NXT Takeover: Brooklyn Preview

U vrijeme kada će WWE imati svoj najveći događaj godine, NXT je odlučio napraviti i svoj događaj samo noć prije, a on će se zvati po gradu u kojem se održava, Brooklynu.

 

20150709_LIGHT_NXT-TakeoverBK_matches_HP_FinnKevin

Finn Balor © vs Kevin Owens – NXT Championship Ladder Match

Na početku 7. mjeseca Finn Balor je osvojio NXT titulu od Kevina Owensa na WWEovom Beast in the East događaju koji se emitirao iz Japana. Kada je WWE najavio da ćemo u vrijeme SummerSlama imati Takeover, odmah je najavio i da će Owens iskoristiti svoj revanš za titulu. Dok su Owens i Balor potpisivali ugovore na epizodi NXTa, ušli u tučnjavu gdje je Owens udario Regala koji je bio pokraj njih. To je izazvalo ljutnju kod Regala koji je rekao kako se nada da će Owens izgubiti ovaj meč. Owens je tome razmislio i shvatio je da će ga možda Regal pokušati prevariti da namjerno izgubi meč tako što potplati sudca ili slično. Stoga, da bi stvari bile pravedne, Owens je izazvao Balora na Ladder meč kako bi spriječio bilo kakvu nepravdu. Regal je o tome razgovorao s Balorom i ovaj je prihvatio te će ovaj meč za NXT titulu biti Ladder meč! Hoće li Balor uspjeti dopuzati do titule i zadržati je ili će Kevin Owens po drugi puta preuzeti NXT titulu, saznajte u subotu.

 

20150709_LIGHT_NXT-TakeoverBK_matches_HP_sasha-bayley

Sasha Banks © vs Bayley – NXT Women’s Championship

Nakon što je izbivala neko vrijeme iz ringa zbog ozljede, Bayley se vratila u ring i odmah u glavi stvorila jedan veliki cilj: osvojiti NXT Women’s titulu od Sashe Banks! No, prije toga, Bayley je htjela pobijediti najbolju u ovom poslu, a to je po njoj Charlotte. Bayley ju je i pobijedila i dva tjedna poslije i zatim zatražila od Regala da dobije priliku za titulu. Regal je rekao kako još jedna cura zaslužuje priliku pa ju je stavio u meč protiv Becky Lynch i pobjednik meča će na Taekoveru ići protiv Sashe Banks. Nakon duge borbe, Bayley je dobila Becky i tako ostvarila ono što je htjela, priliku za Women’s titulu od Sashe Banks koju će dobiti na Takeoveru. Hoće li Sasha Banks nastaviti svoju dominaciju nad NXT Women’s divizijom i pobijediti Bayley ili će Bayley ostvariti svoj san i postati NXT Women’s prvakom, saznajte u subotu.

 

20150709_LIGHT_NXT-TakeoverBK_matches_HP_BlakeMurphVaudevillians

Blake & Murphy © vs The Vaudevillains – NXT Tag Team Championship

Vaudevillainsi su još prije mjesec dana pobijedi Enzu i Cassa i su tom pobjedom dobili priliku za NXT Tag Team titule. Oni su tu šansu odlučili iskoristiti nekoliko tjedana poslije te su tako izazvali NXT Tag Team prvake Blakea i Murphya na meč za titule. No, postojao je jedan problem, a to je da su Blake i Murphy uz sebe imali Alexu Bliss koja se na kraju umiješala u meč, pomogla Blakeu i Murphyu da zadrže titule i tako koštala Vaudevillainsa meča. Ipak, Vaudevillainsi su zatražili od Regala još jednu priliku za titulu i Regal im je dao još jedan meč na Takeoveru, ali pod uvjetom da se sami snađu kako će se riješiti Alexe Bliss. Vaudevillainsi su izjavili kako imaju plan spriječiti je. Oni su pokušali otkriti taj plan na zadnjoj epizodi NXTa pred Takeover, ali ih je Alexa Bliss ošamarila i stoga još uvijek ne znamo što Vaudevillainsi imaju u planu za Takeover kako će se riješiti Bliss. Hoće li taj plan Vuadevillainsa uspjeti i pomoći im da postanu Tag Team prvaci ili će Blake i Murphy zadržati svoje titule, saznajte u subotu.

 

20150709_LIGHT_NXT-TakeoverBK_matches_HP_ThunderBreeze

Tyler Breeze vs Jushin ‘Thunder’ Liger – Singles Match

Tjednima je Tyler Breeze dosađivao Regalu da mu pronađe nekog protivnika za Takeover. Regal je obećao da će mu naći nekog posebnog wrestlera i to je i napravio te je na jednoj epizodi NXTa predstavio Breezeu njegovog protivnika, a on je nitko drugi nego legenda Puroresu Wrestlinga, Jushina Thunder Liger! Publika i svi drugi, uključujući i Breezea su ostali iznenađeni ovom najavom Regal, no Tyler Breeze je dobio ono što je htio. Na zadnjoj epizodi pred Takeover, Tyler Breeze je, u znak svoga meča protiv Ligera na Takeoveru, nakon što je pobijedio meč stavio svome protivniku Ligerovu masku na glavu što je služilo kao poruka Ligeru. Hoće li Tyler Breze uspjeti srušiti legendu ovoga posla ili će Liger uspjeti iskoristiti svoje iskustvo i nadmudriti Breezea, saznajte u subotu.

 

20150709_LIGHT_NXT-TakeoverBK_matches_HP-samoabaron

Samoa Joe vs Baron Corbin – Singles Match

Već tjednima Baron Corbin je dobivao protivnika za protivnikom i svakog tog protivnika bio pobijedio u vrlo kratkom vremenu od 15 sekundi. Corbin je i sam shvatio da mu nema nikog ravna u NXTu te je uzeo mikrofon i htio jedan pravi izazov. I dobio ga je pola minute kasnije. Samoa Joe je izašao van i odlučio se suprotstaviti Corbinu. Corbin nije htio taj meč odmah, ali je svejedno napao Joea. Joe je ipak uspio pobijediti u tučnjavu i pomoću Sleeper Holda je onesvijestio Corbina, ono što nitko nije mogao napraviti. Corbin je tjedan dana kasnije uspio napraviti nekakvu osvetu za to napavši Joea, ali prava borba tek dolazi na Takeoveru. Hoće li Samoa Joe uspjeti zaustaviti Corbinovu dominaciju NXTom ili će Corbin uspjeti svladiti i Samou Joea, saznajte u subotu.

 

Uz sve ovo, Apollo Crews će imati svoj debi meč. Protivnik će biti Tye Dillinger. Kako vam se čine najavljeni mečevi? Od kojih očekujete najviše, a od kojih najmanje?

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT Takeover: Brooklyn Preview"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*