački karakter i nama gledateljima će to biti ultra zabavno. Možda kvaliteta wrestlinga neće biti na najvišoj stepenici, ali definitivno ćemo uživati. Ember se ozlijedila što je i nije loše u jednu ruku, ako joj nisu htjeli dati titulu u ovome meču. Ako joj žele dati titulu na idućem takeoveru u 1v1 meču onda mogu odličnu priču ispričati. Neka idu tom rutom da je Asuka u jednom meču prljavo dobila, za drugi meč Ember nije bila spremna i sad u trećem će dati sve od sebe. Mislim da u ovo meču neće doći do promjene prvaka.

Koja od tri?

View Results

Loading ... Loading ...

Tyler Bate (c) vs Pete Dunne – United Kingdom titula

Alen Butumović: Situacija i hype oko UK divizije od samog turnira pa sve do sada se prilično stišao jer WWE nije ništa konkretno napravio s njima sve do sada. No, nadam se da će ovo biti novi početak i da sada imaju konkretne planove za njih. A ne možemo dobiti bolji početak od ovoga meča koji će biti repriza samoga finala turnira. A meni je taj meč ondje bio odličan. Još će biti bolje ako Dunne osvoji titulu jer stvarno ne vidim razloga zašto ne bi. On je izašao iz turnira kao najkontroverzniji i najistaknutiji hrvač od svih njih, i iako je prošlo dosta vremena od toga, to treba iskoristiti ovdje.

Filip Stanković: Nakon turnira je odlična bila postavljena podloga za njihov revanš. Od Dunnea su na tom turniru napravili pravu atrakciji i onda je ova duža stanka gdje se nije događalo skoro ništa uništili skoro cjeli hype oko ove divizije. Ovo bi trebao biti dobar meč i mislim da će doći do promjene prvaka.

Prvak Ujedinjenog Kraljevstva biti će..

View Results

Loading ... Loading ...

The Authors of Pain (c) vs #DIY – Lader meč za NXT Tag Team titule

Alen Butumović: Drago mi je da smo dobili Ladders stipulaciju ovdje, dugo nismo vidjeli takav meč u NXT-u, a konkretno nikada u NXT Tag Team diviziji. Nešto su morali promijeniti u ovom meču i drago mi je da su odabrali tu stipulaciju. Baš me zanima kako će se Autori Boli snaći u ovakvom tipu meča, no vjerujem da će biti odlični. Za Gargana i Ciampu nema sumnje da će se prilagoditi, oni su ovakvih mečeva imali. Pretpostavljam kako će ovo biti posljednji meč za #DIY u NXT-u ili nešto slično jer sam prilično siguran kako su na izlaznim vratima. Najnovije glasine kažu kako bismo mogli vidjeti i njihov raspad uskoro, što bi moglo biti zanimljivo. Vidjet ćemo kako se situacija bude rasplela.

Filip Stanković: Ne sjećam se kad sam zadnji put gledao ladder meč, a da me je razočarao. Gotovo svaki ispadne dobro. Plus svemu tome treba dodati ova dva tima koja i bez te stipulacije mogu bez problema napraviti 4+ meč. Bilo je glasina kako se je Ciampa ozlijedio, ali izgleda da će biti dobro. Nadam se da ta njegova ozljeda neće utjecati na kvalitetu meča. Očekujem da će AoP ostati prvaci. DIY uskoro prelazi na main roster. Nadam se da će biti tamo dobro bookirani jer oni su po meni najkvalitetniji tim u WWE-u.

Tko će se popeti na ljestve i skinuti titule?

View Results

Loading ... Loading ...

Eric Young vs Roderick Strong

Alen Butumović: Malo škakljiva situacija ovdje jer nisam siguran kome će poraz ovdje doći, no mislim kako je ovdje pobjeda više potrebna Strongu jer trebaju nastaviti s njegovom tom underdog pričom. Youngu ovdje poraz neće naštetiti jer on je timski čovjek koji se pouzda u pomoć svoga tima. Mislim da će ovaj meč ili otvoriti show ili eventualno biti drugi meč na cardu.


Filip Stanković:
Očekujem vrlo dobar meč ovdje. Sličan kao i Dillinger vs Young ako ne i još bolji. Mislim da Strong treba dobiti ovdje. Young je timski igrač i neće mu poraz puno naštetiti. Svejedno je dosta i pobijeđivao u singles mečevima i to kvalitetne wrestlere poput Dillingera i sličnih. Mislim da čak nije pretrpio pin otkako je u WWE-u.

Tko dobiva ovaj meč?

View Results

Loading ... Loading ...

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT Takeover: Chicago predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*